Saarekoll 2008

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ega ma virisegi. Pole enne lihtsalt sellist punkti täheldanud. Eks ajad on vaesed kõigile. Aga kui peab siis peab, kuigi tahaks, et korraldaja selle punkti välja jätaks.
Osalema peab ikka, muidu üks maailmakodanik arvab, et ta polegi minu tehtud .
Nagu Habe hiiu pubi ytles, et need kes "päris" võistlustel käinud on seda varem kohanud. Venelastel ammu juba see komme küsida raha ette selle eest mis raffas teha võib. Suuresti on see ka võistlejate distsiplineerimiseks rajal. Eestis oleks see pidanud juba ammu selline organisaatori kindlustus tulema. Muidugi müts maha hr Urmas P. Lombi ees, et ta viitsib siin teie kurba saatust kuulata ja lugusid sellest, et raha vähe ja depot maksta jne. Isiklikult arvan, et osalemine ei ole kohustuslik - loodushoid on kohustuslik. Valik on sinu.

peace
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

tai kirjutas:
Nagu Habe hiiu pubi ytles, et need kes "päris" võistlustel käinud on seda varem kohanud. Venelastel ammu juba see komme küsida raha ette selle eest mis raffas teha võib. Suuresti on see ka võistlejate distsiplineerimiseks rajal. Eestis oleks see pidanud juba ammu selline organisaatori kindlustus tulema. Muidugi müts maha hr Urmas P. Lombi ees, et ta viitsib siin teie kurba saatust kuulata ja lugusid sellest, et raha vähe ja depot maksta jne. Isiklikult arvan, et osalemine ei ole kohustuslik - loodushoid on kohustuslik. Valik on sinu.
Loodushoid ei sõltu rahast, vaid mõtlemisest. Mina arvan, et tsiviliseeritud ühiskonnas on ka "pärisvõistlused" ja eeldada, et kõik "pärismaalased" , välja arvatud väljamaalased sigadusi teevad igal sammul ei ole ühele päriseestlasele kohane. Lause sai keeruline aga igale päriseestlasele peaks olema mõistetav.
Kogu see värk on põhimõtte küsimus. Miks ma korraldajat rohkem peaks usaldama kui tema mind? Minu raha läheb tema kätte ja mis võlakirja alusel ma selle pärast kätte saan? Mina korraldajat ei tea rohkem kui foorumi järgi.
NB: Krt. Kõik peab olema nööri mööda aga kui võistlustest osavõtja tahab ka kindlustunnet, siis on kisa lahti.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Venelastel puudutab see korrashoidu laagri platsil, et keegi sodi maha ei loobiks ja s...ta vedelema ei jätaks. Isklikult ise selle vastu pole, Saarekollil 3000.- deposiiti jätta. Olen suht kindel, et ei mina ega ka minu team midagi ei lõhu. Seega milles küsimus annan raha ja saan pärast tagasi. Ja kui peaks keegi minu Teamist midagi lõhkuma, siis asi selge raha tagasi ei saa. Loomulikult on korraldajal pärast seda raha keerulisem mõne tegelase käest kätte saada.
Küll ei saa ma aru põhimõttest, et kui nädal hiljem keegi avastab, et keegi on kuskil midagi valesti teinud, et siis sõitjad makske kinni. Teadmata kas see üldse võistlejate tekitatud on.

Seega võibolla siis Lomp tutvustab lähemalt, mille kohta see Deposiit käib ja rahval asi selge.
Kas rikkumised võistlustrassil?
Teiste võistlejate häirimine laagriplatsil (purjus inimesed ja ATV mehed)
Prügi mahaloopimine?
Minu meelest peaks see ka laienema Teamide mehaanikutele ja kaasa kutsutud sõpradele, las siis ise vastutavad oma sõprade eest.

Priit
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

TR Pjätt kirjutas:Venelastel puudutab see korrashoidu laagri platsil, et keegi sodi maha ei loobiks ja s...ta vedelema ei jätaks. Isklikult ise selle vastu pole, Saarekollil 3000.- deposiiti jätta. Olen suht kindel, et ei mina ega ka minu team midagi ei lõhu. Seega milles küsimus annan raha ja saan pärast tagasi. Ja kui peaks keegi minu Teamist midagi lõhkuma, siis asi selge raha tagasi ei saa. Loomulikult on korraldajal pärast seda raha keerulisem mõne tegelase käest kätte saada.
Küll ei saa ma aru põhimõttest, et kui nädal hiljem keegi avastab, et keegi on kuskil midagi valesti teinud, et siis sõitjad makske kinni. Teadmata kas see üldse võistlejate tekitatud on.

Seega võibolla siis Lomp tutvustab lähemalt, mille kohta see Deposiit käib ja rahval asi selge.
Kas rikkumised võistlustrassil?
Teiste võistlejate häirimine laagriplatsil (purjus inimesed ja ATV mehed)
Prügi mahaloopimine?
Minu meelest peaks see ka laienema Teamide mehaanikutele ja kaasa kutsutud sõpradele, las siis ise vastutavad oma sõprade eest.

Priit
Priidu jutt õige. Kui inimene maksab raha, siis ta tahab ka teada, mille eest raha makstakse.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Miskipärast ei ole reglemendile lisatud karistuste tabelit.Tuhat vabandust,kuid kuna kasutasin selleks abi,ei osanud kuidagi arvata,et lisa 1 on puudu :argue .Võtan siis voli ja panen siis midagi üles.Loodetavasti saab see kaetsusväärne segadus nüüd lähiajal korda :yupikaye .
Elektripostist vintsimine Võistluselt kõrvaldamine
Keevitamine mitte selleks lubatud kohas Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Kiiruseületamine "Kuni 10 km/h – 300 punkti
üle 10 km/h – võistuselt kõrvaldamine"
Langetatud puu Võistluselt kõrvaldamine ja lisaks 200 krooni/jm trahv
Liikluseeskirjade rikkumine avalikel teedel Võistluselt kõrvaldamine
Looduse reostamine Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Mittesportlik käitumine Võistluselt kõrvaldamine
Mootorsae kasutamine või kaasavõtmine Võistluselt kõrvaldamine
Muu reeglite rikkumine või turvalisust vähendav tegevus Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Piirete rikkumine ( piirdelindid ) Võistluselt kõrvaldamine
Punktitähise kasutamine vintsimiseks Võistluselt kõrvaldamine
Puude tahtlik rikkumine Võistluselt kõrvaldamine ja lisaks 200 krooni/jm trahv
Sõit keelatud piirkondades Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Sõit üle teise võistkonna pinges vintsitrossi Võistluselt kõrvaldamine
Tegevusetus ja salgamine kütuse- või õlilekete korral Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Turvavööde mitte kasutamine - 200 punkti
Uute sõidujälgede tegemine Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Varustuse kinnitus puudulik - 200 punkti
Vintsimine puust ilma puukaitsevööta Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Välise abi kasutamine Võistluselt kõrvaldamine

Priit,Ladoga loodusdeposiit ei ole ainult laagriterritooriumi jaoks.Sellest võivad rääkida Vahur ja Anto :inct .

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Väga tagasihoidlik küsimus.
kas punkt:
"Keevitamine mitte selleks lubatud kohas Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine "
on talvisel/märjal ajal nii aktuaalne ja rangelt karistamist väärt?

Saan aru, et suvel/kuival ajal on asi VÄGA aktuaalne. Ka kardate et kadakad ka talvel kergesti sädemest tuld võtvad?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Tegemist ei ole kahetsusväärse segadusega. Kahetsusväärne on see, et inimestel on iga sent arvel ja seetõttu tahavad ka selgitust selle kohta, kuhu nende raha läheb.
Kogu selle pika reglemendi juures on ikka üks punkt, mis laseb korraldajal tegutseda kuda iganes.
"Muu reeglite rikkumine või turvalisust vähendav tegevus Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine" Mis seos on turvalisuse vähendamisel loodushoiudeposiidiga?
Vaata mis nurga alt tahad- ikka tundub kudagi võlts see loodushoiu punkt.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Loodame siis, et Korraldus on ka tasemel, linti on veetud raja peal mehemoodi ja keegi ei sõida keelatud piirkondades.

väike vihje Urmas, Vepski kuhu sa ei jõudnud oli puhtalt Laagri korrashoiu eest see Deposiit.

P.S Ma väga loodan et Korraldus on ka siis nagu Venemaal kõik sujub ja isegi tulemused ja autasustamine toimub õigeaegselt
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

TR Pjätt kirjutas:Loodame siis, et Korraldus on ka tasemel, linti on veetud raja peal mehemoodi ja keegi ei sõida keelatud piirkondades.

väike vihje Urmas, Vepski kuhu sa ei jõudnud oli puhtalt Laagri korrashoiu eest see Deposiit.

P.S Ma väga loodan et Korraldus on ka siis nagu Venemaal kõik sujub ja isegi tulemused ja autasustamine toimub õigeaegselt
KRT. Ei jõudnud jah. Aga järgmine aasta jõuan äkki. Ise küll mitte võistlema aga järelkasvule kaasa aitama. See ka suur asi ehk :D. Venemaa korradamist olen õnneks korra näinud ja siiani hea mulje sellest. Jäime vähe magama ja nägime, mis toimus laagris peale kodanike lahkumist. Mind häiris siinse asja juures see, et ma ei tea mille eest maksan ja kellele maksan. Sinul on eelis, sest tead kellele maksad- ma veel ei tea.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

10.3 Tulemuse saamiseks peab finiseeruma vähemalt neljal lisakatsel.Finiseerumiseks loetakse võistlusautoga jõudmist üle lõpujoone ning kontrollfotode ja-või transponderite loovutamist.Kõrvaline abi keelatud!
Kas teiste sportklasside teamide abi on ka keelatud?Sõidad mööda ja :f abistada ei tohi.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Tere

Postitatud: Reede Jan 11, 2008 12:22 am Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Loodame siis, et Korraldus on ka tasemel, linti on veetud raja peal mehemoodi ja keegi ei sõida keelatud piirkondades.

Mina loodan ka,kuid niipalju kui on inimesi,niipalju on ka arvamusi!
Linti veetakse sinna,kus see on vajalik,samas ei saa tervet trassi lindiga ääristada.Sõitjatel on ju ka pea otsas.

Vepsa kohta jõudis teine Urmas ette.

Korraldus on nagu Saaremaal ja eelmine kord jäin ma 10 minutit hiljaks,häbi mulle :oops:

Kas teiste sportklasside teamide abi on ka keelatud?Sõidad mööda ja abistada ei tohi?
Lausa ebasportlik.Igal võmalusel tuleks vähemalt küsida,ega abi ei vajata.Ja kohtdes,kus on väga kitsas,tuleb abivajaja trajektoorilt kõrvale tõmmata.Kõrvaline abi on ju mittevõistlejate poolt osutatud abi.

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Shrek4x4 kirjutas:10.3 Tulemuse saamiseks peab finiseeruma vähemalt neljal lisakatsel.Finiseerumiseks loetakse võistlusautoga jõudmist üle lõpujoone ning kontrollfotode ja-või transponderite loovutamist.Kõrvaline abi keelatud!
Kas teiste sportklasside teamide abi on ka keelatud?Sõidad mööda ja :f abistada ei tohi.
Mina olena aru saanud, et üle finishii joone peate suutma omal jõul lükata. Finishini võivad kaasvõistlejad sind lohistada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

3FjaN kirjutas: Kiiruseületamine "Kuni 10 km/h – 300 punkti
üle 10 km/h – võistuselt kõrvaldamine"
Langetatud puu Võistluselt kõrvaldamine ja lisaks 200 krooni/jm trahv

Uute sõidujälgede tegemine Võistluselt kõrvaldamine ja loodusdeposiidi mittetagastamine
Varustuse kinnitus puudulik - 200 punkti
Mis imevahendiga kiirust mõõdetakse, et alla +10 km/h karistamisele kuulub ja mis imevahendiga võistleja seda mõõtma peaks, et usaldusväärset tulemust saada?

Kui jäme puu on puu?

Mingi trammijuhtide võistlus on, et uut sõidujälge ei tohi teha? Esimene masin sõidab rajameistri jäljes?
Kuulu järgi on tegemist "raiesmikusõiduga". Miks ma ei tohi raiesmikul omale sobivat sõidutrajektoori valida?

Loodetavasti teatatakse eelnevalt ette, mis varustus ja kui kinni peab olema. Pean silmas eelkõige köitevärki ja provianti, see on siililegi selge, et lendavad kirved ei tule autos kasuks :D
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Saarekolli juhendi lisa 1 vaadeldav EAL 4x4 AK kodulehel
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”