Ketaslõikur, nurklihvija, rellakas jne...
Moderaator: Moderators
-
- Rock Crawler
Re: Ketaslõikur, nurklihvija, rellakas jne...
FEBis vist oli!
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Odavama otsa lõikajatest soovitaks Skil'i. Vist kuulus Boschi alla? Mõned autod emexisse lammutanud, hulgim kive lõiganud, palju muud jama lõiganud ja lugematul kordadel välja laenatud ja töötab ikka veel.
Väike MAKITA. Suht odav, väga käepärane (väike) aastaid vatti vilet- lihvitud, lõigatud, käiatud. Kirjad kulunud, võimsust ei tea aga ikka TÖÖTAB
Ainus remont on olnud teine juhe sappa, mis nüüdeks hakkab kah juba otsa saama.
Minu hääl sellele, ku vana peaks otsa saama ostaks samasugse.

Minu hääl sellele, ku vana peaks otsa saama ostaks samasugse.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Makita relakad toimivad... Akutrelli enam ei ostaks Makitat BDF456RFE näitel.
Sama millest PARUN rääkis.
Makita 9558HN Ca 70 euri.
Väike relakas peab olema väike ja mugav käes. 99% töödest teen vähemalt mina relakat ühe käega kinni hoides. Sama aegselt oli meil kasutada ka võimsam makita relakas (1100-1400w). Millegi pärast sellega keegi eriti tööd teha ei tahtnud.
Milwaukee korpus oli mustaks värvitud...
http://www.bbtools.ee/FineToolsAPI/Down ... 86dda0d252
Bauhofis soodukad. Metabo alates 50 euri. Aasta lõpuni kogu kaup -25% kah.
http://www.bauhof.ee/p/ketasloikur-w-680/626008
20 eurised jätaks mina kõrvale. Värisevad, teevad koledat häält ja minu nähes on vähemalt 2tk ära surnud. Kipub nii olema, et kui odavat ja head asja tahad tuleb kaks asja osta.

Sama millest PARUN rääkis.
Makita 9558HN Ca 70 euri.
Väike relakas peab olema väike ja mugav käes. 99% töödest teen vähemalt mina relakat ühe käega kinni hoides. Sama aegselt oli meil kasutada ka võimsam makita relakas (1100-1400w). Millegi pärast sellega keegi eriti tööd teha ei tahtnud.
Milwaukee korpus oli mustaks värvitud...
http://www.bbtools.ee/FineToolsAPI/Down ... 86dda0d252
Bauhofis soodukad. Metabo alates 50 euri. Aasta lõpuni kogu kaup -25% kah.
http://www.bauhof.ee/p/ketasloikur-w-680/626008
20 eurised jätaks mina kõrvale. Värisevad, teevad koledat häält ja minu nähes on vähemalt 2tk ära surnud. Kipub nii olema, et kui odavat ja head asja tahad tuleb kaks asja osta.
Eks see parim suurus ja võimsus oleneb ikkagi tööst. Meil töö juures otsitakse lõikamiseks ja lihvimiseks enamasti sületäie relakate hulgast just see kõige suurem pöörderegulliga elukas, mis on ka vaieldamatult käes raskeim. Päeva sellega töötad, siis järgmine päev ta enam nii raske ei tundu
. Põhilised plussid, mille pärast automaatselt selle poole lähed, on ilmselt võimsus, stabiilsus, vähene vibratsioon ja müra ning lihvimisel suht kasulik pöörderegull.
Üks Milwaukee vana akudrell on meil ka tööl. Korralik rauast asi, millega tõesti saab isegi metalli puurida. Kruve keerata ja väiksemaid asju temaga keegi teha ei viitsi, sest ta on reaalselt raske. Uued Milwaukeed ei tundu enam nii pommikindlad Või vähemalt need odavama otsa asjad.

Üks Milwaukee vana akudrell on meil ka tööl. Korralik rauast asi, millega tõesti saab isegi metalli puurida. Kruve keerata ja väiksemaid asju temaga keegi teha ei viitsi, sest ta on reaalselt raske. Uued Milwaukeed ei tundu enam nii pommikindlad Või vähemalt need odavama otsa asjad.
-
- Got ARB and Nitrous?
Inimese käed on erinevad. Tuleks poovida, mis kätte sobib(kui just yhe käega vaja kasutada). Hilti, Wyrth, metabo ja hiinakad on suht nagu kirvega välja raiutud. Minu käele ebamugavad, kuigi käsis uht suur. Käes kõige mugavamad on olnud Hitaci relakad. Ki rahakott lubab siis vaataks hitachi, milwaukee poole, muidu ostaks makita.
Fjord Powerstroke f-250
Sai soetatud milku. Kõige väiksem, mis saada oli. Tuli 75 kohalikku raha välja käija. Nuppu vajutades ketas ringi käib ja lõikab ka. Nupp tundub suht lambajalg olema, aga toimib meeldivalt. Juhtme pikkusega ei ole ka koonerdatud, mitte nagu mõnega, ajad selja sirgu ja kaablitrummel maast lennus.
Hetkel ei oska midagi paha õelda. Käes hoida on ok.
Siin siis 0.5 päeva vana milku ja +/- 4a vana makita

piilusin ka karu kõhtu, ehituselt lihtsam kui makita, harja käiku nõks vähem kui makital. Harja hoidik tundub tugevam.

ja makita

Reduktoril määret kõvasti sees, kuid ainult põhjas, taldrik täiesti kuiv. ilmselt soojaga teda vast natuke ka hammakate vahele satub

Makita reduktor. Määre vana ja koguselt ca 3x vähem.
Lahti võttes sain üllatuse osaliseks, kuna käbil oli hammas puudu. Relakas toimis normaalselt

Hetkel ei oska midagi paha õelda. Käes hoida on ok.
Siin siis 0.5 päeva vana milku ja +/- 4a vana makita

piilusin ka karu kõhtu, ehituselt lihtsam kui makita, harja käiku nõks vähem kui makital. Harja hoidik tundub tugevam.

ja makita

Reduktoril määret kõvasti sees, kuid ainult põhjas, taldrik täiesti kuiv. ilmselt soojaga teda vast natuke ka hammakate vahele satub

Makita reduktor. Määre vana ja koguselt ca 3x vähem.
Lahti võttes sain üllatuse osaliseks, kuna käbil oli hammas puudu. Relakas toimis normaalselt

Kõnetraat 51922951
Ei vasta tõele. Tegu on nn pildi pettega, sest makita on kaugemal, seega tundub väiksem.jaan mmc kirjutas:Ülal olevad fotod näitavad üht olulist Makita eelist mis on kompaktne reduktor. Ja reduktor on ilmselt väiksem kõigist konkurentidest.
Milwaukeel on nõksa väiksem reduktori korpus, samuti mootori korpus ja üldpikkus lühem
Kõnetraat 51922951
- kalleo
- Rock Crawler
Tere,
Kellelgi mahapõlenud mootoriga lõikurit pole kusagile vedelema jäänud? Teeks bisneksit! Mul ühel vanal reduktor kutu, miski 900W ja Ø125 oli. Ei raatsi mootorit niisama minema kah visata. Äkki õnnestuks midagi kokku kompunnida. (Üks väga läbu lõikumise töö tulemas, et taha nagu uue lõikuriga kohe kallalegi minna...)
Aitähh kaasamõtlejaile!
Kellelgi mahapõlenud mootoriga lõikurit pole kusagile vedelema jäänud? Teeks bisneksit! Mul ühel vanal reduktor kutu, miski 900W ja Ø125 oli. Ei raatsi mootorit niisama minema kah visata. Äkki õnnestuks midagi kokku kompunnida. (Üks väga läbu lõikumise töö tulemas, et taha nagu uue lõikuriga kohe kallalegi minna...)
Aitähh kaasamõtlejaile!
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
http://xn--triistapood-rfba.ee/ Tegutseb seal kasutaja JoelH. Endalgi tööjuures kõik aku ja elektrividinad selle firma omad ja ei ühtegi halba sõna.--kala-- kirjutas:Milwauke on hea jah. Kust sa neid soetad, kes eestis neid müüb?
Teine koht on http://www.bbtools.ee/ aga seal müük ainult lepingulistele klientidele.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kunagi Soomes keevitajana töötasin, siis olid Hitachi elektririistad kasutusel. Kaks aastat igapäevast kasutamist kulutas läbi harjad. Enamus päevast oli faaside tegemine ja peale õmblemist keevituse maha käiamine. Valu said need pillid armutult, korpused ja reduktorid olid nii tulised, et ilma keevitaja kindata ei saanud kaua käes hoida.
Omale kodugaraazi otsiks just väiksemat sorti korpusega/reduktoriga kvaliteetse riista, suureks relakaks võib võtta ka noname pilli, kui suurt harva vaja läheb.
Omale kodugaraazi otsiks just väiksemat sorti korpusega/reduktoriga kvaliteetse riista, suureks relakaks võib võtta ka noname pilli, kui suurt harva vaja läheb.
Väike makita viskas tossu välja, kui huvi siis PSkalleo kirjutas:Tere,
Aitähh kaasamõtlejaile!
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas