Nimelt jeebi remondi ja Pärnu kohta. Kevadel-suvel olin nats hädas oma grandiga, no käigud sassis, parking puudus, käivitus neutraali pealt jne. Ise ma polnud Eestis, leppisin pojaga kokku, et toob auto mulle Soome. No ja enne käib Pärnu silberist läbi selle käimakasti murega. Läkski, reede õhtuks sai aja....korda tehti....igasugu katted ära kistud, pakiruumi visatud, kinnitused puruks. Arve kenasti käimakasti korrastus mingi 20-30 euri ( täpselt ei mäleta ) ja kestis see korrastus u 40 km

Vaatamata sellele sõitis poiss muidugist laup hommik Eestist minema temaga ja ei hakanud mina koheselt omale telef arveid kerima, et silberiga vaielda.
Mingi pooleteist kuu pärast, kui Eesti tagasi tulin, läksin Pärnu silberisse, et ma raha nagu ei küsigi aga tehke mulle selgeks miks te seda värki pidama ei saa.
...no seal käimakasti peal mingine elekrooniline plokk ja see kulunud, korrasta palju tahad, signaal lõpuks ikka vale pidama ei jää, uus plokk tarvis.
...ok, mis maksab siis ?
...oi see kirves, kohe vaatan...400 euru pluss töö.
...selge, head päeva.
Leidsin mehe, kes autole juhtme järgi pistis ja tark aparaat näitas, et mehaaniline viga hoopis.
Tuttav külasepp tõstis auto üles, keeras mingid logisevad poldid kinni ja korras....
Enne seda oli sama auto Pärnu silberis remondis, eelmine omanik viis, arve veermiku remondi kohta 840 euru. Mina ostsin auto välja sealt ja viisin mujale mootori remonti, seal öeldi, et vii silberisse tagasi, rooliotste kaitse rehvid on rahkunud...arve peal, et uued B osa otsad. Küsin silberist, et mis värk on ? Vastati, et nemad B osadele mingit garanti ei anna. Mootori remondi tüübid pakkusid, et on pandud taastatud otsad ja vanad katted.
Ei ma viitsinud nendega rohkem sõdida, tänaseks omal kulul uued rehvid peal, sest kaks olid juba täiesti minema lennanud.
Aa, unustasin, et auto seisis terve talve silberi õuel, et siis mingi poole aasta seismisega pidid need rehvid rahkuma.
Ja hiljem selgus veel, et vaatamata``tõsisele``veermiku remondile oli mingi esisilla ja kere vahelise varda puks täiesti läbi, mis tekitas jubeda roolilokse moodi efekti.
Arvake ära, kas ma lähen kunagi elus veel Pärnu silberisse ?