Kui juba nii ülbeks läksin, et uue teema tegin siis peaks midagi ka üles tunnistama eks.
Viimane kord me lappisime sinna autole külge meh vintsi ja higistasime ka bena paagiga. Mingil hetkel aga saabus mõte - LÄTI KOLE.
Läti kole on selline lihtne asi - tehtud mõeldud tüüpi käitumine kus sellisest asjast
saab kerge liigutusega selline
ja peale pisikest pusimist selline
Põhjus oli vägagi proosaline - meh vintsi sinna külge panemine on vastikult tülikas, kui sul on igavene hunnik rasket rauda ees ja viimase aja trend on ilmselgelt "Vähem on parem"
Lisaks et olla populaarne ja teha asju vanamoodsalt sai koostatud auto alla ka vahekast Roburi alt
Eks ikka on nii, et teinekord tahaks oma enda rumaluse vaikselt kuskile vaiba alla pühkida ja teha näo, nagu kunagi poleks midagi olnud. Nii ehk naa me ju teadsime, et see roburi kasti install saab olema korralik jama jne aga kuskil eelmisel kevadel kui meil ehitustuhin peal oli jõudsime siia punkti
See aga oli nii Erikule ja mulle liig. Totaalne moti kadumine ja sõna otseses mõttes me vältisime probleemi edukat terve aasta - asendasime selle igasuguse mere (teate see suur ja sinine asi mis rannas paistab) ja muude teemadega.
Nüüd siis aga jõudis aeg sinnamaani kus seletamatutel asjaoludel tegime oma tõekspidamistes pöörde ja otsustasime edasi liikuda. See sõlm seal aga sellisena garaazist välja ei tule.
Nagu juba tähelepanelikumad märkasid, siis SB 2.0 veeremit pole enam - edukalt müüsime 600€ eest kogu oma mog -i pärandi maha. Ja asendasime selle ... tadaaa Volvo omaga.
Ehk siis edasipidi mida on oodata siin teemas:
Volvo sillad ja nende tuunimine, pidurid, lukkude lülitused, pumpamine jne. Selle mis õpime selle teeme ka teistele kättesaadavaks.
Hea nõu siinkohal kindlasti on teretulnud sest kui me 404 sildasid tundsime päris lõpuni siis 303 sildade osas oleme me alles tee alguses ja väga paljud enne meid on seda rada juba pikalt käinud.
Vaatame, kuidas meil nüüd motti jagub.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.