Moodsate maasturitega võistlema
Moderaator: Moderators
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Igat maasturit on võimalik mingi piirini ( mida aksepteerib ka Margi Esindaja ) modida/tõsta nii et garantii säiliks. Uuri Margi Esindusest järgi kui palju võid autot tõsta ja kelle tööd Margi Esindus aktsepteerib nii et garantii ei katkeks.
Garantii kehtib minu teada ainult tavakasutuse puhul. Kui autot kasutatakse võistlemiseks siis garantii katkeb.
Garantii kehtib minu teada ainult tavakasutuse puhul. Kui autot kasutatakse võistlemiseks siis garantii katkeb.
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Mis pagana võistlemine see Turist on. Ma usun et enamik siit foorumist suudaks iga garantii all oleva maasturi "tavatingimustes" ka ribadeks ajad.kiiking kirjutas: Garantii kehtib minu teada ainult tavakasutuse puhul. Kui autot kasutatakse võistlemiseks siis garantii katkeb.
Olid ajad kus tegelased sõitsid TR1 klassis garantii all olevate pikkade GR'idega ja keegi ei kõhinud. Tegu on ju maastiku autodega öeldi selle peale vaid esindusest ja tehti garantii remonte.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Võistluse tulemuste tabel annab maaletoojale hea argumendi mitte garantiid teha kui ta seda tahab. Tehaste poolt antud garantiid on läinud ilgelt pikaks ja nüüd jälgitakse seda asja suht hullult. Väiksemgi eksimus võib tähendada garantii kaotamist.Valge Hiir kirjutas:Mis pagana võistlemine see Turist on. Ma usun et enamik siit foorumist suudaks iga garantii all oleva maasturi "tavatingimustes" ka ribadeks ajad.kiiking kirjutas: Garantii kehtib minu teada ainult tavakasutuse puhul. Kui autot kasutatakse võistlemiseks siis garantii katkeb.
Olid ajad kus tegelased sõitsid TR1 klassis garantii all olevate pikkade GR'idega ja keegi ei kõhinud. Tegu on ju maastiku autodega öeldi selle peale vaid esindusest ja tehti garantii remonte.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas on tõesti müügilepingus selline punkt, et maastikusõidukit ei tohi sihtotstarbeliselt või võistlusspordis kasutada?kiiking kirjutas:Võistluse tulemuste tabel annab maaletoojale hea argumendi mitte garantiid teha kui ta seda tahab. Tehaste poolt antud garantiid on läinud ilgelt pikaks ja nüüd jälgitakse seda asja suht hullult. Väiksemgi eksimus võib tähendada garantii kaotamist.
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Minu teada isegi omaniku käsiraamatus olemas see punkt.tarmo kirjutas:Kas on tõesti müügilepingus selline punkt, et maastikusõidukit ei tohi sihtotstarbeliselt või võistlusspordis kasutada?kiiking kirjutas:Võistluse tulemuste tabel annab maaletoojale hea argumendi mitte garantiid teha kui ta seda tahab. Tehaste poolt antud garantiid on läinud ilgelt pikaks ja nüüd jälgitakse seda asja suht hullult. Väiksemgi eksimus võib tähendada garantii kaotamist.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui võistlemise kohta, siis veel on kuidagi arusaadav. Aga kui maastikul sõidu kohta, siis see oleks umbes sama kui anda jalgpalliga kaasa juhend, kus on kirjas, et seda palli ei tohi jalaga lüüa...kiiking kirjutas:Minu teada isegi omaniku käsiraamatus olemas see punkt.
Viimati muutis tarmo, E Sept 17, 2007 7:40 pm, muudetud 1 kord kokku.
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Ega see nüüd veel suur probleem ei ole. Meie teed on nagunii üks suur kõvakattega põld. Ma ise teen küll rahulikult garantii ära ilma küsimata , kus keegi sõitis.
Probleem tekkib siis, kui uute autodega hakatakse massiliselt võistlust sõitma.
Selle algse teema põhiprobleemi pean plastikautod versus metallautod. See võistlus pole lihtsalt võrdne. Mingil hetkel on metallautod otsas aga plastikautodele on rajad liiga rängad.
Probleem tekkib siis, kui uute autodega hakatakse massiliselt võistlust sõitma.
Selle algse teema põhiprobleemi pean plastikautod versus metallautod. See võistlus pole lihtsalt võrdne. Mingil hetkel on metallautod otsas aga plastikautodele on rajad liiga rängad.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mäletamist mööda on margiesindused lausa maasturite võsitlustel sponsoriks olnud ja ka aegade jooksul parimatele selle margi esindatele eriauhindu jaganud.
Mina küll ei usu, et paar garantiilist (no ütleme 10) võistelevat autot mõne margi esinduse nüüd hukatusse ajaks (võrdluseks üldine autode müügi hulk).
Pealegi suudab keskmine metsa "eksinud"pühapäeva uitaha oma tugevdatamat/kaitsmata auto ilmselt olulislt rohekm ära lõhkuda,kui võistlustel osaleja. Pelegi maksab midagi ka PR-maine. Vaevalt, et üksi margiesindus tahaks peale mõnd võsistlust kiidusõnade asemel avaliku sõimu masiimeedias kuulda.
P.S. Kaugetel kaunidel aegadel kaeti isegi kaskoga võistluskahjusid...
Mina küll ei usu, et paar garantiilist (no ütleme 10) võistelevat autot mõne margi esinduse nüüd hukatusse ajaks (võrdluseks üldine autode müügi hulk).
Pealegi suudab keskmine metsa "eksinud"pühapäeva uitaha oma tugevdatamat/kaitsmata auto ilmselt olulislt rohekm ära lõhkuda,kui võistlustel osaleja. Pelegi maksab midagi ka PR-maine. Vaevalt, et üksi margiesindus tahaks peale mõnd võsistlust kiidusõnade asemel avaliku sõimu masiimeedias kuulda.
P.S. Kaugetel kaunidel aegadel kaeti isegi kaskoga võistluskahjusid...

Viimati muutis Landy, E Sept 17, 2007 8:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
O.T. Kuid mina ostsin endale kaks uut tavalist haamrit, milledel oli kuri hoiatus "mitte lüüa vastu rauast eset!"tarmo kirjutas:Kui võistlemise kohta, siis veel on kuidagi arusaadav. Aga kui maastikul sõidu kohta, siis see oleks umbes sama kui anda jalgpalliga kaasa juhend, kus on kirjas, et seda palli ei tohi jalaga lüüa...kiiking kirjutas:Minu teada isegi omaniku käsiraamatus olemas see punkt.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
See kirjutatakse PR kuludese...kiiking kirjutas:Jutt polegi margiesinduste suhtumisest. Tehase garantii ei luba võistelda. Margiesindus võib oma kulu- ja kirjadega üritust alati toetada(niiöelda oma maine parandamiseks).
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Mida sa nendega teha kavatsed, et lausa kaks tükki ostsid? Hapukapsatünni kaanele raskuseksLandy kirjutas: O.T. Kuid mina ostsin endale kaks uut tavalist haamrit, milledel oli kuri hoiatus "mitte lüüa vastu rauast eset!"

Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;