Vanaproua avab koputamise peale ukse. Ukse taga seisab tolmuimejaga müügimees. Naine siis ütleb, et tal pole raha ja tema ei taha midagi osta. Hakkab ust kinni lükkama kui mees paneb jala vahele ja pressib tuppa.
“Lubage mulle kümme minutit oma ajast ja te ei kahetse!”
Kallab proua lumivalgele vaibale ämbritäie sõnnikut ja ütleb:
“Kui see tolmuimeja seda puhtaks ei tee, siis ma luban, et söön selle ise ära.”
Proua siis selle peale:
“Ma loodan, et teil on hea isu, kuna elekter on hommikust saadik ära…”
Jõe kaldal istuvad kaks narkarit ja savutavad täiega.
Peatub nende ees maastur, milles istuv mees küsib narkaritelt ega nad siin jões mõnd madalikku ei tea.
Narkarid osutavad samasse enda ette ja teatavad, et siin just ongi!
Sõidab siis mees oma maasturiga jõkke ja hetke pärast on auto üleni vee all.
Vihast pakatav mees ronib vaevaliselt maasturist välja ja röögib: “Kus kurat siin see madalik oli???”
Narkarid kehitavad juhmilt õlgu ja üks vastab: “No ei tea, just läksid siit pardid üle ja neile oli vesi vaevalt rinnuni.”
Rocky(peer) Viis Kolm Neli Kaks Seitse Kuus Null Üks
mart77 kirjutas:
Ei ole fail. Tegemist on vastupidikeerajaga - ei lase sõrme oma pesast välja kruvida.
Lugesin ca 7 korda läbi selle lause, aga mina nii peenikesest huumorist aru ei saa
Pole huumor, arvan et "vastupidikeerajaga" mõeldi seda, et rippuv lukk ei lase sõrmel vibratsioonist tingitune pöörelda ja ta ei keera ennast välja.
Täpselt nii, see sõrm kipub ennast lahti kruvima ja ära kaduma, omal sel kombel nii mõnigi polt kaotsi läinud. Tegelikult kõlbaks sinna suvaline raskus või pikem splint, aga ju siis pildiloleva kombinatsiooni autoril sattus tabalukk kõige käepärasemaks atribuudiks olema.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com