M: Snorkelid erinevatele autodele
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: M: Snorkelid erinevatele autodele
ZJ grand cherokeele sooviks, 4.0 mootoriga. Kas koopalaiendeid ka on pakkuda ehk?
55575268
55575268
Katused ja fassaadid: www.orku.ee
-
- True Off Roader!
Snorklit grand cherokeele v8-le! Kiire.
- tuningman
- I live off from the mud
MIs valemiga see tellimus toimib ja on keegi midagi reaalselt kätte ka saanud?
Mingi reaalne tellimuste list,
millele tellitud ja kuhu raha kanda jne
Pildid huvitaks ka ikkagi reaalsest norklist. 2.8 frontera oma näiteks.
Tänan tähelepanu eest...
Mingi reaalne tellimuste list,
millele tellitud ja kuhu raha kanda jne
Pildid huvitaks ka ikkagi reaalsest norklist. 2.8 frontera oma näiteks.
Tänan tähelepanu eest...
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mavõin ose vastada
Mūūdud praegu 2tk tahtsin veel tellimus teha aga kuna laos praegu zj oma on otsas ja nad tulevad umbes 2 nadala parast et praegu ootan aga huvilisi on palju ainult kui ūtlen et vaja ettemaksu tehakohe saan vastus et palgapaevon hiljempraegu raha puudub ja ūltse huvi pole. Reaalset ainult umbes 5 inimest keas tahab osta kõik teised ainult kūsivad ja kõik
Mūūdud praegu 2tk tahtsin veel tellimus teha aga kuna laos praegu zj oma on otsas ja nad tulevad umbes 2 nadala parast et praegu ootan aga huvilisi on palju ainult kui ūtlen et vaja ettemaksu tehakohe saan vastus et palgapaevon hiljempraegu raha puudub ja ūltse huvi pole. Reaalset ainult umbes 5 inimest keas tahab osta kõik teised ainult kūsivad ja kõik
Tere jälle,
ise sai kah mingi päring sulle tehtud aga ei mingit vastust, inimesed ei oskagi mingit kindlat tellimust teha kui nad ei saa mingit tagasi sidet su käest seda enam veel etemaksu!
ise sai kah mingi päring sulle tehtud aga ei mingit vastust, inimesed ei oskagi mingit kindlat tellimust teha kui nad ei saa mingit tagasi sidet su käest seda enam veel etemaksu!
-
- Rock Crawler
Arvan ka, et kui tahad nendega mingit äri teha, osta ikka omale lattu mingi kogus ära. Seda enam kui räägid et rahvas nõuab. Isiklikult mulle ka ei meeldi ettemaksu teha ja siis oodata 2 nädalat, samahästi võin juba ise tellida. Ma olen mugav, sõidan kohale maksan ära ja tahan kätte saada
Nii et paisab et neil minekut on, investeeri natuke siis.

Nii et paisab et neil minekut on, investeeri natuke siis.
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !
Dodge RAM
F15

to DJ2012 minu nimekirjas puudub jeep kj sellele kahjuks ei saa tellida
Ettemaksu tahan ainult selle parast et inimene oleks kindel ostja. Näiteks kui tellivad zj või y60 y61 jaoks neid ma ise võin ost kuna neid kogu aeg on vaja aga on sellised autod kuhu küsivad üks kord ja neid ma kindlasti ei osta
Ja alguses kirjutasin et minu jaoks see pole mingi äri ja kui on kindel ostjad siis saab koos tellida et hind oli parem
Ettemaksu tahan ainult selle parast et inimene oleks kindel ostja. Näiteks kui tellivad zj või y60 y61 jaoks neid ma ise võin ost kuna neid kogu aeg on vaja aga on sellised autod kuhu küsivad üks kord ja neid ma kindlasti ei osta
Ja alguses kirjutasin et minu jaoks see pole mingi äri ja kui on kindel ostjad siis saab koos tellida et hind oli parem
2002 aasta trooper/monterey/jackaroo snorklit?
-
- Rock Crawler
Anna teada kui zj snorkel olemas
Erik 56570520
Erik 56570520
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Dodge RAM
F15
Dodge RAM
F15

Monterey miline mootor või vahet pole
Zj kohe annan teda endale ka vaja on
25.02 lahen Lledu seal on hea 4x4 pood teen nendega leppingut siis saab sealt ka tellida aga proovisin siin teemat teha ja kohe seda kustutasid
Kui keegi midagi tahab võtke ūhendust PS VÕI telefooni teel
Zj kohe annan teda endale ka vaja on
25.02 lahen Lledu seal on hea 4x4 pood teen nendega leppingut siis saab sealt ka tellida aga proovisin siin teemat teha ja kohe seda kustutasid
Kui keegi midagi tahab võtke ūhendust PS VÕI telefooni teel
4xj1 moto oma ehk 3.0dti oma 2002a
-
- True Off Roader!
Sooviks kohe lj70-le ja jeep cherokee zj-le ! KIIRE!!
Küsisin samuti sinu käest ZJ-le, ning samuti ei olnud ettemaksuga nõus kuna ei usalda võõraid...Ütlesin et vorst vorsti vastu ning kohe kui kohal, annaks teada. Nädal aega ei olnud vastust(siiani pole tegelikult), seega ostsin kasutajalt Beginner. nädala pärast oli olemas, kui sain kätte siis sama õhtu juba sai ka külge... nigu naksti 

Katused ja fassaadid: www.orku.ee
Vastan kasutajale komaxiv ettemaksu kohta
Mul oli kohe kirjas et minu jaoks nende snorkelite muuk mitte mingi ari et kui huvilisi on ma teen teelimus ja kui kaup on kohal annan asjad ara. Enda raha esst mitte midagi tellida ma ei taha mul on juba terve garaz varuosade tais mida lubati kindlasti jargi tulla ja koik
Ja isegi kui te tulete naiteks Silberautose ja tellide mingi 5€ eest varuosa enne maksate ara ja ainult siis nad tellivad
Mul oli kohe kirjas et minu jaoks nende snorkelite muuk mitte mingi ari et kui huvilisi on ma teen teelimus ja kui kaup on kohal annan asjad ara. Enda raha esst mitte midagi tellida ma ei taha mul on juba terve garaz varuosade tais mida lubati kindlasti jargi tulla ja koik
Ja isegi kui te tulete naiteks Silberautose ja tellide mingi 5€ eest varuosa enne maksate ara ja ainult siis nad tellivad
Ma ei saa üldse aru milleks selline äri kus midagi ei teeni ning kus on liiga palju segadust .Minnakse leetu,tehakse leping müüjaga...... jätkuvalt 0 kasumiga heategevuslik üritus kus äkki tuleb ka raha
korstnasse kirjutada kui kaup välja ostmata jääb .
Midagi ei klapi selles asjas.
korstnasse kirjutada kui kaup välja ostmata jääb .
Midagi ei klapi selles asjas.
HM Racing Team