Rekka maailmast

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Re: Rekka maailmast

Postitus Postitas marauder »

Kui sul on kuskil riigis renditud korter vöi hoopisiki vana söbr juures lead nädalavahetuseti, siis mismoodi seda töestatakse? Kuidagi veider asi tundub see seadus.
Team saarlased
007
Fitting 38"

Re: Rekka maailmast

Postitus Postitas 007 »

Et olles ka natuke asjaosaline siis sheerin uitmõtteid asjast. Esiteks kui mingi snoob riik otsustab võtta vastu mingi sellise seaduse et ei tohi vastu ratast kusta enam ja magama peab hotellis, siis PEAB see olema kooskõlas vastava EU direktiiviga/seadusega. Kui ei ole siis phm nad võivad sellega perset pühkida. Neid EU dirketiive ei tea keegi lõpuni peast EKSOLE! Rekkajuhi amet on elustiil mis muutub mingi aja möödudes patoloogiaks. Ma ise proovin mitte haigestuda ja üle 3 ndl järjest ei taha väga sõita (senini on õnnestunud). Neid tühje leedukate, lätlaste, rumeenlaste jne pilke parklates vaadates tuleb pisar silma. Kuna 90% olen sõitnud Skandinaavias, siis euroopa politsei "terror" on hetkel nagu mööda läinud. Seda ei saa muidugi öelda Norra teh.punktide kohta, kus olen korra koorma lahti tõmmanud ja ca 200 Nokia rehvi ümber laadinud sest auto oli 12 cm laiem kui lubatud 8) . Mis puutub rahasse ja palkadesse, siis nomaeitea rsk. Ma ei tea ühtegi eesti firmat, ausalt kohe, kus rekkamees saaks üle 1800 eur kätte kuus. Ilmselt kuskil on aga kohanud pole. Seega 30 päeva kuudis olla ja reeglina on see tsükkel 6ndl tööl 2 vaba suht nutune raha. Samas kala pilgu omandanud juhil pole see enam teema ilmselt. Samuti pean vajalikuks mainida, et autojuhile tuleb EU direkriivi järgi maksta tunni või päeva alusel mitte km järgi + päeva rahad. Minul pole kabiinis elamise vastu midagi, kui on korralik masin ja norm varustus olemas (külmik, webasto, inverter, mikro). Kõik on tehtav phm nende vahenditega. Ja mis kõige olulisem palk tuleb kokkulepitud kuupäeval! Mis aga mind hetkel hämmingusse ajab on asjaolu, et polizei võib teha sulle trahvi nö rikkumise eest mille sa oled sooritanud teises riigis (digi väljavõtte järgi siis). Nagu öeldud ei tea ma kaugeltki kõiki nüansse ja vbl isegi transpordi direktiiv lubab seda aga on ka teisi vastavaid mis KINDLASTi reguleerivad seda asja teitsmoodi. Ehk siis sooritatud väärteo eest saab karistada ainult kohalik politsei. Seega phm kui sa sõidad eestis bussis ilma piletita siis poola politsei ei SAA selle eest sind karistada KUI see peaks neile teada olema.
Teemale lähemale siis ükski eesti firma ei hakka maksma NEVER kinni sinu hotelle ja autohoffe. Ja kui sa oled korra 1800 ära maksnud siis ilmselgelt vahetab see autojuht ametit. Võttes arvesse et statistika järgi on euroopas puudu ca 3000 autojuhti siis varsti jääb elu seisma vist. Samas Venemaa transa on kinni ja lätlased ja leedukad kes selle peal elasid on suht näpp pepus praegu ja pushivad skandinaavias selliste veohindadega mis ei kata isegi kütusekulusid. Lätis on ming firma (nimi ei tule meelde hetkel) kus on jõude hetkel phm 700 vedurit !!!!! :shock: :shock: :shock: . Ma arvan et see jurist, kes teeb omale selgeks transpordi teema direktiivid ja suudab need siduda teiste vastavatega, mis neid omakorda annuleerivad, saab väga rikkaks.
Aga asjaosalistele soovin kõrget kusekaart ja sillad lõhki!
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”