Mootorsaag - meuike see kõige parem on ?
Moderaator: Moderators
Re: Mootorsaag - meuike see kõige parem on ?
Mul endal on husqvarna 357XPG ja 346XPG ning pisike 3kilone shindaiwa.Tegemist kalliste saagidega(ca 12000kr vanas rahas) kuid ostetud 50% toetusega.Kuna 1-16 oktoober läheb lahti taas sama toetusmeede,millega saab taotleda erametsaomanik(ei pea olema fie) mootorsae ja võsatrimmeri ostu,siis tasuks teil uurida eramets.ee portaalist toetuse tingimusi ja osta ikkagi paremad-kestvamad saed,nii tõsiseks metsatööks kui ka kergemaks küttepuu ja võsa langetamiseks.
Mis puudutab Husqvarnat ja Jonseredi,siis tegemist põhimõtteliselt ühe tehase toodanguga kuid viimase bränd on odavam.Näiteks Taavi Ehrpaisi sõnul,kes kasutab vaid Jonseredi saage on minu 346XPG täpne analoog Jonseredil ca 100eur odavam,ehk siis mootor on kõik sama,vahe on disainis.
Äkki peaks teemast lähtudes hoopis nimetama,mis saage osta ei tasu.Nimetatud pole Partnerit ja ameerika ning kanada saefirmasid.
Tõsistest metsasaagidest vaadates vist magneesiumkorpusega on vaid Dolmar 5000 ja Shindaiwa,ülejäänul on ka tippsaed plastikkorpustega.
Mis puudutab Husqvarnat ja Jonseredi,siis tegemist põhimõtteliselt ühe tehase toodanguga kuid viimase bränd on odavam.Näiteks Taavi Ehrpaisi sõnul,kes kasutab vaid Jonseredi saage on minu 346XPG täpne analoog Jonseredil ca 100eur odavam,ehk siis mootor on kõik sama,vahe on disainis.
Äkki peaks teemast lähtudes hoopis nimetama,mis saage osta ei tasu.Nimetatud pole Partnerit ja ameerika ning kanada saefirmasid.
Tõsistest metsasaagidest vaadates vist magneesiumkorpusega on vaid Dolmar 5000 ja Shindaiwa,ülejäänul on ka tippsaed plastikkorpustega.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
- isakene
- I know how to fix stuff
Loll küsimus, aga milleks see metallkorpus sael hea on?ardi kirjutas:Tõsistest metsasaagidest vaadates vist magneesiumkorpusega on vaid Dolmar 5000 ja Shindaiwa,ülejäänul on ka tippsaed plastikkorpustega.
Küsin seepärast, et kui paarimehega oma esimest lanki tegime, siis tema oli hankinud esimeseks saeks mingi vanema jonseri, millel kogu korpus metallist. Muidu polnud sael häda midagi, langetada ja laasida oli hea, aga järgata ei kannatanud, hakkas turtsuma ja suri välja. Mees kakkus teda elu eest käima, aga ei mõhkugi. Järsema olekuga tüüp oli kah, kaua ei viitsinud, saatis sae kõrge kaarega metsa lumehange, ropendas natuke aega, nii et oravad hoidsid puu otsas kõrvu kinni ja pani suitsu ette. Tegi suitsu ära, rahunes maha, tõi sae hangest ära ja voilaa, niikui nöörist tõmbas, nii saag käis. Mees rõõmus ja hakkas tööle... kuni järgmise korrani. Ega ma kaua seda pulli ei kannatanud, krt ma teen tööd ja tema peab muudkui pausi, hakkasin uurima mis värk on. Selgus - bensiin keeb paagis mulinal.

...ning võtke või jätke, plastkorpus tundub metsasael igal juhul etem olevat kui metall. Vibra summutab paremini, lööke seedib paremini, kaaluvahe kergmetalliga ei tohiks oluline olla. Et mille poolest magneesiumkorpus parem peaks olema?
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Saemüüja ütles et vända laagri pesad venivad tigedalt tööd tehes välja.
Ära nüüd aja rumalat juttu.isakene kirjutas: ...ning võtke või jätke, plastkorpus tundub metsasael igal juhul etem olevat kui metall. Vibra summutab paremini, lööke seedib paremini, kaaluvahe kergmetalliga ei tohiks oluline olla. Et mille poolest magneesiumkorpus parem peaks olema?
Keegi ei tee tervet saagi metallist, jutt käis karteri pooltest siin.
Bensiinipaak on ju pastikust saba sees

See millest sa kirjutasid oli ehk aastast 1960-1970
-
- I live off from the mud
See on odavate saagide mure. Kallima otsa masinatel seda muret pole...Kalamees kirjutas:Saemüüja ütles et vända laagri pesad venivad tigedalt tööd tehes välja.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Saaga lõpetuseks siis sai soetatud HQ 353 http://www.husqvarna.com/ca/en/products ... nsaws/353/
Saame siis näha, kas sai ka hea. Kevadel.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Ma usun et Sa oled selle saega rahul. Mina olen ja seda juba rohkem kui ühe aasta.K.Kotkas kirjutas:Saaga lõpetuseks siis sai soetatud HQ 353 http://www.husqvarna.com/ca/en/products ... nsaws/353/
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
... phm vahet pole mida sa omale ostsid...K.Kotkas kirjutas:Saaga lõpetuseks siis sai soetatud HQ 353 http://www.husqvarna.com/ca/en/products ... nsaws/353/
http://www.youtube.com/watch?v=fdwC4vhc ... re=related

RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting