Avo Šultsi Mälestusvõistlus 2012

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Priit82
Fitting 38"

Re: Avo Šultsi Mälestusvõistlus 2012

Postitus Postitas Priit82 »

Mnjaa............. meil eelmine aasta ei olnud kedagi kaasas, kes tankimiskohta bensiini kindlapeale kohale tooks ja kahjuks saigi meil pooletunnisest tankimispausist kahe ja poole tunnine ootamine kuni meie bens. lõpuks jõudis. Aru ma ei saanud ainult sellest, miks ei tahetud tankimiskoha koordinaate õhtul anda, oleks saanud bensu peale proloogi ise ära viia ja olekski asi mutt olnud. Sel aastal oleme igaksjuhuks valmis ja võtame omale laagriülem/kaubavedaja kaasa. :D
P.s Ramboga võib pmst arvestada küll, aga kui kanistreid rohkem kui 5 tekib(mida ilmselt tekib) siis tuleb kohapealt mingisugune tavaline järelhaagis orgunnida.

Priit
2018 "Lendav Draakon" TR1 177
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

e.p. kirjutas:Kas Teil nagu tõesti ühtegi sõpra enam pole?
Mis see siia puutub?
HM Racing Team
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Sepp kirjutas:
Movistar kirjutas:Üks haagis,nimelised kankud peal ja korraldaja orgunnib kohale.kas tundub tõesti üle mõistuse palju palutud olevat ve?lugedes atv foorumit ja seda siin,siis on küll mulje jäänud,et mine või atv d sõitma.oluline erinevus on millegipärast.
Ehk asi selles, et meil ei ole meeskonda ega saate autosid :roll:
Kuule Sepp, nüüd panid veits jutuga puusse, Mudarakett Team on kooseisus- Matkabuss,Priit ja mina. Võistlusauto tuleb koos Buffi Teamiga, seega meil ei ole saateautot ja seega kohapeal selgub, keda või mida moosida-seebitada õnnestub.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Oleks ikka kena küll kui kütuse vedu oleks kuiski organiseeritud :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Veits ikka on - Pets,Arto,Kunn,Oliver,Veiko jne. :D
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Võibolla peaks üks päev varem sinna kanistreid matma minema :D
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Juhendist loeb, et toimub maastikuautode kestvussõit aga siit justkui Ohh ja Ahh matkal ...

7.5.5. Tehnilise abi osutamise punktid on legendis tähistatud TA. Nendesse punktidesse võib
võistkonna tehnoabi auto saabuda ainult avalikke teid kasutades. Tehnilise abi autod
võivad võistlustrassile sõita alles pärast finisi sulgemist (st pärast 20.11.2012. kl 07.00)
7.5.6. Tehniline abi võistlusrajal ja kõrvaline abi rajal liikumisel on keelatud. Remondi ja
hooldustoiminguid võistlusrajal võivad teostada üksnes võistkonnaliikmed.
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Kuna offroad on nii populaarne ala,siis tõesti kedagi see eriti ei huvita,rally,kross,drift,rinka ja igast sellised pealtvaataja sõbralikud alad on teema nagu ise tähele oled pannud,et ei käida offroadi vaatamas. Offroadi vaatavad ainult selle alahuvilised,mitte sõbrad omal käel kes tahavad lihtsalt nv sisustada motorspordi üritusega,kuna korraldajate mitme aastase töö tulemusena pole asi paremaks muutunud,et midagi näha peavad nad tulema samal ajal kui võitslejad,siis pead neile seletama ja tegelema nendega,et nad kuhugile vaatma saata, ainult klapper on selline üritus kuhu inimesed tulevad hea meelega,sest nad näevad sõittu,õhtul on disko,ühesõnaga rahvale tehtud show,selle peale tullakse kohale,aga kui ütled tule ida-virumaa metsadesse,et vb on interneti levi,vb näed meie asukohta kus me oleme,vb näed kedagi sõitmas,vb leiad korraldaja ülesse,vb saad kaardi tema käest kui neid on veel,vb jõuad napilt selleks ajaks sinna kui nad pole veel seda kohta läbinud,siis hakkad järgmisse kohta seiklema jne jne....ainuke motospordi ala kuskohas suvaline inimene sõiduautoga ja ilma kaardita/gps-ta ei saa mitte midagi vaadata.
Olen ise selle tee läbi teinud kunagi,enam ei viitsi pead vaevata korraldaja käest mingi info küsimisega,vaid tuleb varem kohale minna ja punktid gpsi panna ja sõitjate käest uurida kes kuhu läheb jne... on sõbrad seda kogenud ja sõprade sõbrad kes kunagi on vaatamas käinud omade sõitte. Ei viitsi sellest mingit järgnevat sae teemat käima tõmmata,ega Oliveri üritust maha teha,sõitjate jaoks vaieldamatult parim sõit aga mitte pealtvaatajate jaoks,nagu kogu see alagi.
Ja eeldan ka,et sõidu eripära tõttu peaks see asi olema korraldatud nii,et kõik saaksid oma kütuse,sry ma tõesti ei tunne rambot ja ei saaks tema peale loota,äkki mul läheb pill katki,remondin seda vahepeal ja jõuan äkki viimasena tankimis kohta kus olen üksi kuna tema arvab,et kõik on käinud jne...
56157755
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

e.p. kirjutas:Juhendist loeb, et toimub maastikuautode kestvussõit aga siit justkui Ohh ja Ahh matkal ...

7.5.5. Tehnilise abi osutamise punktid on legendis tähistatud TA. Nendesse punktidesse võib
võistkonna tehnoabi auto saabuda ainult avalikke teid kasutades. Tehnilise abi autod
võivad võistlustrassile sõita alles pärast finisi sulgemist (st pärast 20.11.2012. kl 07.00)
7.5.6. Tehniline abi võistlusrajal ja kõrvaline abi rajal liikumisel on keelatud. Remondi ja
hooldustoiminguid võistlusrajal võivad teostada üksnes võistkonnaliikmed.
aaa ehk siis ökosõit või?
Kellel vähem võtab või kes kanistrid külge riputab?
56157755
Priit82
Fitting 38"

Postitus Postitas Priit82 »

Meie plaan/pakkumine kütteviimisega oli selline, et igaüks märgistab oma kanistrid ise ära, kodanik Rambo viib need sinna, tõstab maha ja kogu lugu. Kanistreid valvama(kaasaarvatud meie enda omasi)ei jääks nagunii keegi sinna valvama. Ja oma kanistri(d) toob igaüks ise ära. Kui kellegile selline varjant ei sobi ,siis peab kahjuks ise hakkama saama.
Kui ma ei eksi, siis ega atv meeste kankusi ka seal keegi korraldaja poolt ei valva, olgugi, et korraldaja need sinna viib, vähemalt siis ei olnud seal küll kedagi enam, kui meie möödunud aastal peaaegu viimastena tankimiskohta jõudsime.
Kui korraldajatel keeruline ei ole, siis võiks mingi kaardimoodi asja välja printida küll tehnitska meestele, et neil ei peaks mingit tohutut navigeerimisoskust olema, siis oleks lihtsam tankimisalasse jõuda.

Priit
2018 "Lendav Draakon" TR1 177
Kasutaja avatar
Amitrans
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Amitrans »

Ma ei saa aru, mis seal võimatut on. Pange rajakohtuniku autole käru taha, sinna märgistatud kanistrid peale.
Kohtunik on niikuinii kohustatud olema võistluse lõpuni temale ettenähtud kindlas kohas ja pärast
raja sulgemist võtab tagasiteel ka kanistrid kaasa. Miks peab võistleja käima mööda laagriplatsi ja lunima teisi,
kes on sinna tulnud võistlust vaatama ,mitte transat tegema.
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Meenus üks vana teema:
3FjaN kirjutas:Kuna keegi osalejatest ei ole veel muljetanud,siis panen midagi omalt poolt.
Rada ise oli tegelikult vägev.Raskeks tegid selle tingimused.
Enne sõitu sadas pikalt ja enamus rajast oli savipõhja peal,seega väga libe.Veel oli see vist paari aasta tagune TR3 rada,nii et rööpad olid pidevalt üle kliirentsi.Huvitav oli veel umbes 200m. tõus,mis tuli enamuses vintsiga läbida.Sellele järgnesid kaks langust,millest esimesel lätlased oma masina puruks lasid(igal langusel tuleb käsipidur peale tõmmata,või jääb piloot töötavasse autosse :oops: ),ning teise lõpus teatas Yuri,et just siin lõhkus Margus kunagi oma esisilla.Muidugi lõputud rööpad.
Esimesena rajale minnes on lootusetu esimeseks jäädagi,kuna tuleb rada otsida ja see võtab kõvasti aega.Pealegi on suur tõenäosus,et sa veel kuskile otsa sõidad,või rehvid lõhud.Ja vints saab raskelt tappa koos generaatori ja akuga.Ja remont toimub ainult rajal,nende vahenditega,mis kaasas on.Meil läks 4 :shock: generaatorit,pingutusrulli laager(vahetult enne lõppu),roolivõim(kohe alguses,pika tõusu peal),millest tulenevalt murdus rool hiljem lahti,üks känd läks vahekasti tala vahele ja lõhkus ära neliveo lülituse hoovastiku.Ja muidugi kõrvalistujapoolne ukselaas ja tagumine küljeklaas,veel kundepoolne tiib,kuid see on juba cherokee puhul nii tavaline(loe-kitsadpuud ja olematu pöörderaaius).
Päris lõpupoole,kui olime Artole üsna järgi jõudnud,kukkusin ühe sillakese pealt külili jõkke.Äärmiselt hariv kogemus,minema ujus umbes kolmandik varustusest,millist Vello otsis kuni munad ära külmasid(tema enda sõnad) :?:: .
Siinkohal tahaks tänada vene turiste nr402,kelle tagavarastarteri seest saime harjad,Artot kes meile veeaugus käivitusvoolu andis,Gunni,kes minuga üksildast teed vahelaagrisse jagas,TR2 2ja3 koha ekipaaze,kes meid jõest püsti ja välja aitasid, D90 poisse kes meile peale jõge õige suuna kätte näitasid,korraldajaid kes fantastilise raja valmis treisid.Ja muidugi kogu Eesti punti,selle eest et kõikidele lõpuni kaasa elati ja maksimaalselt aidata püüti.See Balti karika punt on üks toredamaid mida ma näinud olen. :beer:
Saaksin ma teile vaid edastada Vello ja Urvo näod,kui ma vastu hommikut bensukanister seljas ja genekaharjad(järjekordsed) taskus metsa auto juurde jõudsin.Küsimus oli järgmine-(kas sa tõesti tahad lõpuni sõita?) :shock: Aga ma kinnitan teile,et 25l.kanistriga metsas vahelduval maastikul 6km. jala käia on tõeline offroaderi unistus.Kui te olete selle teekonna läbi teinud,siis ei tundu ükski autoga läbitav teekond enam raske.
Loodan et keegi võistlenutest veel oma muljeid teitega jagab.
Ja rasked olid need lõputud sügavad rööpad,mille vastu oleksid aidanud sillalukud,mis meil paraku puudusid.
Kokkuvõttes oli üks äge võistlus,mis minu jaoks algas juba Eesti piiripunktis,kuid sellest mõni teine kord

Urmas-Visa Hing
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

nohikud ründavad ...
Viimati muutis e.p., E Nov 12, 2012 1:11 am, muudetud 1 kord kokku.
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

No siis on lihtne,las iga tiim tassib oma kanistrid ise sinna,kaasaarvatud atv ja võtke need vahepausid ära vahepealt,ma võiks peale proloogi otse ka rajale minna,lihtsalt mugavuses on asi,sellega ei võida nagunii kui keegi orgunnib endale tehnitska sinna tankima.
Kui sulle tundub see nutu ja halana,siis eksid. Point oli selles et pole ju raske neid kanistreid sinna viia ja tagasi tuua,kui kohtunik nagunii läheb. Me enda furgooniga ei saaks ilmselt ligi sinna ja peaks visahinge kombel kanister sejas metsas ringi ratsutama,sry tõesti pole plaan seda teha.
Ventikat tõmbad siin sina käima,sina teed siin mitte midagi ütlevaid postitusi,tehnilises saad ja lõugu tühjalt lõksutada ja lõpmatuseni kobiseda,seni sul pole mu arust selle teemaga midagi pistmist,kui lihtsalt targutamise soov.
56157755
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

e.p. kirjutas:Juhendist loeb, et toimub maastikuautode kestvussõit aga siit justkui Ohh ja Ahh matkal ...

Tehnilise abi autod
Tere talv.
Miks ma peaksin pärast sõitu tankima minema kuhugi metsa ? Võin seda ka tanklas teha.
ATV meestele viiakse isegi supp metsa,autodele ei suudeta ühte haagist orgunnida.
Nagunii on kohtunik selles punktis ja vaevalt ka jala sinna läheb .On keeruline haagis kaasa panna ?
HM Racing Team
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”