Pixel auto : 4x4

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
sportlane50
Fitting 44"

Re: Pixel auto : 4x4

Postitus Postitas sportlane50 »

Mis selle asja mõte on? Lihtsalt ajaviiteks?

Ferrari variant on ikka väga mööda.
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
Kewen
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kewen »

Raske seletus: Igal ühel enda mõte sel asja puhul.

Ferrari maastur ideemaastur rohkem.
Minu Hobi 4-5a juba ! Teen teie masinast Pixel auto tuuni.
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

kus kurst see mõõdustik nüüd siis on. misajast 16" ja 22.5" ühes mõõdus on?
sama ka see esimene näide kastikas. tagumine papu peaks hulka kõrgem olema.
tagant vaadates sama moodi, sadul on poolelaien kui Niva.
Saan aru neist piltidest nagu see e30 on, naljaks.
IMO
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
Kewen
Off Roader Wannabe

Too Niva ja sadultüüpi masin on ammu tehtud 1,5-3a tagasi.

tänane töö:
Pilt
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TanelV »

sportlane50 kirjutas:Mis selle asja mõte on? Lihtsalt ajaviiteks?

Ferrari variant on ikka väga mööda.

+1

Ma ka ei saa aru mis asja mõte on , seletage üksipulgi lahti nii et minusugune loll ka aru saaks . Tänud.
Kewen
Off Roader Wannabe

autote tuunimine ? või mis täpsemalt?
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Kewen kirjutas:autote tuunimine ? või mis täpsemalt?

Piksel autod leiutati aastal 2001 Jaapanis. Alguses olid levinud ainult Kuru Kurud, mis polnud päris õigete proportsioonidega. Scaled ehk siis mõõdus autod hakkasid levima ligikaudu 2003 aastal. Alguses olid piksel autod ilma AA-ta ehk ilma Anti-Aliasing’ta, hiljem tuli ka AA. Pikseldamises tehakse kõik piksel piksli kaupa. Piksel autodel vastab 1 piksel ühele tollile päriselus.

?????

Krt vb olen ikka täitsa loll ja ei saa aru aga kui tahad tuunida siis osta 500 mingi auto ja hakka peale . Teed oma kätega midagi valmis ja saad ka targemaks , mitte ei istu ekraani taga nivat pikaks venitades . Saan aru et jaapanlased lähevad sitale ka arvuti kaasas ise samal ajal onlines midagi tehes aga kurat eesti mees ei peaks mingi huinjaaga tegelema .
Mine õue ja tees siis sporti kui tehnika ei huvita aga ära passi toas .
Ja arvuti ekraanil pikslitega mingi huinjaa tegemine ei ole auto tuunimine või saadad näiteks soome tuuningu autode messile oma pildid välja näitusele ???
Ei tea kui vana sa oled aga eeldan et noor , tee oma eluga midagi huvitavat mitte ära istu arvuti taga .
Krt kui mee noored olime ei olnud sellist jama et keegi istus kodus arvuti taga ja "tuunis" hummerist bussi , viimane asi oli kodus olla isegi kui olid haige siis ikka väljas oli põnev (tüdrukud , autod , peod , väike napsutamine , trenn jne jne )
Ei taha midagi sitasti öelda aga tee midagi asjalikku selle huinjaa asemel mida sa praegu teed .

Ära pikka viha pea , see ainult minu arvamus :mrgreen:
Kewen
Off Roader Wannabe

TanelV - ega ma 24/7 ka ei ole arvutis, teen muud ka ikka.
Elan maal, talus. Teen ikka talutöid ka palju.
Palju sa mööda ei pannud, aga aega palju muid asju ka teha vabalt .
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Seda enam et elad maal , krt ehita endale mingi põllu rallikas ja vea sellega tydrukuid ringi ja vahest korralda teiste poistega mõni võistlus . SIIN sulle väike raha teenimise mõte : kui sul seal on vaba põllu maad siis märgi sinna maha rada ja ehita põllurallikas ja siis reklaami paaris foorumis et sinu juures saaks põllul raha eest zigulliga paugutada . Mina isiklikult ja väga paljud mu tuttavad oleks nõus sellist teenust kasutama (enda esimene auto oli ka 01 ) , väga äge oleks vanu aegu meenutada ja kopikaga kuskil põllul rallida . ( esiteks oleks nostalgia teema , prof rallipargid on hoopis teine teema ja ise ei viitsiks küll nüüd selleks kopikat osta et sellega 1 kord aastas põllul kuuma anda ) See teenus oleks väga äge ja ma ei kahtle
et kliente oleks normaalselt . maal need kopikad ei maksa palju ja saa teeniks ruttu auto raha tagasi ja samas oleks selline hobi ka mainimis väärt tegevus mitte arvutiga pasa tootmine .
Apelsin
Fitting 38"

Postitus Postitas Apelsin »

TanelV kirjutas:Seda enam et elad maal , krt ehita endale mingi põllu rallikas ja vea sellega tydrukuid ringi ja vahest korralda teiste poistega mõni võistlus . SIIN sulle väike raha teenimise mõte : kui sul seal on vaba põllu maad siis märgi sinna maha rada ja ehita põllurallikas ja siis reklaami paaris foorumis et sinu juures saaks põllul raha eest zigulliga paugutada . Mina isiklikult ja väga paljud mu tuttavad oleks nõus sellist teenust kasutama (enda esimene auto oli ka 01 ) , väga äge oleks vanu aegu meenutada ja kopikaga kuskil põllul rallida . ( esiteks oleks nostalgia teema , prof rallipargid on hoopis teine teema ja ise ei viitsiks küll nüüd selleks kopikat osta et sellega 1 kord aastas põllul kuuma anda ) See teenus oleks väga äge ja ma ei kahtle
et kliente oleks normaalselt . maal need kopikad ei maksa palju ja saa teeniks ruttu auto raha tagasi ja samas oleks selline hobi ka mainimis väärt tegevus mitte arvutiga pasa tootmine .
Väike vastuväide,miks vaja lõhkuda kopikat,valida mõni läänemaisem auto,näiteks vw golf ja rallida sellega.Ise kui kopikat näen kuskil põlluserval ribadeks sõidetuna siis tuleb ikka mõte pähe et miks ei võetud mingit muud autot.Kopikas varsti juba haruldus tänaval.
Kewen
Off Roader Wannabe

meil on siin põllurallikas Lada , ja lisaks muid masinaid palju palju .
Kuid siin kandis pole mingeid tüdrukuid . ainult mingid vanad siin . ja veel mingid paar poissi aga mina nendega ei tegele. rohkem üks suur pommiauk . suur põllumaa, kus kasvab ainult umbrohi, mitte muud.
Kuid see Lada ka seisab nüüd kaua aega . Mitte keegi ei vitsi temaga tegeleda .
Sel suveks plaanis paari koolivennaga raha kokku ajada ja osta üks masin, millest teha põllurallika.
Vähemalt kodulähedal olemas 1.2,3 romulat vääna oma .
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Kewen kirjutas: Kuid siin kandis pole mingeid tüdrukuid . ainult mingid vanad siin . ja veel mingid paar poissi aga mina nendega ei tegele...
:lol:
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Kewen kirjutas: Kuid siin kandis pole mingeid tüdrukuid . ainult mingid vanad siin . ja veel mingid paar poissi aga mina nendega ei tegele...
...siis pole Sul kellegiga nurgataga suitsu tegemas käia ja triipu tõmbamas ka niiet pixelda edasi :)
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

[quote="Kewen"]Kuid siin kandis pole mingeid tüdrukuid . ainult mingid vanad siin . ja veel mingid paar poissi aga mina nendega ei tegele. rohkem üks suur pommiauk .quote]

Ära ole nii valiv - küll käivad vanad ja poisid kah :twisted:
tartuoffroad.ee
5581340
Kewen
Off Roader Wannabe

mulle ei paku suitsetamine . rohkem tegelen kodus põllutehnika värkiga , isaga koos .
tule külla ja näed ise et see siin on pommiauk .

Küla : küla ühel poolel mingi lennuväli , teises mingi mahajäetu venelaste Peeter Suure merekindlus varemed. Kus käis eelmine aasta mais Tlna kaitseväelased oma õppusi pidamas.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”