Kodanik Toilu oli tänagi s.o 30.06 (ca. 19:15 ajal..läksin just jahile ) Annelinna UnoX (või mis iganes see autom. tankla seal nüüd on) oma suht porise Terracaniga - käisite jälle mulistamas?
Kodanik Toilu oli tänagi s.o 30.06 (ca. 19:15 ajal..läksin just jahile ) Annelinna UnoX (või mis iganes see autom. tankla seal nüüd on) oma suht porise Terracaniga - käisite jälle mulistamas?
Olin jah seal aga mitte unox vaid Olerex tanklas Mulistamas käisime tõesti aga nuh mina mulistasin vähem kui teised
Mul hea meel selle üle ,et minu terracani tuntakse ikkagi ää sest ta on porine
Terv
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Olin jah seal aga mitte unox vaid Olerex tanklas Mulistamas käisime tõesti aga nuh mina mulistasin vähem kui teised
Mul hea meel selle üle ,et minu terracani tuntakse ikkagi ää sest ta on porine
Terv
Toilu
Usu või mitte, kuid tundsin su Terri ära nende iseloomulike tagumiste töö tulede järgi . Kui maasturit otsisin, siis vaatasin ka sinu müügiteemat ja sealt need silma jäid.
Eks läheduses olev traktor annab ikka innustust.
PS. Kõige otsustavamal hetkel kadus tagumine käik ära. eks me sinna oleks jäänudki...igatahes tänud abi eest!!!
ONE LIFE, LIVE IT !!!
Land Rover Discovery 300TDI, Camel Trophy
Trophy kirjutas:Eks läheduses olev traktor annab ikka innustust.
PS. Kõige otsustavamal hetkel kadus tagumine käik ära. eks me sinna oleks jäänudki...igatahes tänud abi eest!!!
Aga väljasõit oli meil hää ning sai ju mudagi nautida , mis oli ka väike eesmärk meile
Terv
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Tänane päev läks jälle 100% plaanide kohaselt - st. sai vähe Tõrvandi lennuvälja taga metsas sõidetud ja kui isu täis hakkas saama, lasin tuntud nahaalina veepumba otsast ventika lendu koos rihmarattaga - siis hea õnnetu nägu pähe teha ja lasta slepis end kodo vedada - masu ajal iga liiter kütet arvel
MahviaDeTyrk kirjutas:Tänane päev läks jälle 100% plaanide kohaselt - st. sai vähe Tõrvandi lennuvälja taga metsas sõidetud ja kui isu täis hakkas saama, lasin tuntud nahaalina veepumba otsast ventika lendu koos rihmarattaga - siis hea õnnetu nägu pähe teha ja lasta slepis end kodo vedada - masu ajal iga liiter kütet arvel
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia
Sellel pühapäeval - st. 19.07.2009
Läheb Tartu Off-road Klubi koostöös Offroad Keskusega, heategevuse korras "Kardla Raketibaasi", lastele sõitu tegema
Kui keegi tunneb endas soovi tulla võõraid lapsi poriseks tegema, siis ...
Koguneme:
11.30 Tartu Off-road Klubi juures (Puiestee 114)
või siis otse kohapeal
12.00 Kardla Raketibaasis
MahviaDeTyrk kirjutas:Sellel pühapäeval - st. 19.07.2009
Läheb Tartu Off-road Klubi koostöös Offroad Keskusega, heategevuse korras "Kardla Raketibaasi", lastele sõitu tegema
Tänud kõikidele kes sellest TOREDAST PÄEVAST OSA VÕTSID JA OMA PANUSE ANDSID.