Kui neil on viitsimist... Mulle on korra öeldud sealt, et pole politsei asi parkimisprobleeme lahendada. Ja ei osatud eriti vastata küsimusele, kelle asi see siis on...ibra kirjutas:Mingit nalja seal ei saa.Lihtsalt otsivad poisi telefoni numbri järgi üles ja käsevad auto eest ära ajada.
ajee nalja ka VOL6
Moderaator: Moderators
See on liikluseeskirjade rikkumine. §152. Parkida ei tohi:Kilpkonn kirjutas:Kui neil on viitsimist... Mulle on korra öeldud sealt, et pole politsei asi parkimisprobleeme lahendada. Ja ei osatud eriti vastata küsimusele, kelle asi see siis on...ibra kirjutas:Mingit nalja seal ei saa.Lihtsalt otsivad poisi telefoni numbri järgi üles ja käsevad auto eest ära ajada.
6) kohas, kus takistatakse teise sõiduki sõitmist parkimiskohale või väljasõitu sealt.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kahjuks leidub ka Otepää kandis selliseid kinniparkijaid. Kunagi suvel olin tuttaval külas ja parkisin oma auto ilusti kortermaja ette kus pea kõik kohad vabad aga varsti oli üks kollane Seat risti munu auto taga. Üle haljasala sain välja. Tuttavatele kes sinna alles hiljuti olid kolinud oli küll öeldud, et maja ette tohivad ainult "teatud" isikud parkida, mina aga ei teadnud.
Grand Vitara
Ma olin ka nii kuradi kurb, et selle pildi alles facebook-ist avastasin, naise vanemad elavad seal samas majas. Ma oleks ka kohe politsei kutsunud, kuid tean ravimit. Kui nemad teevad nalja, siis teen ka.
Plaan siis rääkida antud maasturi mehega ja loota väga külmale ilmadele ning soovitada tal iga tunni tagant käia ämber vett talle vastu rattaid valada, hommikuks peaks olema tulemus ok. Ülikoolis ühele ühiselamu trepi ette parkija oli seal kuni puksiirabini... Pagana kahjurõõm ma ütlen!
Plaan siis rääkida antud maasturi mehega ja loota väga külmale ilmadele ning soovitada tal iga tunni tagant käia ämber vett talle vastu rattaid valada, hommikuks peaks olema tulemus ok. Ülikoolis ühele ühiselamu trepi ette parkija oli seal kuni puksiirabini... Pagana kahjurõõm ma ütlen!
Minu juhtumi puhul pargiti trepi ja selle kõrval oleva kaldtee peal, kus takistati jalakäijaid. Peale sügavat silmavaatamist ja selgitamist, et kuigi jah, et saab ju mööda küll tavainimene (põhiargument parkimiseks seal), kuid majas elab ka ratastooliga inimesi ja lapsekärudega liiklevaid emasid, siis oli väike mõttepaus ja saadi aru küll, et võib ju mujal ka parkida. Ei olnud vaja mainidagi teisaldamist või muid lahendusi olukorrale, ning aitas pikemaajaliselt, mitte ainult ühekordselt.ibra kirjutas:See on liikluseeskirjade rikkumine. §152. Parkida ei tohi:Kilpkonn kirjutas:Kui neil on viitsimist... Mulle on korra öeldud sealt, et pole politsei asi parkimisprobleeme lahendada. Ja ei osatud eriti vastata küsimusele, kelle asi see siis on...ibra kirjutas:Mingit nalja seal ei saa.Lihtsalt otsivad poisi telefoni numbri järgi üles ja käsevad auto eest ära ajada.
6) kohas, kus takistatakse teise sõiduki sõitmist parkimiskohale või väljasõitu sealt.
O|||||||O
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Vaprad kärbsed
http://www.youtube.com/watch?v=Vh64NQvZCQM
http://www.youtube.com/watch?v=Vh64NQvZCQM
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
-----------------------------------------------------------------
Rauast mehed ma ütleksLandy kirjutas:Väga karm:
http://www.youtube.com/watch?v=M24XUrzkpto&NR=1
Tel 56224693
http://www.youtube.com/watch?v=9xH0xorgUoI On ikka erinevaid naere maailmas küll
- weix2
- Fitting 44"
Tundus jõle tuttav auto olema ja numbrit zuumides sai selgeks et tegemist on minu töökaaslasega, Ontlik vanahärra elektrik Ott, kasutab Seda Mavericu Fordi jahil käimiseks ja elab Kadrinas. Ma saan aru kui sa oled omale koha kaevanud kui muu parkla on kinni, et siis lindike ette aga, kui parkla on kõrvalt vaba .... kas on pointti oma isalikust näidata .... Ma talvel ei julge kellegile kylla minnaga, kus ma tean kes selle lumest tyhjaks lykkas.empudogy kirjutas:Asi ongi selles, et silti ei ole, kuid kui sinna pargid, siis on klaasipuhastaja vahel sõimukiri.Ax kirjutas: Pole hullu pool maailma on debiilikuid täis. Situatsioon pole küll sama aga ise pean ka ennast aegajalt tõestama, et ei ole kaamel. Ja seda ühele kõrgeltharitud pedagoogile. Kusjuures sellesama pedagoogi lolluse pärast peavad mitmed inimesed helistama, selgitama, tõestama.
Antud teemasse - kuskohal on silt, et sinna võõras parkida ei tohi? Kõne pollaritele ja asi vask. Dibladele peab ametlikult koha kätte näitama. Ise muidugi oleks vägagi omakohtu poolt, kui see meite banaanias kehtiks.
Nii villand on igasugu isehakanud tolbajoobadest.![]()
![]()
Aga kui inimene ei ela seal ja tuleb külla, siis tema absoluutselt ei tea ju kes kus ja mis. Ja kui selle koha "omanik" peaks nägema seda, siis karjub nii et kukuks 3 korruse aknast alla(kahjuks seda ei ole veel juhtunud, - ei taha kellelegi halba).![]()
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
http://www.youtube.com/watch?v=4xQTFpkYQC0&NR=1 Neil oleks küll üks veniv, pigem 2 venivat köit ära kulunud.
Ole normaalne, ole ontlik, või üks kõik kes, kuid jobud ja väikekodanikud sellest ju aru ei saa.weix2 kirjutas:Tundus jõle tuttav auto olema ja numbrit zuumides sai selgeks et tegemist on minu töökaaslasega, Ontlik vanahärra elektrik Ott, kasutab Seda Mavericu Fordi jahil käimiseks ja elab Kadrinas. Ma saan aru kui sa oled omale koha kaevanud kui muu parkla on kinni, et siis lindike ette aga, kui parkla on kõrvalt vaba .... kas on pointti oma isalikust näidata .... Ma talvel ei julge kellegile kylla minnaga, kus ma tean kes selle lumest tyhjaks lykkas.empudogy kirjutas:Asi ongi selles, et silti ei ole, kuid kui sinna pargid, siis on klaasipuhastaja vahel sõimukiri.Ax kirjutas: Pole hullu pool maailma on debiilikuid täis. Situatsioon pole küll sama aga ise pean ka ennast aegajalt tõestama, et ei ole kaamel. Ja seda ühele kõrgeltharitud pedagoogile. Kusjuures sellesama pedagoogi lolluse pärast peavad mitmed inimesed helistama, selgitama, tõestama.
Antud teemasse - kuskohal on silt, et sinna võõras parkida ei tohi? Kõne pollaritele ja asi vask. Dibladele peab ametlikult koha kätte näitama. Ise muidugi oleks vägagi omakohtu poolt, kui see meite banaanias kehtiks.
Nii villand on igasugu isehakanud tolbajoobadest.![]()
![]()
Aga kui inimene ei ela seal ja tuleb külla, siis tema absoluutselt ei tea ju kes kus ja mis. Ja kui selle koha "omanik" peaks nägema seda, siis karjub nii et kukuks 3 korruse aknast alla(kahjuks seda ei ole veel juhtunud, - ei taha kellelegi halba).![]()