M: Nitro OBD2

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
iiripilli
Fitting 38"

Re: M: Nitro OBD2

Postitus Postitas iiripilli »

Nii, et julge hundi rind on rasvane...ok ok kõige uskmatumale kingin niisama aga sellelisel juhul tuleb veenvalt tõestada miks see junn mingil juhul mootori võimsust tõsta ei saa :wink:
Land Cruiser PZJ75
Mob: 5624kolm844
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

Kasutaja avatar
TTUUL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TTUUL »

[quote="iiripilli"

juhtme isase otsa pistad oma kulguri OBD pistikusse, juhtme teise otsa pistad sinise junni ja kolmandasse otsa punase junni.

[/quote]

Kui teise ja kolmandasse otsa panna punane junn, saad juurde 35% +35% võimsust. Siis muidugi kahjuks ei näe ilusaid numbreid.

Junn eesti keeles tähendab... ja see on müügiks.
XJ ´91, 136KW AMC242, AW4, NP 242, ..... EX
ZJ ´95, 135KW AMC242+LPG II, 42RE, NP 242, .....
Tahoe ´98, 190KW Vortec 5700 L31,4L60-E , NVG246, .....
ZJ ´96, 131KW AMC242, 42RE, NP 242, ..... teatri seades. M: 1500.- katkine
WJ´04 Overland 190 KW täiesti teatri seades
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Teeme diili, ma ostan selle junni ära, enne teeme minu autoga kiirenduse viienda käiguga tühja autoga näiteks 60kmh kuni 90kmh ja mõõdame kulunud aega.
Kui selle 200+ km läbimise järgi sama katse tulemus on paranenud kasvõi lubatud koguse väände ja võimuse poole koguse võrra, siis kiidan Sind taevani ja teen tasuta reklaami.
Kui tulemus muutunud ei ole, ostad selle junni tagasi ja kannad edaspidi petturi nime.

Diil?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
iiripilli
Fitting 38"

boob kirjutas:Teeme diili, ma ostan selle junni ära, enne teeme minu autoga kiirenduse viienda käiguga tühja autoga näiteks 60kmh kuni 90kmh ja mõõdame kulunud aega.
Kui selle 200+ km läbimise järgi sama katse tulemus on paranenud kasvõi lubatud koguse väände ja võimuse poole koguse võrra, siis kiidan Sind taevani ja teen tasuta reklaami.
Kui tulemus muutunud ei ole, ostad selle junni tagasi ja kannad edaspidi petturi nime.

Diil?
Väike huvi ikka kripeldab hinges?
Mina kahjuks midagi garanteerida ei saa, sest pole minu tehtud see asi ja pole väitnudgi, et see antud tulemust annab. Seisab mul garaasis ja panin siia ülesse, sest ma ei vaja seda. Info antud toote kohta on tootjapoolne...ise midagi juurde ei pannud ja vähemaks ka ei võtnud. Ma olen seda proovinud oma Diisel jimny peal kui ka 1,6d focus c-max´i peal. C-max´i aastanumber oli 2005. See obd seade aga ühildub väidetavalt alates2006 aasta masinatega...järelikult c-maxi katse väga arvesse ei lähe. Jimnyle panin asja külge vastavalt juhendile...restardid ja värgid ja sõitsin Võrumaale ämma juurde176km. ja tagasi. Mulle tundus küll, et Jimny vähe erksamaks muutus...see võib olla ka psüholoogiline aspekt.

Mis aga diili puutub siis seda võib teha küll. Ainult siis sa peaks mulle vastu pakkuma midagi mida ma vajan. Reklaami vaja teha pole, sest ma neid asju maale ei too ja rohkem mul neid ei ole.
Kiitusega ka nagu ei oska midagi peale hakata. 48 aastat olen ilma hakkama saanud.. saan ehk edaspidi ka.
Viimati muutis iiripilli, R Mär 25, 2016 12:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Land Cruiser PZJ75
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Ämma juurest ära sõites on kõik liikurid erksamad! 8)
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kasutaja avatar
iiripilli
Fitting 38"

Palju pahameelt tekitanud punane vidin on ka uue omaniku käes.
Pange lukku
Land Cruiser PZJ75
Vasta

Mine “Bizniz”