Unversaalkerega sõiduauto.Milline?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

kun
Rookie

Re: Unversaalkerega sõiduauto.Milline?

Postitus Postitas kun »

Tervist. Soovitud mõõtutesse jääb ka Renault Espace. Oman sellist,küll bensukas ja automaat. On neid nii mitme bensu kui disla mootoriga,nii manuaale kui automaate. Istmed head,mõnusad,pikka maad hea sõita,seest ikka väga vaikne. Enne seda omasin vanat TransSporterit,siis uut TransSportetit (Chevi). Kõik nad on mahukad ja vaiksed seest. Espacel üldiselt need 1,9 ja 2,2 dislad peaksid ikka kestma, 3,0 v6 on mingeid probleemid jahutusvedeliku lekkimisega,6 käigulised manuaalid ja uuematel nii 5 kui 6 käigulised automaadid. Velgedega see jama ,et 17" . Ma ise automaati otseselt ei otsinud,lihtsalt 3,5 ainult automaat. küttusekulu maantel 9,linnas kuni 15. Küll on mul paigaldatud gaasiseade.Tuled ka enam vähem,lähituled -ksenonid. Veojõukontrolli saab välja lülitada. Originaal raadio+6CD box ka originaalis päris ok-pole eriline melomaan. Juhikohalt vaade hea,pikkad kodanikud peaksid ette,taha vabalt mahtuma,keskmine ja viimane rida väljatõstetavad.
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

Vana kerega A6 on tõesti üks kestvamaid audisid üldse. Ainuke suurem mure on esitiivad kui need on B varuosad siis roostetavad vägisi ära. Veermik kestab kaua. On täitsa mugav auto, varustus on ka mitmekesine. Tõsiselt hea auto.
maksipoiss
Rock Crawler

Postitus Postitas maksipoiss »

kalle211 kirjutas:Vana kerega A6 on tõesti üks kestvamaid audisid üldse. Ainuke suurem mure on esitiivad kui need on B varuosad siis roostetavad vägisi ära. Veermik kestab kaua. On täitsa mugav auto, varustus on ka mitmekesine. Tõsiselt hea auto.
:thumb:
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Nonii,auto ostetud.
Valituks osutus Volvo V70 2,4D automaat.
Volvo automaatkasti küll eriti ei kiideta,aga mulle ikkagi automaat meeldib. :P
Enne ostu sooritamist sai üle vaadatud suur hulk minu soovidele vastavaid masinaid.Autoturul on olukord üsna masendav. :?
Esimesel pilgul on valikut kõvasti,aga konkreetse ostusoovi puhul valik kuivab täiesti kokku.Internetis pildi peal on kõik autod ilusad,aga kohapeal detailidesse laskudes tuleb masendus peale.Üks on hullem risu kui teine. :shock:
Minu poolest võib teema lõppenuks lugeda,samas võime siin edasi filosofeerida... :)
Kasutaja avatar
Werner
Mudder

Postitus Postitas Werner »

Mul endal on ka kunagi selline auto plaanis. Näita pilte ja mis hind :D
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

salmus kirjutas:Vana kerega kuni 1997 Audi A6, 4wd, 2.5tdi. 103kw diisel on ökonoomne ja suht vastu pidav ja liigub edasi ka. Universaal on keskmise mahutavusega ja sõita on mugav. Sellist kooslust ainult automaati pole ma veel kohanud. Sillad peavad suht hästi vastu, tuled näitavad keskmiselt, aga alati saab panna lisatuled. Eriti ei roosteta. Olen kaks aastat sellise bensukaga ja automaadiga sõitnud ja ei saa kurta küll et laguneks või ebamugav oleks. Pluss veel see et nendel enamusel el.aknad ja kliimad ja püsikiirushoidjad jne. ehk korralik varustus. Siin siis ka suvaline kuulutus http://www.auto24.ee/used/1248489 kus tuled xenonitega, mitte et neid raske ise sinna panna oleks, aga politsei võib kurjustama hakata.
Neid diisel qattroid on ka automaat kastidega aga vähe.
XC 70
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

v6sa kirjutas:Odav, ökonoomne ja mahukas välistavad üksteist. Kahekaupa juba saab.

S210 (ehk universaalkerega punnsilmne mersu) on mahukas ja mugav, kuid odavaks ei saa seda pidada. Oma suuruse kohta ökonoomne on diiselmootor küll. 8) Tasub hoiduda 2,9 veokamootoriga isendiest - neil on peal pooletoobine "difrilukk" ETS, millest enamasti vaid kahju sünnib. Roostetavad meie oludes väga hästi, kuid hoolikas omanik suudab hää tahtmise juures seda kontrolli all hoida.

Omega ja Accordi universaal on samuti mahukad. Kuid mitte ökonoomsed, Honda ka mitte odav.

Igasugu passatid-vektrad-nelisadakuued ei ole mahukad :floff

Proovige sinna toppida näiteks ehitusplaati sisse.

seda viimast neelavad vaid kaheksakümendatel toodetud USA universaalid. Kuid need ei ole jällegi ökonoomsed. Ning nende arusaam mugavusest on, khm, omapärane :lol:
Misasi see ehitusplaat on, kui on mõeldud kipsplaati, siis selle laius on 120cm ja pidi omegasse mahtuma.
Passati mahutavusest, mul üks B4, olen suutnud sisse toppida kaheinimese sohva kõrge seljatoega kui ka 188cm kõrge külmiku kui ka kaks vedrumadratsit 90x200cm. Mitte korraga muidugi :) Üldiselt pole paha ju, kõht vasta rooli aga luuk kinni :)
XC 70
salmus
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas salmus »

puhvel kirjutas:
salmus kirjutas:Vana kerega kuni 1997 Audi A6, 4wd, 2.5tdi. 103kw diisel on ökonoomne ja suht vastu pidav ja liigub edasi ka. Universaal on keskmise mahutavusega ja sõita on mugav. Sellist kooslust ainult automaati pole ma veel kohanud. Sillad peavad suht hästi vastu, tuled näitavad keskmiselt, aga alati saab panna lisatuled. Eriti ei roosteta. Olen kaks aastat sellise bensukaga ja automaadiga sõitnud ja ei saa kurta küll et laguneks või ebamugav oleks. Pluss veel see et nendel enamusel el.aknad ja kliimad ja püsikiirushoidjad jne. ehk korralik varustus. Siin siis ka suvaline kuulutus http://www.auto24.ee/used/1248489 kus tuled xenonitega, mitte et neid raske ise sinna panna oleks, aga politsei võib kurjustama hakata.
Peaks olema jah, aga nagu ma ütlesin, pole mina veel kohanud. Olen ikka aeg-ajalt vaadanud. Ei ole Rootsist kuni Leeduni välja. Saksa pole vaadanud, kuna kas tasub nii vana ja odavat hakata tooma nii kaugelt? Hind läheb mõtetult kõrgeks lõpuks kui auto siia saab ükskord.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

salmus kirjutas:
puhvel kirjutas:
Peaks olema jah, aga nagu ma ütlesin, pole mina veel kohanud. Olen ikka aeg-ajalt vaadanud. Ei ole Rootsist kuni Leeduni välja. Saksa pole vaadanud, kuna kas tasub nii vana ja odavat hakata tooma nii kaugelt? Hind läheb mõtetult kõrgeks lõpuks kui auto siia saab ükskord.
Olen kohanud isegi auto24-s, harva muidugi. Väimehe sõnul oli isegi hiljuti üks automaat müügis olnud.
XC 70
Kasutaja avatar
sultan
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas sultan »

lõpuks ostad niikuinii passat 1.9 tdi või vannud
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Postitus Postitas TarviR »

sultan kirjutas:lõpuks ostad niikuinii passat 1.9 tdi või vannud
või asendada sõna ja
D4D+R6+V6
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

Ints kirjutas:Nonii,auto ostetud.
Valituks osutus Volvo V70 2,4D automaat.
Volvo automaatkasti küll eriti ei kiideta,aga mulle ikkagi automaat meeldib. :P
Enne ostu sooritamist sai üle vaadatud suur hulk minu soovidele vastavaid masinaid.Autoturul on olukord üsna masendav. :?
Esimesel pilgul on valikut kõvasti,aga konkreetse ostusoovi puhul valik kuivab täiesti kokku.Internetis pildi peal on kõik autod ilusad,aga kohapeal detailidesse laskudes tuleb masendus peale.Üks on hullem risu kui teine. :shock:
Minu poolest võib teema lõppenuks lugeda,samas võime siin edasi filosofeerida... :)

Kas see 2,4d on commonreil või klassikalise pumbaga?
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

puhvel kirjutas: Misasi see ehitusplaat on, kui on mõeldud kipsplaati, siis selle laius on 120cm ja pidi omegasse mahtuma.
Kas pidi mahtuma või mahub? Ma kahtlen et Omega rattakoobaste vahele 1,2 mahuks. Selleks peaks välisgabariit ikka üle 1,8 olema.

Iseasi, kui mõistlik on valida pereuniversaali kaubiku kriteeriumite alusel :?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

v6sa kirjutas:
puhvel kirjutas: Misasi see ehitusplaat on, kui on mõeldud kipsplaati, siis selle laius on 120cm ja pidi omegasse mahtuma.
Kas pidi mahtuma või mahub? Ma kahtlen et Omega rattakoobaste vahele 1,2 mahuks. Selleks peaks välisgabariit ikka üle 1,8 olema.

Iseasi, kui mõistlik on valida pereuniversaali kaubiku kriteeriumite alusel :?
No pole jah mina omegat omanud, a keegi kuskil foorumis vandus jumalakeeli, et mahub lõdvalt :?
XC 70
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Kas see 2,4d on commonreil või klassikalise pumbaga?
Commonrail peaks olema.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”