Stupiduser kirjutas:Mis originaalaasadest saanud on?
reimo kirjutas:Kasutusjuhendis Grandil märgitud pukseerimiskohtadeks sillatala...
Originaalaasasid pole sellel autol kunagi olnud, taha sai konksu panekuga probleemi lahendatud.
Ja 5 min töö on ta siis, kui riistad-vahendid olemas, ma olen selle koha pealt üsna äpu
Õhuvõtu plaanin küll enne kõrgemale ära tuua.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Sõida mu juurest läbi. Keevitan sellesama seekli sulle ette raami külge. Ma küll arvan, et sinu praegune lahendus vast kõlbab ka. Lase sprayga või lihtsalt teibi kollaseks.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Mehepojad rahu ajnult rahu . Mull on stokkautode jaoks lisa varustus milega neid vällja tirida. Olen selle peale mõelnud kuna neill ei ole ees suurt midagi.
jr kirjutas:
isakesel on ehk siit foorumist midagi anda?
Väheusutav, et siit kellelgi Patroli roolivõimu pumba simmereid kodus vedelemas on.
Isakesel on kõigi eelduste kohaselt pakkuda mulle nt. kasutet roolivõimu pumpa.
Ei leia endas nii suurt isu mõnesaja meetri just Alansi muda järele, et hakkaksin selleks sõitma Tartu-Rakvere-Tartu-Alansi-Tartu ja autole peale kruttima kasutatud juppi.
Pigem ootan nädalakese ja lähen teen selle siis vihaga kusagil mitmete mudakilomeetritega tasa.
jr kirjutas:
Väheusutav, et siit kellelgi Patroli roolivõimu pumba simmereid kodus vedelemas on.
Ei leia endas nii suurt isu mõnesaja meetri just Alansi muda järele, et hakkaksin selleks sõitma Tartu-Rakvere-Tartu-Alansi-Tartu ja autole peale kruttima kasutatud juppi.
Pigem ootan nädalakese ja lähen teen selle siis vihaga kusagil mitmete mudakilomeetritega tasa.
jr kirjutas:
Mudas, vihaga, üksinda, ??? Pigem ikka sõprade seltsis Alansil!
Kas sinna mingid standardmõõdus simmerid ei sobi. Loll küsimus võibolla.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kui nüüd hästi järgi mõelda siis eeldusel et sa selle simmeri mõõte tead on päris suure tõenäosusega see võimalik leida balti laagrist. Asub kadaka pujesteel.
sennaH kirjutas:Kui nüüd hästi järgi mõelda siis eeldusel et sa selle simmeri mõõte tead on päris suure tõenäosusega see võimalik leida balti laagrist. Asub kadaka pujesteel.
Mustamäe Laagi ja Tihendi keskus Laki tänaval toob soomest järgmiseks tööpäevaks, kui kohapeal pole.
Stupiduser kirjutas:Milleks roolivõim? Kiirendusvõistlusel?
Alles hr. Reimo oli omal originaalaasadest lahti saanud, mis tundus ületamatu probleemina.
Mis järgmisena?
Porimatt porine? Tuhatoosid täis? Lõhnakuusk ei jõua Hiinast õigel ajal kohale?
Tänapäeva ohvrõuderid, mai ääss
Küsimus pole selles, et roolivõim ei töötaks - töötab küll nagu kell - leke pole kah miskit erilist st. mai pea õli peale valama - küsimus on selles et leke kui selline on ja olla ei tohi.
Krt porimatid on kah porised - seda märkasin alles täna
Ja kogu kroom on kah poleerimatta - kõik see 5 cm2