KÜTTEKULU (~18)Patrol 3,0td aut 2001 a.

Moderaatorid: jr, Moderators

STG44
Mudder

Postitus Postitas STG44 »

ütlen lühidalt et 3,0 di on probleemivaba mootor, süütenurgad ja muu kindlasti mõjutab teoorias aga lihtsalt niisama need asjad valeks ei lähe. Võibolla peaksid vaatama ka remondi ja hoolduse ajaloo läbi mis on tehtud ja kuidas tehtud. tegu on ikka autoga mida kodus ei remondi ja ka ei remondi neid mootoreid iga savi-ants.
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

jetzt kirjutas:Aga veel tahaks teada,mis keerab süütenurka ,kui mootor on jahe?Kus see vidin võiks asuda?
sai siis enda omaga daignostis ära käidud
3h ja 1500.- ja auto hoopis teine asi

reguleeriti süütenurkka, kohendati pumpa ja paar lisavidinat veel.
Mootoril hoopis teine minemine.

minuteada peaks kogu see "tarkus" tal nn ajus olema, kui ise sinna sisse ei pääse siis pole sul regullida ka midagi. pane aga servicesse aeg kinni ja las onud nissanid vaatavad asja üle

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
imre@jaapan
Rookie

Postitus Postitas imre@jaapan »

Häda korral saan aidata Patrolil veakoodide mälust lugemisega ning turvapatjade ja ABS süsteemide kontrollimisel ja remontimisel, mingit imepistikut seal küll pole. Mootorit ise paika kahjuks ei reguleeri. Enda Patrolil (Y61\3.0) igastahes toimetas aparaat ilusti.

Tel:56635388
Tallinn
ETPatrol
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ETPatrol »

Lugesin siin seda Patroli küttekulu ja 18 on ikka veits palju küll,kuid jep,ega see Patrol tõesti mingi ökosõiduk pole!Oman ise ka sellist kahe ukse ja 3liitrist masinat,ning kõik on okei,kuid keskmine jääb ikka 13kanti,see küll pole midagi hullu,kuid tegin selle triki ikka ära,et võtsin EGR klapi vahelt välja,sest sisselase oli ka veits nõgine ja näe imet,masin lippab edasi,nagu peab,tagant tuleb nüüd isegi kerget musta:)) Julgen soovitada küll,küttekulu peaks ka varsti teada saama,kuid mul on enamus sõite praegustes maaoludes,nii et vaatab hiljem,kui saab rahulikult kõvemaid teid sõita. Elbert
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Postitus Postitas metsik »

Kontrolli Naviga oma spidomeeter ära!
Mul on 2004a ja spido valetas kiirust ja km-e.Panin 35 rehvi alla,kiirus läks õigeks aga km loeb 100 km-i peale 9km vähem.Minu autol seda heitgaaside teist ringi kinni ei anna panna.Keeldub töötamast,mingi aja pärast kaob jõud ära.
Oma murede ja djagnostika värgiga olen saanud abi Diislimeistrist,Tallinnas Ülemiste keskuse taga.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
ETPatrol
Got ARB and Nitrous?

Re: KÜTTEKULU (~18)Patrol 3,0td aut 2001 a.

Vanad kirjad,aga ikkagi,vähemalt teistele kasulik. Sai soetatud Herr.Metsikult 35" renkaat ja kiirus on nüüd,nagu kirjutasid.(väga head talvekad said neist hankook mt-dest)Sul on 118kw,kui teha sama petmine,nagu mina,siis asi peaks toimima:)aga milleks lammutada korras autot,nagu sul!Nüüd on küttekulu ....35"rehv,tõste +50mm ironman,katusetuled=11-30l/100km:)edu kõigile,kes jõuavad sellesse autosse kütust tilgutada:)
Millegagi ju peab tegelema,ennast sügada jõuab ka hiljem...5210376
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

ETPatrol kirjutas:Vanad kirjad,aga ikkagi,vähemalt teistele kasulik. Sai soetatud Herr.Metsikult 35" renkaat ja kiirus on nüüd,nagu kirjutasid.(väga head talvekad said neist hankook mt-dest)Sul on 118kw,kui teha sama petmine,nagu mina,siis asi peaks toimima:)aga milleks lammutada korras autot,nagu sul!Nüüd on küttekulu ....35"rehv,tõste +50mm ironman,katusetuled=11-30l/100km:)edu kõigile,kes jõuavad sellesse autosse kütust tilgutada:)
2 korda lugesin, aga postituse esimesest poolest ei saanud mitte midagi aru. Äkki tõlgib keegi?
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
ETPatrol
Got ARB and Nitrous?

Ega peale sauna ei saa mina ka mitte midagi aru:)))Jutt on sellest,kui suur on kütusekulu ja mis seda mõjutab,mina kirjutasin enda autost.....et mis ja kuidas:))) Igatahes huvitavaid arusaamiseid on alati hea lugeda,tülli ei lähe:)Kirja esimene pool oli Metsiku arvamusest,parandan ennast:)
Kasutaja avatar
JoelH
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas JoelH »

njah,

mul 2005 ja 118kw küttekulu sinna 20l alla, paagiga saab kuskil 400km sõita spido järgi. GPSiga mõõdetud erinevus ütleb, et see tuleb korrutada 1,2ga.
400x1,2=480
90/480x100= 18,75 sajale

Auto igati kontrollitud ja korras.

Ise ei virise ja imestada pole midagi kui auto kaalub tühjalt 3t+ veel 35 rehv ja tõste, seda kõike peab liigutama üks hädine 3l R4.

Joel

PS. kontrollige ka oma coolerid üle, tehase cooleritel tulevad ribidele praod sisse, siis rõhk vastu taevast. Diagnost seda viga ei näita.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.

Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
ETPatrol
Got ARB and Nitrous?

Ega tõesti,nii rasket masinat ei ole lihtsalt võimalik 10l sajale liigutada:)))see on tõsi!Mul võttis orig.rehvide,ilma tõstete jne. suvise ilma ja asfaldil 10 sajale,aga see oli ka ainult asfalt!!!!Õnneks ei ole see auto tehtud ainult asfaldi sõiduks:) nii,et peame arvestama ikka vastavate kulude ja tingimustega,täna näiteks poole meetrises lumes suristades,tuli küttekulu arvestada l/sajale meetrile....aga ....jala oleks olnud raskem:) Mul on ka keskmine sinna 15/20 kanti praeguses talves ja ka suves:)
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Jopinto »

Kuna juba hakati hooplema kütuse kuludega, siis suvel maantee 9 ja kohati tips allagi, linn 11-12. Aeglustiga lumes, mudas roomata 20-22. Nüüd talvel linnas tundub, et sinna 15 kanti. Pole tanklast tanklasse kulu täpselt mõõtnud, kuna kütust lugema ei pea aga vahel huvipärast jälgin läbitud km (kuna räägitakse, et alla 20 ne ei saa selle masinaga) ja palju kütust juurde läheb.
Auto: 2004, 118kW, 5 ust, manuaal.
Rehv: Goodrich All Terrain 265/70/R17 ei ole tõstetud.
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
ETPatrol
Got ARB and Nitrous?

Üldiselt on ikka nii,et kõik võtab ära:) ma ei nimetaks seda hooplemiseks,minu arust on seda kuradi palju,aga......mis teha,peab enne ikka mõtlema,kui tuju tuleb maastkul maadelda,sest rahakotile mõjub see kütte hind ikka täiega,aga sõbrad,teeme seda,mis meile meeldib,muidu me siin foorumis ju ei jutustaks ja kommenteeriks teiste arvamusi,ju meile meeldivad need masturbaatorid:)mõni mängib raadioautodega,nende lõbu see...(tähenärijad ei saanud jälle midagi aru,ei peagi saama)
Vasta

Mine “Nissan / Renault”