Krt homme hellan arki ja uurin , ise mõtlesin et lähen seda ümberehituse teed .[/quote]
Kas odavam ei tuleks valmis haagist osta? Sebimisele kulutet aeg on ju ka ressurss... Kuigi, eks mängu ilu maksab ka midagi.
Haagisejuppe müüvad kõik haagiste valmistajad-edasimüüjad. Lisaks Knoke ja Tööriistamarket, kindlasti veel keegi. Iseasi, kust soodsaimalt saab...
ARK määrab
kerghaagise kandevõime väga lihtsalt: 750 - tühimass. Tühimassi võtab kas olemasolevatest paberitest (vähetõenäoline haagiselamu puhul, kuna kunagisel rendielamul oli paberites eriotstarbeline haagis kirjas) või kaalub ära.
Kas 2 ATV puhul ei teki ülekoorma ohtu? Palju ATV kaalub? Arvesta, et 3x1,5 poehaagise (mis Sulle väikseks jäävat) lubatud kandevõime on vaid 450-480 kg ja ise tehes Sa kergemat odavamalt küll ei tee... Vähegi ATVna kvalifitseeruval isendil peaks eluskaal olema ikka 250 kg paremal poolel...[/quote]
Krt tuleb ikka odavam , pikema kastiga haagis maksab kuskil 1400 eur :
http://www.haagised.ee/haagised_muuk.ph ... 10&lang=et
Võtan arvele kerghaagisena ja tavaliselt vean 1 atv ja niisama sodi aga kui vahest (loe 2-3 aastas ) on vaja 2 atv peale panna siis oleks vähemalt selleks ruumi ja kui need 2-3 sõitu aastas teen ka väikese üle koormusega siis selle pärast ma ei muretse ja ei hakka ka mingit pidurisüsteemi aretama . Hetkel olen siin numbrid kokku löönud ja haagise lõpp hind tuleb 500 ja 600 vahele . see on palju odavam kui ostes (loe kindlalt üle 1100 ) ja aega mul on seda käru vaikselt nokitsega õhtuti garages , nii et kui peale hakkan eks siis pean ka väikse foto päeviku , äkki teistel ka huvitav jälgida .