Müüdud.
Moderaator: Moderators
Re: M: Isuzu Trooper 1987 2.2 53kw td. 400€, tulge ja viige
Pakun 100.- ja viin ära!
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
Ära targuta!l300 kirjutas:iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
- tuningman
- I live off from the mud
ei mina usu et mingi romula sellist tahab. ennem on metallikratid platsis.l300 kirjutas:iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
Aga mis teha, kui õige tingimis aeg oli, siis ei tahetud sellise hinnaga müüa ja nüüd
on huvilised selle raha mujale investeeritud

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
räägin nagu asjad on,kahju kui hinge ei mahu.smurhv kirjutas:Ära targuta!l300 kirjutas:iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
''Sellist''. Su väited otsa ei saa juba? Kaua Sa jaksad nokkida ühe ja sama müügikuulutuse all? Jah, tõesti see pole tehasest välja tulnud mudel, kuid sellegipoolest ei vääri see Sinu alusetuid väiteid.tuningman kirjutas:ei mina usu et mingi romula sellist tahab. ennem on metallikratid platsis.l300 kirjutas:iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
Aga mis teha, kui õige tingimis aeg oli, siis ei tahetud sellise hinnaga müüa ja nüüd
- tuningman
- I live off from the mud
mis kuradi putukas sind hammustas? näita mulle see kura..i romula mis su trooperit tahab 100 euriga?Mermo kirjutas:''Sellist''. Su väited otsa ei saa juba? Kaua Sa jaksad nokkida ühe ja sama müügikuulutuse all? Jah, tõesti see pole tehasest välja tulnud mudel, kuid sellegipoolest ei vääri see Sinu alusetuid väiteid.tuningman kirjutas:ei mina usu et mingi romula sellist tahab. ennem on metallikratid platsis.l300 kirjutas:iga romula annab rohkem ja viiakse ka ära
kui nii suur probleem selle sadasega on siis võin 200 anda.
Normaalsed inimesed käivad vanast trooperist suure kaarega mõõda, Ükski hing sellist si..a ei taha,aga ma pole õelnud et ma normaale oleks eksju.
seega pole vaja NÄRVI minna kui su õnnetu kuulutusele väikse up`i teen.
oleks sa õigel ajal õigeid inimesi kuulda võtnud oleks see peldik sul ammu müüdud.

Ja kui sa kriitikat ei kannata siis pole see minu probleem, vaid sinu...
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Mida tähendab "vana trooper"? Ega ta nüüd väga s..t polegi.Kui masinat ei hoolda ja annad ainult tuld,muutub ehk tõesti s...ks.Kui nüüd lüüa googlisse sisse see samune Trooper ja vaadata,milliseid mudapille sellest on tehtud siis viga on ikka masina peremehes et käest ära läheb.Kuid ei pea tõesti ilkuma müüja kallal,kuna müüakse seda ,mida müüa on!Eestlasele muidugi omane selline kriitika iga asja juures.Kui ei kõlba,tuleb järgmine ostja ja asi saab ikka müüdud aga kingitusi pole ka tõesti mõtet teha.
mees metsast ,kus ilma maasturita võimatu elada!
Justnimelt müüakse seda, mida müüa on. Kas sa saad ise ka aru mis sousti sa kirjutad? Auto on piltidelt paistes ussitamas. Müüjat ei huvita lisapiltide lisamine ja nii seda masinat ei müügi. Olen omanud Trooperit, 92 aasta. Tean millega tegu ja kuidas asi laguneb. Masinal lihtsalt ei ole materiaalset väärtust enam. Tundub et müüja tahab müüa oma emotsioone mitte autot. Pakun endiselt 100.- kehtivat Eurot. Seepärast ei tasu solvuda kohe.metsahunt kirjutas:Mida tähendab "vana trooper"? Ega ta nüüd väga s..t polegi.Kui masinat ei hoolda ja annad ainult tuld,muutub ehk tõesti s...ks.Kui nüüd lüüa googlisse sisse see samune Trooper ja vaadata,milliseid mudapille sellest on tehtud siis viga on ikka masina peremehes et käest ära läheb.Kuid ei pea tõesti ilkuma müüja kallal,kuna müüakse seda ,mida müüa on!Eestlasele muidugi omane selline kriitika iga asja juures.Kui ei kõlba,tuleb järgmine ostja ja asi saab ikka müüdud aga kingitusi pole ka tõesti mõtet teha.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Kuidas raami olukord on eriti tagumine ots kas kannatab haamrikesega ikka koputada veel ilma et viimane raami sisse ära ei kao. Kui raam on hea siis ma arvan et leian talle ostja ka.
Re: M: Isuzu Trooper 1987 2.2 53kw td. 1500€ TINGI!
Ah mis sa plärad ! Ära siis müü kiirmüügi hinnaga vaid aeglaselt sotiga !Mermo kirjutas:Tõsi lugu, siiski vin'i järgi oli ta ka 87a. http://195.80.106.137:9050/saap pannes sinna vin ja reg nri, saad ajalugu teada oi kui palju.tuningman kirjutas:on olnud juhus ühe sõidu autoga, millel passis oli 92a. aga reaalselt tegu 90a isendiga.
seega uuena 2 aastat kuskil tehase platsil vedelenud. inimesel jama kui palju kui varuosi
ostma läheb ja aasta arvu järgi mitte midagi ei sobi, aga kahjuks nii oligi. seega vin aitab.
Ära nüüd siis pahanda, eks igal ühel oma nägemus hindadest olgu see siis mis iganes.
Keegi pole keeland 3k,e küsida. samas soomes maksavad nivad ka 5 kilo, mille eest siin üle 500e ei annaks.
aga edu müügiga
1000€ nädalalõpuni, kuna ei tahaks eriti sõitvat asja jupitama hakata.
Kiiret müügiga veel pole, kuid võib vabalt oma pakkumisi teha.

Närvi pole ma läinud, Sina siin kiimled täiesti alusetult. Samuti oma 100-200 võid omale jätta. Puht põhimõtte pärast ei müü juba Sinusugusele seda. Aitäh.mis kuradi putukas sind hammustas? näita mulle see kura..i romula mis su trooperit tahab 100 euriga?
kui nii suur probleem selle sadasega on siis võin 200 anda.
Normaalsed inimesed käivad vanast trooperist suure kaarega mõõda, Ükski hing sellist si..a ei taha,aga ma pole õelnud et ma normaale oleks eksju.
seega pole vaja NÄRVI minna kui su õnnetu kuulutusele väikse up`i teen.
oleks sa õigel ajal õigeid inimesi kuulda võtnud oleks see peldik sul ammu müüdud.
Ja kui sa kriitikat ei kannata siis pole see minu probleem, vaid sinu...
Oh teid naljahambaid. Sada puhast eurot tuleb ka emeksis, olge hindadega kursis palun. Keegi siinkohal pole solvunudki, enamjaolt solvuvad need kes oma tahtmist ei saa, ja loodavad siin kommiraha eest sõitvat lõbuautot saada. Kui märtsiks müüdud ei saa, võtan vajamineva endale ja muu saadan plekkpurgi teekonnale. Koos teise nelja emeksit ootava autoga.smurhv kirjutas:Justnimelt müüakse seda, mida müüa on. Kas sa saad ise ka aru mis sousti sa kirjutad? Auto on piltidelt paistes ussitamas. Müüjat ei huvita lisapiltide lisamine ja nii seda masinat ei müügi. Olen omanud Trooperit, 92 aasta. Tean millega tegu ja kuidas asi laguneb. Masinal lihtsalt ei ole materiaalset väärtust enam. Tundub et müüja tahab müüa oma emotsioone mitte autot. Pakun endiselt 100.- kehtivat Eurot. Seepärast ei tasu solvuda kohe.metsahunt kirjutas:Mida tähendab "vana trooper"? Ega ta nüüd väga s..t polegi.Kui masinat ei hoolda ja annad ainult tuld,muutub ehk tõesti s...ks.Kui nüüd lüüa googlisse sisse see samune Trooper ja vaadata,milliseid mudapille sellest on tehtud siis viga on ikka masina peremehes et käest ära läheb.Kuid ei pea tõesti ilkuma müüja kallal,kuna müüakse seda ,mida müüa on!Eestlasele muidugi omane selline kriitika iga asja juures.Kui ei kõlba,tuleb järgmine ostja ja asi saab ikka müüdud aga kingitusi pole ka tõesti mõtet teha.
Luba lisada, ilma solvumata, et sa ikka üks parajalt haige inimene oled.Mermo kirjutas:Oh teid naljahambaid. Sada puhast eurot tuleb ka emeksis, olge hindadega kursis palun. Keegi siinkohal pole solvunudki, enamjaolt solvuvad need kes oma tahtmist ei saa, ja loodavad siin kommiraha eest sõitvat lõbuautot saada. Kui märtsiks müüdud ei saa, võtan vajamineva endale ja muu saadan plekkpurgi teekonnale. Koos teise nelja emeksit ootava autoga.smurhv kirjutas:Justnimelt müüakse seda, mida müüa on. Kas sa saad ise ka aru mis sousti sa kirjutad? Auto on piltidelt paistes ussitamas. Müüjat ei huvita lisapiltide lisamine ja nii seda masinat ei müügi. Olen omanud Trooperit, 92 aasta. Tean millega tegu ja kuidas asi laguneb. Masinal lihtsalt ei ole materiaalset väärtust enam. Tundub et müüja tahab müüa oma emotsioone mitte autot. Pakun endiselt 100.- kehtivat Eurot. Seepärast ei tasu solvuda kohe.metsahunt kirjutas:Mida tähendab "vana trooper"? Ega ta nüüd väga s..t polegi.Kui masinat ei hoolda ja annad ainult tuld,muutub ehk tõesti s...ks.Kui nüüd lüüa googlisse sisse see samune Trooper ja vaadata,milliseid mudapille sellest on tehtud siis viga on ikka masina peremehes et käest ära läheb.Kuid ei pea tõesti ilkuma müüja kallal,kuna müüakse seda ,mida müüa on!Eestlasele muidugi omane selline kriitika iga asja juures.Kui ei kõlba,tuleb järgmine ostja ja asi saab ikka müüdud aga kingitusi pole ka tõesti mõtet teha.
Räägime asjadest nii nagu need ikka on. See sinu "vorst" pole seda sottigi väärt, mida pakkusin, kuigi mu pakkumine oli irooniaga tehtud. Transport ja käimasaamine sellel risul maksab rohkem kui selle reaalne väärtus on. Nagu ütlesin siis müü autot, mitte emotsiooni. Hetkel sa ju ainult emotsioonidest tegutsed. Ole nii kena ja vii see risu siis "emeksisse", mis koht iganes see ka on. Ole õnnelik ja loodame et sa enam foorumit ei risusta enda naljateemadega (lõbuauto müük). Tänan tähelepanu eest.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Luba parandada Su fakti : Käimasaamine toimub tal poolest pöördest. Lähtu jah lambist võetud faktist.Räägime asjadest nii nagu need ikka on. See sinu "vorst" pole seda sottigi väärt, mida pakkusin, kuigi mu pakkumine oli irooniaga tehtud. Transport ja käimasaamine sellel risul maksab rohkem kui selle reaalne väärtus on. Nagu ütlesin siis müü autot, mitte emotsiooni. Hetkel sa ju ainult emotsioonidest tegutsed. Ole nii kena ja vii see risu siis "emeksisse", mis koht iganes see ka on. Ole õnnelik ja loodame et sa enam foorumit ei risusta enda naljateemadega (lõbuauto müük). Tänan tähelepanu eest.
Sinu ja teiste lõuapoolikute rahustamiseks, läks see masin hoovist lõpuks ära. Ja kordades parema hinnaga kui te siin pakkusite.
Tänud meeldiva ajaviitmiseviisi eest, oli tõesti meeldiv.
Võib teema sulgeda.