Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
sitikass
Fitting 38"

Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2

Postitus Postitas sitikass »

Selles see konks ongi et sikutab kenad kilod paigast ja saab ka vajadusel teatrimaja ette parkida. Loomulikult ainult siis kui enam nihhuijaad teha pole. :lol:

Lgp.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

walkman kirjutas:
Rainer kirjutas:
walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.

Pole küll kõnealuse aparaadiga sinu nimetatud vähemalt 3.4t haagist vedanud, aga kaldun arvama, et kui mul oleks tarvis sellist haagist vedada, siis leiaksin hinnapiiriks sätitud 35k EUR eest kindlasti asisema veduri ja seda full size kastiautode seast.
Millise full size UUE kastika saab 35K eest?
F-150 mul enne oli,seda enam ei taha.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
F-150 ja RAM on ju veokad. Wildtrak mitte. Tühjana on vahe päris suur, tonnise koormaga pöördub kaalukauss Wildtraki kahjuks. Kuigi, pole säärase koormaga Fordiga sõitnud ja ei tea... :oops:

Pealegi - auto ostetakse tihti mitte vajaduse, vaid tunde alusel :roll:
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
verbal
Fitting 38"

Postitus Postitas verbal »

Rainer kirjutas:
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.
VW Amarok. Automaatkastiga ei maksa üle 35k€. Ainuke asi, lubatud maksimaalne haagis on 3200kg. Ise olen rahul.

Võrdlust ka natuke http://sa4x4.co.za/latest-issue-article ... 32-tdci-at
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

verbal kirjutas:
Rainer kirjutas:
VW Amarok. Automaatkastiga ei maksa üle 35k€. Ainuke asi, lubatud maksimaalne haagis on 3200kg. Ise olen rahul.

Kindlasti on Amarok ka hea auto.
Ma jaanuaris ühe Volkswageni ostsin uuena,kokkuvõttes on selline tunne,et olen süüdi ,et Volskwageni ostsin :roll:
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Läheb tiba OT-ks, aga ega see Ranger Wildtrak mingi mõnus haagisevedur küll ei olnud. Isegi tonnist haagissuvilat vedades väntsutas väiksemgi tuuleke läbi haagise autot hoolega.
Tühimass 1700 kg kah eriti ürituse kasuks ei räägi...

Aga muidu on mugavam küll kui nt Hilux :)
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

tarmo kirjutas:Läheb tiba OT-ks, aga ega see Ranger Wildtrak mingi mõnus haagisevedur küll ei olnud. Isegi tonnist haagissuvilat vedades väntsutas väiksemgi tuuleke läbi haagise autot hoolega.
Tühimass 1700 kg kah eriti ürituse kasuks ei räägi...

Aga muidu on mugavam küll kui nt Hilux :)
Tühimass siiski 2200kg
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas polar »

verbal kirjutas:
Rainer kirjutas:

Ka omal oli valikus üheks eelistuseks Amarok! Aga hind pani asja paika. Sama (kõik mis võimalik Wildtrakil) varustuse ja 8-käigulise AT kastiga Amaroki hind kasvas 35-lt ca. 45K-ni versus Wildtrak 35K.(Amarokil jäi veel puudu soojendusega esiklaas, vihmasensor(vist) ja hääljuhtimine)
Samas kõhualune Amarokil 35mm madalam, kandevõime väiksem jne. 8-se kastiga sooritusvõime täitsa hea ja sõita oli vägagi mugav.
Kuskil foorumis , vist LAV- omas oli vahva pilt, kus Rangeri tagaluugil oli kleeps- otsetõlge: Piima , mahla ja Amarokki võid osta 2 L-sena. :D :D :D
Naudi elu vee peal!
rommel
Fitting 38"

Postitus Postitas rommel »

v6sa kirjutas:
F-150 ja RAM on ju veokad. Wildtrak mitte. Tühjana on vahe päris suur, tonnise koormaga pöördub kaalukauss Wildtraki kahjuks. Kuigi, pole säärase koormaga Fordiga sõitnud ja ei tea... :oops:

Pealegi - auto ostetakse tihti mitte vajaduse, vaid tunde alusel :roll:
Kui saladus pole siis mis "liigi" alla see Wildtrak läheb?

Kui Wildtrak-i tühimass on 2200 (vaatan siin eelmisi poste) siis RAM 1500-l on 2500. Pole see vahe nii suur midagi. Ja tonni ei lajata sa nagunii ei F-150 ega RAM 1500 kasti.
sitikass
Fitting 38"

Kui silmas pead lube siis, sõiduauto klass.
Iga aastane ülevaatus.
20 000 kmi tagant hoole .
Jubinate kallidus teadagi.
+47 40726287
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

sitikass kirjutas:Kui silmas pead lube siis, sõiduauto klass.
Iga aastane ülevaatus.
Palju Sul läbisõit on juba?
Midagi lagueb ka?
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

rommel kirjutas:
v6sa kirjutas:
Kui saladus pole siis mis "liigi" alla see Wildtrak läheb?

Kui Wildtrak-i tühimass on 2200 (vaatan siin eelmisi poste) siis RAM 1500-l on 2500. Pole see vahe nii suur midagi. Ja tonni ei lajata sa nagunii ei F-150 ega RAM 1500 kasti.
Eee...edevkastikas? :oops:

Selle lehe peal on enamus numbreid ikka teisel pool 1500 naela (jah, ma tean, et see on vaid veidi üle 700 kg). Dodge RAM jääb kriipsu lahjemaks. Samas on kasutajad väitnud, et kannatab tehase numbritest enam selga upitada küll. Nagu ikka... :roll:

Võrdluseks siis Rangeri brošüür, kus kah tonnised numbrid vastu vaatavad.

Iseküsimus on muidugi, miks peab auto olema uus :roll: Aga kui kasutaja nii soovib, siis see pole teiste asi arutleda :wink: Niikuinii on Wildtrak ju peamiselt varustuspakett ja kogu vaidlus taandub pigem maitseküsimuseks;) Nagu ka igipõline vaidlus USA vs muu maailma arusaam mugavusest.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

rommel kirjutas:Kui Wildtrak-i tühimass on 2200 (vaatan siin eelmisi poste) siis RAM 1500-l on 2500. Pole see vahe nii suur midagi. Ja tonni ei lajata sa nagunii ei F-150 ega RAM 1500 kasti.
Missuguse RAM1500 tühimass on 2500 kg? Äkki uuematel tõesti ongi, aga ei tahaks hästi uskuda. 3 tonni kandis peaks ikka olema.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
rommel
Fitting 38"

Postitus Postitas rommel »

tarmo kirjutas:
rommel kirjutas:Kui Wildtrak-i tühimass on 2200 (vaatan siin eelmisi poste) siis RAM 1500-l on 2500. Pole see vahe nii suur midagi. Ja tonni ei lajata sa nagunii ei F-150 ega RAM 1500 kasti.
Missuguse RAM1500 tühimass on 2500 kg? Äkki uuematel tõesti ongi, aga ei tahaks hästi uskuda. 3 tonni kandis peaks ikka olema.
Tühimass: 2540 kg. Sinu omal peaks sama olema. Registrimass on on üle 3 tonni.

Kindlustusega (kaskoga) on lugu nii, et kui on autosid rohkem siis üldiselt saab kaskoraha eest iga paari aasta tagant "uue" auto osta ja ma teen reeglina kasko ainult neile autodele mis üle piiri lähevad (reisi ajaks), ei näe mõtet pekinägusid toita, ma ei jõua autosid niipalju lõhkuda, et asi ära tasuks. Liisi puhul peab muidugi kaskomaksega arvestama.
sitikass
Fitting 38"

Rainer kirjutas:
sitikass kirjutas:Kui silmas pead lube siis, sõiduauto klass.
Iga aastane ülevaatus.
Palju Sul läbisõit on juba?
Midagi lagueb ka?
Kuule seni pole midagi lagunenud.
Km on 14000 alles.
Praegu ronib see tank põhja norras meløu maakonnas.
Koju jõudes 16000 km-i ees.
+47 40726287
Vasta

Mine “Ford”