Padrunvõtmed
Moderaator: Moderators
Snap-On`i ja Craftsman-i olen ainult telekast näinud. Endal garaages kasutusel põhikomplektina motorali "käru", vist ca 900 ja 1k vahele eksemplaridega. Esimese kolme päevaga hakkasime kvaliteeti kiruma.
Samas kõrvalt võtta kohver Sata toodangust, pärit kuskilt aastast 2002 ehk.Elementaarne 200 osaline valik nii mm kui toll mõõdus....ja mis põhiline...kõiksugu pikenduste, õhuriistade ja krt teab millega veel ei ole suutnud lõhkuda ühtegi eksemplari. Mõned pisemad torksid näevad küll väsinud välja kuid toimetavad võidukalt edasi veel. Sai ka kunagi selle eest oma 4k välja antud kuid kaasa lubatud eluaegne garant tegi tuju paremaks.
Virgo
Samas kõrvalt võtta kohver Sata toodangust, pärit kuskilt aastast 2002 ehk.Elementaarne 200 osaline valik nii mm kui toll mõõdus....ja mis põhiline...kõiksugu pikenduste, õhuriistade ja krt teab millega veel ei ole suutnud lõhkuda ühtegi eksemplari. Mõned pisemad torksid näevad küll väsinud välja kuid toimetavad võidukalt edasi veel. Sai ka kunagi selle eest oma 4k välja antud kuid kaasa lubatud eluaegne garant tegi tuju paremaks.
Virgo
Mudas alates 2003.
- pets9555
- Got ARB and Nitrous?
Tere,
Paar nädalat tagasi käisin Maardus Vana-Narva 7, seal oli rauakaupu ja tööriistu müüv pood. Laual vedeles Biltema kataloog ja tädi leti taga väitis, et nende kaudu saab Soomest tellida vajaliku jubina sellest kataloogist. Seda ma ei uurinud kui palju siis Biltema hinnale juurde läheb transpordi kulu või midagi muud, aga kui kedagi huvitab siis saab vähemalt Biltema kauba sealt kätte ilma, et peaks merd ületama.
Pets
Paar nädalat tagasi käisin Maardus Vana-Narva 7, seal oli rauakaupu ja tööriistu müüv pood. Laual vedeles Biltema kataloog ja tädi leti taga väitis, et nende kaudu saab Soomest tellida vajaliku jubina sellest kataloogist. Seda ma ei uurinud kui palju siis Biltema hinnale juurde läheb transpordi kulu või midagi muud, aga kui kedagi huvitab siis saab vähemalt Biltema kauba sealt kätte ilma, et peaks merd ületama.
Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Tänud vastanutele, käisin võtsin Stokkerist ühe väikse komplekti http://www.stokker.ee/products/product/ ... _2_62_osa/
padruneid siis, eks hiljem paistab kas on piisav või mitte, müüja väitis igatahes, et kvaliteedilt kodukasutuseks rohkem kui head aga profiriistale järgi ei jõua, see mulle sobib, aga mis teenindusse puutub siis pean eelkirjutajaks kahjuks nõusse jääma, ehk siis arengurumi oleks.
padruneid siis, eks hiljem paistab kas on piisav või mitte, müüja väitis igatahes, et kvaliteedilt kodukasutuseks rohkem kui head aga profiriistale järgi ei jõua, see mulle sobib, aga mis teenindusse puutub siis pean eelkirjutajaks kahjuks nõusse jääma, ehk siis arengurumi oleks.
Mulle on silma jäänud Tööriistamarketist IKH komplektid. Seal olemas 138tootega komplekt, mis suht sarnane Kamasa suurele komplektile:
http://www.tooriistamarket.ee/files/kat ... s_2009.pdf
Käin ja vahin, küll ükskord ka koju ära toon

BJ42; BJ73; HJ61; LN165; KUN25; HZJ80; D-Max; HDJ80; KDJ90; HDJ100+ UAZ 3303
Ma küll ei tea missugune auto sul on aga kui mõtlesid seda esimest kmp-ti,siis kas sul ikka on NEID padruneid vaja? USA auto puhul on,teistel juhtudel osutuvad osad ülearuseks ja kui soovitada lubad,siis ära 12- kanti osta,ikka 6-kant ja ilma "porisooneta" !daloc kirjutas:Mulle on silma jäänud Tööriistamarketist IKH komplektid. Seal olemas 138tootega komplekt, mis suht sarnane Kamasa suurele komplektile:
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Ma mõtlen 13lk lõpus olevat IKH7358 komplekti. See tundub olevat 1:1-le Kamasa suurema kmpl-ga ja seal olemas 1/2, 1/4, 3/8 padrunite komplektid, küünlavõtmed, pikad padrunid, lehtvõtmed ehk enamus asju mida alguses vaja oleks.. ning ka pakend tundub sama olevat (ainult värv teine) .IKH eest küsivad letis 2900.- EEK-u, Kamasa maksis mäletamist mööda aastaid tagasi ikka tunduvalt rohkem... Kuigi ega pole uurinud , mis need täna maksavad
BJ42; BJ73; HJ61; LN165; KUN25; HZJ80; D-Max; HDJ80; KDJ90; HDJ100+ UAZ 3303
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Minul on padrunikompleks Stokkerist soetatud ning PROXXON. Viie aasta jooksul on sellega keeratud alates jalgrattast kuni suure traktorini polte-mutreid kinni-lahti. Ainult väike knarre ondis otsad. Kahjuks jah oli selle toote garantii vaid 1 aasta ning ümber ei vahetatud. Suht väike komplekt iseenesest 6-30 padrunid, suur- ja väike knarre, pikendused, kardaanid ning küünlapadrunid. Samuti olen padrunitele pikka toru näidanud. Aga seda vaid Gedore sabaga...
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Unustasid ära Mac Tools-i,nende lehtvõtmed on minu arust oluliselt etemad kui Snap On-i omad(subjektiivne asi).Lisaks on veel Snap On-il selline branding nagu Blue Point (odavam,kuid kvaliteetne)AsTroSS kirjutas:Kui on tööriistadega tööd teha siis sobib ainult : Stahlwille,Snap-ON ,Würth,Kotkon,Husky
Würthist oma kogemus see,et 1/2 tolline "saba"/bar on nõrk ja vetrub läbi.
Suht hiljuti tegi see ka ootamatult "pauku".Asendus on on pisut pikem ja jämedam,eks paistab kauaks see ellu jääb.
Dodge ram 2500 4x4 Cummins
- totu
- I live off from the mud
Omal kasutuses ligi 10a 128 osaline IKH komplekt ja igati rahul. 1/4 narre, paar kruvikeerajaotsikut ja 14 sisekuuskant on ikaldunud. Ilmselt üks paremaid kvaliteedi- komplekteerituse- hinna suhteid (sooduspakkumistega alla 2000.-). Mõned aastad tagasi sai töömeestele (sadamatehnika remont) ka sellised komplektid võetud, personaalseks kasutuseks ja täitsa kestavad.daloc kirjutas:Mulle on silma jäänud Tööriistamarketist IKH komplektid. Seal olemas 138tootega komplekt, mis suht sarnane Kamasa suurele komplektile:
Tehtud, mõeldud.
VATA komplekti omanud nüüdseks 2a. Lolli jõudu olen rakendanud nii narrele kui muudele vidinatele. Siiani on veel kõik tervedrt23 kirjutas:Keegi ei ole siin komenteerinud VATA tööriistu. Kui väga proffesionaali taga ei aja siis ajavad ka asja ära, jagu olen saanud ainult paarist võtmest.
Garaasis kasutuses 2 eri komplekti võtmeid. Üks VATA ja teine kandis vist EDWINI nime, ka too on suht hästi vastu pidanud. Kasutuses mõlemad ligi 3 aastat pidevalt.
Väga odavaid komplekte pole mõtet osta, kui siis vahest vaja mõnda võtit üheks korraks ja natuke tuunimiseks

Navara D40
Sai just eile sobivat 13 padrunit otsitud ja leidsingi hiljuti ostetud IKH pisikomplektist, kus ilusti CrVn (vist) peale pressitud...Kahjuks oli minu ramm suurem, enne murdus võtme saba...lõpuks teise võtme ja pikendusega ka polt isedaloc kirjutas:Mulle on silma jäänud Tööriistamarketist IKH komplektid.

Juba liikuv maastur tekitab ikkagi mitmeid ümberehitusmõtteid.