L:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW
Moderaator: Moderators
Re: M/V:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW (Võistlusautona arve
Hind 2000 € on ka viimane, sellega ootan natukene. Ning kui tõesti keegi ei taha siis ma juba saan sildade eest sama raha mis sa mulle auto eest pakkusid+rehvid ja laiad veljed jne. Niiet ma ei situ, ja mul on on aru peas... Ma rahulikult jätkan sama hinnaga müüki, sest vihjeks et kui auto kasvõi ei sobi siis juppe on seal joptvõi mat võtta !! Ja päris mahlased ! 

suzuki gsx750f 95aNIVAATOR kirjutas:Vahetusi ?
Ikka veel alles !
Re: M/V:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW (Võistlusautona arvel)
Nii kas ilma vintsita 1800 € Või järelmaksuga 2000€ Järelmaksule link : http://xn--autojrelmaks-kcb.ee/details.php?id=4105
Ning olgu öeldud et 2000€ on ka ilma vintsita hind ! Vints eraldi ostes 200 € Dragon 10 000 lbs ja raadioside puldiga, välimus on petlik, vints on tegelikult ehk 10 korda vintsinud ja lihtsalt seisnud autol nina peal.

Tross olemas aga natukene kiuline, ning tahtsin hakata vintsi hooldama, kuid olgu veelgi kord öeldud et jätsin selle projekti seisma teise hobi pärast.
Võib küsida ka varuosi !
Näiteks sillad 600€ TK. (koos lukustussilindritega)
Silla lääbad 80€ Paar.
Laiad ( kindel ei ole, aga vist on 10" laiad, tunduvad vähemalt seda nägu ) ja 15" plekkveljed , esialgu müüks koos 35" rehviga aga saab ka eraldi !

5.0 v8 saadaval kogu juhtmestiku ja ajuga ning automaat kast jne. Küsige juppe !
Ning olgu öeldud et 2000€ on ka ilma vintsita hind ! Vints eraldi ostes 200 € Dragon 10 000 lbs ja raadioside puldiga, välimus on petlik, vints on tegelikult ehk 10 korda vintsinud ja lihtsalt seisnud autol nina peal.

Tross olemas aga natukene kiuline, ning tahtsin hakata vintsi hooldama, kuid olgu veelgi kord öeldud et jätsin selle projekti seisma teise hobi pärast.
Võib küsida ka varuosi !
Näiteks sillad 600€ TK. (koos lukustussilindritega)
Silla lääbad 80€ Paar.
Laiad ( kindel ei ole, aga vist on 10" laiad, tunduvad vähemalt seda nägu ) ja 15" plekkveljed , esialgu müüks koos 35" rehviga aga saab ka eraldi !

5.0 v8 saadaval kogu juhtmestiku ja ajuga ning automaat kast jne. Küsige juppe !
Vints müüdud, ülejäänud kraam hetkel komplektne ja ootab ostjat ehk kas täies tükis või eraldi tükkidele 

Terve auto hind natukene kõigutatav, samas juppide hinnad ( veel ei ole juppideks teinud ), kõik on ainult läbirääkimiste küsimus, helista ja räägi ning ...
Samuti võib pakkuda vahetusi.
Samuti võib pakkuda vahetusi.
Endiselt seisab ja ootab uut entusiasti kes paneks kollile hääled sisse ...
1500€ Tule ja vii minema !
Millal juppidena müüma hakkad? Oleks velgedest huvitatud:)
Kui keegi juppe küsib siis läheb kohe juppideks, pole küsimustki.
Veljed 400€
Rehvid 600€
Ja korraga ostes 900€ (siis jääb ära minu lahti võtmis vaev ning tulevad veel õhukummid kaasa )
Julgelt küsige juppe, kui millestki huvitatud siis küsige, selleks tel. nr pandud ongi et saaks helistada ja küsida !
Veljed 400€
Rehvid 600€
Ja korraga ostes 900€ (siis jääb ära minu lahti võtmis vaev ning tulevad veel õhukummid kaasa )
Julgelt küsige juppe, kui millestki huvitatud siis küsige, selleks tel. nr pandud ongi et saaks helistada ja küsida !

Nii asi nii kaugel, et sillad, vahekast ja kardaanid hetkel broneeritud pühapäevani.
Helistage ja küsige muid varuosi, saadaval veel vedrud, lääbad, mootor, käigukast, roolikarp, radikad, veljed, rehvid.
Iga mees kellel juppi vaja see võtab telefoni ning helistab, ning hinna osas saame kokkuleppele
Tekib lihtsalt hoovi juba ruumi puudus
Helistage ja küsige muid varuosi, saadaval veel vedrud, lääbad, mootor, käigukast, roolikarp, radikad, veljed, rehvid.
Iga mees kellel juppi vaja see võtab telefoni ning helistab, ning hinna osas saame kokkuleppele

Tekib lihtsalt hoovi juba ruumi puudus

Kui miskit soovite, siis olge head ja helistage !
Ei liigu siin foorumis tihti ning postkast oli juba täis laotud
(Mis on muidugi tore
)
Aga helistage ja räägime hindadest telefoni teel.
Rehvid bronnitud Uputajale !
Ei liigu siin foorumis tihti ning postkast oli juba täis laotud

Aga helistage ja räägime hindadest telefoni teel.
Rehvid bronnitud Uputajale !
Re: L:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW
Nii, roolikarp, sillad ja vahekast, ning rehvid hetkese seisuga läinud.
Alles veel igasugust pudi padi ehk amordid ja vedrud ning V8 mootor koos käigukastiga.
Uputajalt ootan veel velgi tagasi mis on samuti saadaval 200 € eest näiteks
Niiet küsige julgelt, teen normaalsed hinnad, olen mina rahul et saan platsi puhtaks ning klient rahul !
Alles veel igasugust pudi padi ehk amordid ja vedrud ning V8 mootor koos käigukastiga.
Uputajalt ootan veel velgi tagasi mis on samuti saadaval 200 € eest näiteks

Niiet küsige julgelt, teen normaalsed hinnad, olen mina rahul et saan platsi puhtaks ning klient rahul !

Nii, saadaval V8 ning sinna juurde kuuluv ja amordid ning vedrud ja ehk kui keegi uste ja klaaside vastu huvi tunneb siis ka neid on !
Käimakott müüdud, sillad ikka koos vahekastiga broneeringu all ja veljed ning rehvid lännu !
Käimakott müüdud, sillad ikka koos vahekastiga broneeringu all ja veljed ning rehvid lännu !
Nii, V8 mootor saadaval veel, paku hind või paku vahetuseks 18" rehvi vähemalt 235/60 suurusega või suuremat ning Talve või MT/AT .
Ning samuti saadaval veel igasugu pudinaid (Esimene klaas, uksed, lingid, jpm) . Lääbad veel saadaval jne.
Kui mingisugust juppi vaja siis võta aga ühendust ! Endiselt 56640694.
Ning samuti võib pakkuda 18" rehve ka niisama müüa ! Minimaalne suurus 235/60 (Discovery II -le )
Kõikke paremat !
Ning samuti saadaval veel igasugu pudinaid (Esimene klaas, uksed, lingid, jpm) . Lääbad veel saadaval jne.
Kui mingisugust juppi vaja siis võta aga ühendust ! Endiselt 56640694.
Ning samuti võib pakkuda 18" rehve ka niisama müüa ! Minimaalne suurus 235/60 (Discovery II -le )
Kõikke paremat !