AigarP kirjutas:Nii siin Foorumis kui ka erinevates kommentaariumites parastatakse juhti? Okei eksis ja elab selle teadmisega ka edaspidi, päris karm saab see olema aga loodetavasti toibub. Kas on vaja inimesele seda veel raskemaks teha erinevate kommentaaridega? Mina nii ei arva!
Mida me siis peaksime tegema? Sündsalt vaikima? Et ehk järgmine kord ei juhtu?
Kaasa halama, kui ootamatu säärane sündmus ikka oli? Et kuidas säärased asjad ikka nii toredate inimestega küll juhtuda saavad...
Inimene suri, sest keegi tegi oma uljuses, ignorantsuses või oskamatuses vea. Seda reisi ei saa nupuga tagasi kerida, et õigel hetkel teisiti käituda. Elu ei ole arvutimäng ega naljavideo...
Suri noor inimene, kel elu veel ees. Naine, kel lapsed sündimata. Keegi peab nüüd matma oma tütre. Mõelge sellele enne, kui järjekordse ülijuhi kaitsele viskute.
See uudis oli nii kole, et ma alguses ei uskunud. Ei ole võimalik, et säärase liikuri soetanud tegelane kedagi lõbusõidule viies end nii kotkaks mõtleb. Aga paraku oli see tõsi.
Nagu ka mitmed teised lood, kus keegi tapab juhusliku kohalesattuja. Ning sääraste hoolimatute inimeste mõtlematut käitumist ei saa parandada ühegi seadusega, ühegi avaliku reegli kehtestamisega. Ainult ühiskonna surve saab siin aidata. Selleks peab aga oma mugavustsoonist välja tulema ja teistele ohtlikku mõtlematut toimetamist takistada püüdma. Üks inimene ei muuda midagi. Aga kui igaüks küsib oma mõtlematu lollusega tegelevalt sõbralt:"Miks sa seda teed?" on vähemalt lootus, et mõni lollus jääb tegemata ja mõni elu lõpetamata...
Ma ei parasta juhi üle. Olles ise oma rumalusest ja uljusest põhjustanud õnnetuse, tean tunnet. Järgmisel hommikul iseenesega kahekesi olla on kole. Aga sellest saab üle. Peab saama, sest elu tahab elamist. Aga enda tehtu eest tuleb vastutada. Sest nii on õige...

Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...