Offroad jüri lähistel

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

daffid
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daffid »

[quote="jr"]Osta siis ka kaks veolinti/köit ja seeklid, et saaks ühe lindi ühte otsa hiliftil panna ja teise teise otsa. Siis saad hilifti ka käsivintsina kasutada.
Nagu siin:
sry offtopic.
...-- kurat Jaak, ma olin selle koleduse juba suutnud m2lust peaaegu kustutada ja nyyd siis see pilt :P Tagasi ka tegemata veel.

daff.
liiga vana highliftvintsimise jaoks.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

[quote="daffid...-- kurat Jaak, ma olin selle koleduse juba suutnud m2lust peaaegu kustutada ja nyyd siis see pilt :P Tagasi ka tegemata veel.
daff.
liiga vana highliftvintsimise jaoks.[/quote]
OT.
Sul on ju peale JR tervenemist võimalus Jaak koos vintsitu defekaga kodu metsa meelitada ja siis lifti käpidemega möllma sundida :twisted:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ma siis hoian telefoni käepärast, et kui daff kinni jääb siis kutsun naise järgi ja lähme toome Chevy.
+372 5028488
daffid
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daffid »

siis ma keeldun viisakalt jri vintsiabist. highlift only. nutad ja liftid.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

daffid kirjutas:siis ma keeldun viisakalt jri vintsiabist. highlift only. nutad ja liftid.
Vanade aegade mälestuseks ju võib kah, aga küll ma ka midagi välja mõtlen. Ja kui nüüd autode masse hakata võrdlema, siis oled sa kindel et tahad näiteks kogeda "katkist vintsi" kui me pahaaimamatult Chevyga metsas olema ja täiesti ettearvamatult kinni jääme :lol:
+372 5028488
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”