boob kirjutas:See suur, et kas tuleval nädalavahetusel lähme sõidame raja lõpuni ja teeme uue sauna?
Kui roolivardad jämedamate vastu saan vahetatud, siis olen käsi

Ma ju vintsmanile JM sees

Moderaator: Moderators
Sünna algabki siis metsas ja lõppeb saunas...mardo kirjutas:02.02 kahjuks eks ment vitarad ei saa ühinedakuna totakas sünnipäev käsil tollel päeval. Palju paremini sobib ülejärgmine ( 09.02) laupäev.
Avastasin jah, et peale pikka päeva metsas märja ja mudasena on õhtul hea saunas kondid pehmeks lasta. Vatsul hea saun kah ja saunalised olid ka peris mõnusad ja...helx kirjutas:Minugi poolest, peab küsima mis "Merelane" muidugi arvab.boob kirjutas:See suur, et kas tuleval nädalavahetusel lähme sõidame raja lõpuni ja teeme uue sauna?
to BOOB : Said saunamaitse suhu ?????
Merelane kirjutas:Hoi Hoi !
Pagan ma ei joua masinat korda, mootoril vaja esimene ja tagumine simmer vahetada(veits lekib). ja 33"-se kummi saan ka alles esmaspaeval katte.Sobiks paremini 09.02,Heinza pllanib seal kuskil laanemaal metsa sattida.Selleks ajaks jouaks masina ka rivikolblikuks seada.Boob sa void ju siis LR90 -le fotograafiks minna voi minu kastis voi vintsmani sules soita(pole kull vist koige paremad varjandid).Nii et mehed moelge selle ule.
NB! Tapid on kuskile kadunud, sorry
[/list]