Pluss veel see, et peale 1997 aastat pole teadlikult kestvat autot toodetud....väidetavalt....mitte kusagil.iveiks kirjutas:Tahtsin veel öelda seda, et minu arust inimene, kes ostab auto selle jaoks, milleks seda 99,9% vaja on, pole "autoinimene". Ta otsib odava liisinguauto ning maksab seda, peaasi et see oleks uus.
Tuleb meelde selline asi. Enda omegat parandasin ema juures, sest tal on hoov. Tema naabermajja kolis 25-30a mees. Talle tuli mingi sõber külla ja kuulsin nende juttu. See kutt ütles, et tema ei saa aru miks ma seda vana ronti paradamas käin. Et juba nii kaua olen jamanud sellega. Et võtaks mingi uue liisingusse ja poleks mingit jama.
Loomulikult sõidab tema suvalise hyundaikiarenaultiga, mis arvatavasti parasjagu soodusega sai ja kõige madalama varustustasemega, et võimalikult odav oleks. Ise oli selle üle muidugi uhke.
Üldse on minu arust tänapäeva autod enamus ühte nägu ja ilma igasuguse iseloomuta. Just sellepärast ma neid ei tahagi. Mitte et Teie soovitaks mul midagi liisida.
Minu auto olgu enne 15 aastat vana. Ausalt.
Ikka tavaline "millist osta?"
Moderaator: Moderators
Re: Ikka tavaline "millist osta?"
XC 70
Re: Ikka tavaline "millist osta?"
Rääkige veel Pajerost. Kas peaks kindlasti vaatama 2.8 diisleid, või on tal mingi mootor veel hea? Kas automaat või käsikast? Kuidas lood üldse töökindlusega?