[quote="jr"]Osta siis ka kaks veolinti/köit ja seeklid, et saaks ühe lindi ühte otsa hiliftil panna ja teise teise otsa. Siis saad hilifti ka käsivintsina kasutada.
Nagu siin:
sry offtopic.
...-- kurat Jaak, ma olin selle koleduse juba suutnud m2lust peaaegu kustutada ja nyyd siis see pilt :P Tagasi ka tegemata veel.
daff.
liiga vana highliftvintsimise jaoks.
Offroad jüri lähistel
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
[quote="daffid...-- kurat Jaak, ma olin selle koleduse juba suutnud m2lust peaaegu kustutada ja nyyd siis see pilt
Tagasi ka tegemata veel.
daff.
liiga vana highliftvintsimise jaoks.[/quote]
OT.
Sul on ju peale JR tervenemist võimalus Jaak koos vintsitu defekaga kodu metsa meelitada ja siis lifti käpidemega möllma sundida
daff.
liiga vana highliftvintsimise jaoks.[/quote]
OT.
Sul on ju peale JR tervenemist võimalus Jaak koos vintsitu defekaga kodu metsa meelitada ja siis lifti käpidemega möllma sundida
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vanade aegade mälestuseks ju võib kah, aga küll ma ka midagi välja mõtlen. Ja kui nüüd autode masse hakata võrdlema, siis oled sa kindel et tahad näiteks kogeda "katkist vintsi" kui me pahaaimamatult Chevyga metsas olema ja täiesti ettearvamatult kinni jäämedaffid kirjutas:siis ma keeldun viisakalt jri vintsiabist. highlift only. nutad ja liftid.
+372 5028488