Olgem ausad. Pole need uuemad mudelid paremad midagi. Ilusamad ja moodsamad kyll aga juppe on rohkem küljes ja kõik see uus on ikka selline järeleproovimata - ikka ja jälle on vaja minna teenindusse ning mõni palikas välja vahetada - mis natyrlich ei lähe garantii alla. Mina arvan et just hästihoitud uunikum on parem kui äsja tehasest välja tulnud. Soovitaks siis vaadata ikka sellist 20-25 aasta vanust mudelit mis on järelproovitud ja kõik vead juba aastatega välja roogitud. Samas - mitte väga suure läbisõiduga ning 2-3 korda üle värvitud, vahetatud mootoriga etc.uputaja kirjutas:Oma kogemuste põhjal soovitaks vaadata just värskemaid mudeleid![]()
Uunikumidega pole mõtet mässata , tavaliselt on nende kered deformeerunud ja kortsus(mõlkis) ning nende ülalpidamine on kulukas![]()
PS: Selle asjaga ei saa kiirustada , võid lihtsasti orki lennata ja saada endale " Bich on the wheels " ehk eesti keeles tulehargi
Andke nõu, millist naist võtta ?
Moderaator: Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Nende kolmetähelistega peab ka ettevaatlik olema. Kodus küll ilus vaadata, et armas ja pisike (päka pikkune või nii), aga teda välja viies võivad inimesed pisut viltu ikkagi vaadata. See esitulede kuju ja...
Ja üks soovitus oleks veel - vaata ikka vallalisi mitte vallatuid. Vastasel korral võib juhtuda, et ühel ilusal päeval on Sul uhked džiibid maja ees ja küsitakse, et mees, mida Sa teed
. Nemad nalja ei mõista. Lehed iga päev kirjutavad mida džiibimehed jälle korda on saatnud, Sa ei taha seda ju omal nahal tunda saada
.
Ja üks soovitus oleks veel - vaata ikka vallalisi mitte vallatuid. Vastasel korral võib juhtuda, et ühel ilusal päeval on Sul uhked džiibid maja ees ja küsitakse, et mees, mida Sa teed
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Et minu omale wä? Mina pole milleski süüdi, Casca ütles, mina ainult jätkasinjr kirjutas:Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma414 AVM kirjutas:Casca:
mõtle ikka veel, kas on päris oma naine on mõttekas.
![]()
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
saladuskatte all võin öelda, et on. kiirvaatlusel paistis selline paras nooremapoolne uunikum olema. hammasrattad ja käimaosa olla korras ning läbisõit ysna väike. samas - küljes olid juba sellised uuemat sorti, mitte väga palju kere muudest detailidest ette ja tahapoole ulatuvad pamprid. Värv paistis olema originaal ning päris sileda väljanägemisega.414 AVM kirjutas:Et minu omale wä? Mina pole milleski süüdi, Casca ütles, mina ainult jätkasinjr kirjutas:Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma414 AVM kirjutas:Casca:
![]()
. Tegelt luges Eit eile selle teema läbi... ja täna koju jõudes küsis, nähes mind läpaka taga istumas, kas teema algataja on oma kaunitari leidnud juba
.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Nüüd siis teada, miks Jaak Meerikas viibis. Millal väitekirja kaitsmine onjr kirjutas:Mis ameerika standardit puudutab, siis põliselanike indiaanistandard on selline hea.
Kas esimene 4x4.ee pulm tulekultrc kirjutas:saladuskatte all võin öelda, et on. kiirvaatlusel paistis selline paras nooremapoolne uunikum olema. hammasrattad ja käimaosa olla korras ning läbisõit ysna väike. samas - küljes olid juba sellised uuemat sorti, mitte väga palju kere muudest detailidest ette ja tahapoole ulatuvad pamprid. Värv paistis olema originaal ning päris sileda väljanägemisega.414 AVM kirjutas:Et minu omale wä? Mina pole milleski süüdi, Casca ütles, mina ainult jätkasinjr kirjutas: Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma![]()
. Tegelt luges Eit eile selle teema läbi... ja täna koju jõudes küsis, nähes mind läpaka taga istumas, kas teema algataja on oma kaunitari leidnud juba
.
Aga palun, tingimusel, et sa mulle ka teda ennem ikka tutvustaksid.jr kirjutas:Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma414 AVM kirjutas:Casca:
![]()
Eks kui mina kindlat naist otsima hakkan, siis loen selle teema jälle läbi. Esialgu teen veel proovisõite.
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Kui Sa proovisõite endises asendis jätkad, ei jõua Sa kunagi järelkasvunicasca kirjutas:Aga palun, tingimusel, et sa mulle ka teda ennem ikka tutvustaksid.jr kirjutas:Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma414 AVM kirjutas:Casca:
![]()
![]()
Eks kui mina kindlat naist otsima hakkan, siis loen selle teema jälle läbi. Esialgu teen veel proovisõite.
Küll tänapäeva moodne meditsiin vajadusel välja aitab414 AVM kirjutas:Kui Sa proovisõite endises asendis jätkad, ei jõua Sa kunagi järelkasvunicasca kirjutas:Aga palun, tingimusel, et sa mulle ka teda ennem ikka tutvustaksid.jr kirjutas: Nii, nii selle osa peaks sinu nasiele saatma![]()
![]()
Eks kui mina kindlat naist otsima hakkan, siis loen selle teema jälle läbi. Esialgu teen veel proovisõite..
või siis muudame asendeid. Aga üldiselt mul veel paar aastat katsetamiseks aega.
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Jätaks need feministid siit arutelust eemale. Meil on ikkagi 4wd teemad ja Tartus ehitatud leivaautod siia ei sobiaymur kirjutas:![]()
![]()
kui mõni naisõiguslane seda juttu loeks siin...irw
![]()
aga vaata Taimaa poole,saada kõik nagu vaja
Tai tüdrukud jäta menüüst välja, meil peigmees ikka austusväärne kodanik ja ... . Aga olen seal viibinud ja võin konsultatsioone täitsa anda
Viimati muutis 414 AVM, E Jaan 21, 2008 7:04 pm, muudetud 1 kord kokku.