Puid on vanast ajast veidi varuks ka tegelikult. Kui kriis tekib, ei pea kohe lauajalgade kallale minema

Moderaator: Moderators
Räägi maksumusest? Elektrikulu maksumus ca ?helar kirjutas:Ma ka alguses ei kütnud puudega lisaks. Kuid hakkasin keset talve natuke puuga toetama. See annab säästu elektriarvelt ja loob mõnusama sisekliima.
Eks kõik sõltub maja skeemist, soojustatusest ja ventilatsioonist. Nats puid võiks muidugi ju olla. Või saag toas ,millega saad elektrikatkestuse ajal lauajalgu ahju parajaks lõigata![]()
Selle filtri kasutamine aitab inimesi kellel on allergia miski tolmu , kodulooma vms vastu. Minu peres on selle filtri toime tuntavalt olemas.
Ilmselt see kusagil 800 kuni 1000 kwh kuus oli . Nüüd aknad 3x paketiga. Ilmselt langeb.smurhv kirjutas:Räägi maksumusest? Elektrikulu maksumus ca ?helar kirjutas:Ma ka alguses ei kütnud puudega lisaks. Kuid hakkasin keset talve natuke puuga toetama. See annab säästu elektriarvelt ja loob mõnusama sisekliima.
Eks kõik sõltub maja skeemist, soojustatusest ja ventilatsioonist. Nats puid võiks muidugi ju olla. Või saag toas ,millega saad elektrikatkestuse ajal lauajalgu ahju parajaks lõigata![]()
Selle filtri kasutamine aitab inimesi kellel on allergia miski tolmu , kodulooma vms vastu. Minu peres on selle filtri toime tuntavalt olemas.
Kaua kestnud on ?isakene kirjutas:Kasutan sellist, samast kohast ostetud. Pisut väiksemale ruumile, kasutegur sama, hind, nagu pildilt näha, oluliselt soodsam. Mul soojendab kahte tuba, kokku ca 45 m2, abiküttena alguses mõeldud, aga kuni -10 väljas pole ahju kütmiseks erilist vajadust, maja seejuures ei ole just kõige soojapidavam, aastast 1926.
http://interbauen.ee/soojuspump-mitsubi ... -60-m.html