Mudaravile veel enne suure külma tulekut.

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

boob kirjutas:See suur, et kas tuleval nädalavahetusel lähme sõidame raja lõpuni ja teeme uue sauna? :P

Kui roolivardad jämedamate vastu saan vahetatud, siis olen käsi :lol:

Ma ju vintsmanile JM sees :oops:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
mardo
Mudder

Postitus Postitas mardo »

02.02 kahjuks eks ment vitarad ei saa ühineda :( kuna totakas sünnipäev käsil tollel päeval. Palju paremini sobib ülejärgmine ( 09.02) laupäev. :wink:
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

mardo kirjutas:02.02 kahjuks eks ment vitarad ei saa ühineda :( kuna totakas sünnipäev käsil tollel päeval. Palju paremini sobib ülejärgmine ( 09.02) laupäev. :wink:
Sünna algabki siis metsas ja lõppeb saunas... :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
helx
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas helx »

boob kirjutas:See suur, et kas tuleval nädalavahetusel lähme sõidame raja lõpuni ja teeme uue sauna? :P
Minugi poolest, peab küsima mis "Merelane" muidugi arvab.
to BOOB : Said saunamaitse suhu ????? :lol:
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"

Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

helx kirjutas:
Minugi poolest, peab küsima mis "Merelane" muidugi arvab.
to BOOB : Said saunamaitse suhu ????? :lol:
Avastasin jah, et peale pikka päeva metsas märja ja mudasena on õhtul hea saunas kondid pehmeks lasta. Vatsul hea saun kah ja saunalised olid ka peris mõnusad ja... :lol:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Hoi Hoi !
Pagan ma ei joua masinat korda, mootoril vaja esimene ja tagumine simmer vahetada(veits lekib). ja 33"-se kummi saan ka alles esmaspaeval katte.Sobiks paremini 09.02,Heinza pllanib seal kuskil laanemaal metsa sattida.Selleks ajaks jouaks masina ka rivikolblikuks seada.Boob sa void ju siis LR90 -le fotograafiks minna voi minu kastis voi vintsmani sules soita(pole kull vist koige paremad varjandid).Nii et mehed moelge selle ule.
NB! Tapid on kuskile kadunud :shock: , sorry :lol: [/list]
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Merelane kirjutas:Hoi Hoi !
Pagan ma ei joua masinat korda, mootoril vaja esimene ja tagumine simmer vahetada(veits lekib). ja 33"-se kummi saan ka alles esmaspaeval katte.Sobiks paremini 09.02,Heinza pllanib seal kuskil laanemaal metsa sattida.Selleks ajaks jouaks masina ka rivikolblikuks seada.Boob sa void ju siis LR90 -le fotograafiks minna voi minu kastis voi vintsmani sules soita(pole kull vist koige paremad varjandid).Nii et mehed moelge selle ule.
NB! Tapid on kuskile kadunud :shock: , sorry :lol: [/list]

:evil: , aeg kaob ruttu, juba neljapäev, aga mul vardad vahetamata,
seega sobiks mullegi 09.02 paremini. :oops: :lol:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

GSM: 51 67286

Postitus Postitas anttix »

Ega ennast lõhki rebida pole vist mõtet.
Mul ka ikka veel suurest laiskusest vintsi solenoid vahetamata ja salongi ventika reostaat vedeleb laua peal ja ootab, et keegi ta uuesti külge kruviks :P
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Ei mis mina nüüd seal läänemaal orgunnin, ma lihtsalt kihutan teisi tagant :D :D aga Merelase rada tahan ka kohe kindlasti lõpuni sõita. Jube vahva oli ja kindlasti on. Jaaaa , ja ega ma nüüd nii lihtsalt boobist ka ei loobu. Me peale Saaremaad nagu peaaegu laulatatud sinna suki sisse. Vääga hästi sujus meil. Tead kadetaks teeb kohe kui keegi teda endale seal nõutama hakkab :twisted: :D . Nii, et ega ilma võitluseta käest ei anna . :D :D Venitaks seda Virumaa Grand Safarit ( VGS ) Krt. hea lühend kukkus välja , natuke edasi noh nii nädalakese. Pleas ....!!!!! :wink: Oh pagan mul tuli veel see meelde , et mu kummikud ka ootavad mind Atsu saunas . Suurest erutusest unustasin maha.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Sobib kui lükkaks selle "VGS"(on jahh hea lühend)veits edasi ,sest praegu on siin L-Virumaal nii palju külmetanud,et raja võib läbi sõita ka teerulliga :lol: .Ootaks kuni sula annab ja siis "VGS" teine pool ,igatahes.
Praegu olen juba meelestatud sinna lääne poole kiikama ,sest sealpool kliima jupp maad soojem ja rabad ilma koorikuta.Nii ,et vaataks seekrd siis läände ja pärast teeks Läänemaa meestega ühe hea sauna :cheers .
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”