Ma seletan oma mõttekäigu suurematele ja targematele ära...
Ma arvasin et roolikarbis on rooliratta poolt sisenev tigu ja rattaid keerav võll hammasrattaga ..mida tigu liigutab!
Kui võlli pool ringi edasi keerata, jääksid värsked hambad vastu tigu ja asi oleks veidi parem!
Aga kui see nii loll mõte oli,las ta olla,. Ega ma peale vaadates väga sisse ei näe! Jõmmu rühmas jäi see tund vahele,käisime tüdrukuid noolimas! Nüüd pean kogu lolluse siin välja elama...
Karbi hoob võib muidugi olla mis asendis tahes..see käib ju nuutide otsas ja keera kuidas tahad,kasvõi teistpidi....saab paremale keerates vasakule ja vastupidi,saab nalja!
Füüsika tunnis igatahes õpetati pisiasjadele mõtlema. Mul see hoob päris küljele ka pole,aga seal vahepeal see on. Ma olen täiesti kindel et sellises asendis muudab see rooli veidi tuimemaks ja nõ.teeb rooliloksu suuremaks kui lõtkud kuskil sees on!? No ma kõllan vanale õpetajale ja vaatan mis räägib!
Küsimus ongi selles et kas originaalis (uuena) peaks see olema nõ.otse,keskel? Pika aja peale võib see karpe ja hoobasi vahetades paigast liikutda ja lõpuks avastad et küljele suunatuna ei liigutagi rattaid!