8.08 Männikule kolama vol.2

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Madlobster
Got ARB and Nitrous?

Re: 8.08 Männikule kolama vol.2

Postitus Postitas Madlobster »

Erikoff kirjutas::D jäite püsti ikka?
Navigatoril kõik hambavahed liiva täis, number kurku lükatud (serv paistis veel hammaste vahelt, sain kätte :) ), pagassist üks väike koormarihm üle seljatugede esiklaasi (jäi terveks (esiklaas siis :D)), kohvi hüppas topsist välja maki peale, kogu seltskonnale korralik adrenaliini laks, suured silmad ja nõrgad kepsud, mõned võbelesid tükk aega veel :D Auto ühes tükis ja ratastel.

Mina adrekat ei saanudki kuna olin sealt enne alla sõitnud ja ei osnud midagi karta. Kui nina otse maa poole keeras siis ei jõudnud aru saada et WTF juhtus ja siis oli juba kõik läbi. Tagarattad käisid maast lahti (tahtis üle minna) Aga kuna vahetult enne vertikaal asendi võtmist tahtis tiba viltu vajuda siis andsin gaasi et otseks tõmbaks ja eks see ka nati aitas kaasa tagarataste maha tõmbamisel, esirattad maad puudutades kohe vedama hakkasid. Keerasin küljeakna mäe poole, et mis krt nüüd siis. Noh eks korra võttis kukalt kraapima et ei no tip top korras vend olen :D Kõige suurem kahju on et seda ei ole ei videos ega pildis.
Kordama ei kipu aga selline auto ja selline mägi võiks mul videote folderis ikka avi failina olemas olla :D

Täna perega päevitamas seal lähedal (kolm foorumi tegelast uitasid ringi ;) )
Pigi peab per*e minema!
Erikoff
Rock Crawler

Re: 8.08 Männikule kolama vol.2

Postitus Postitas Erikoff »

No läks õnneks :D Ma tiirutasin seal eile ringi küll, käisin ujumas ja otsisin kust saab tavaautoga sinna liivamägede juurde kui väravad on kinni. Aga ei leidnud tavaauto teed mis sinna viiks.
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja ! :lol:
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”