Edasises seletamises on lihtsaim kasutada ühte füüsika algtõdedest: igale reaktrsioonile järgneb vastureaktsioon.
supportis pidurisilindrid kinni jäänud
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- helar
- I live off from the mud
Re: supportis pidurisilindrid kinni jäänud
vabastatud surveahel +vastusurve.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- tuningman
ikkagi tekib siis ju vaakum,imeväike aga tekib.õli liigub ju peasilindrisse tagasi, võttes kolvi kaasa,
mis liigub tagasi ja pidurid käivad vabalt. vabandust aga kui ketaspidurid nii ei toimi siis järeldan,
et minu kunagine autoremondi õpetaja oli idioot?
mis liigub tagasi ja pidurid käivad vabalt. vabandust aga kui ketaspidurid nii ei toimi siis järeldan,
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- helar
Kui ma tuletan oma omaaegset praktika "õpetajat" meelde ,kes raius ,et vändasaalte lukud peavad üks ühelpool ja teine teiselpool olema, ning niimoodi peale remonti enam 53 mootor ringi ei käinud, siis on kõik võimaliktuningman kirjutas:ikkagi tekib siis ju vaakum,imeväike aga tekib.õli liigub ju peasilindrisse tagasi, võttes kolvi kaasa,

Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kolvid ei imeta tagasi,vaid mansetid lükkavad nad tagasi.tuningman kirjutas:pidurdades on jah surve, kuid küsiks siis kust tuleb see surve mis selle silindri (kolvi)suportisse tahasi surub??? pidureid õhutades näed selgelt ju oma silmaga kuidas kolvid tagasi imetakse, kui piduripedaali vabastad ja kõik toimib nii nagu peab. tegemist on siiski ju suportipoolt otsast suletud suletud süsteemiga, mis või kes neid siis sealt vahepeal tagasi lükklamas käib, et pidur peale ei jääks?helar kirjutas:Sa oled asjast veidi valesti aru saanud.
Edasises seletamises on lihtsaim kasutada ühte füüsika algtõdedest: igale reaktrsioonile järgneb vastureaktsioon.
Pidurisüsteemis on siinkohal juttu survest.

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Ma ei tea kas on tõsi, aga kuskilt kuulsin et vanadel sixidel oli meelega jäetud väike lõtk, kuskil ratta sees, kas laagris vms. Et see pidi kolbid natuke tagasi lükkama vist.
- tuningman
olgu kuidas on, ma ei viitsi siin enam midagi vaielda,mis mida tõukab või tõmbab,
point oli tegelikult üleüldse selles
kui ma õieti mäletan, et ketas ei käinud vabalt nagu peaks.ehk pidur jäi peale....
mis peaks tegelt vaba olema, õieti töötav pidur ei lähe niisama heast peast tuliseks, vat selleni tahtsin ma jõuda...
kui ma õieti mäletan, et ketas ei käinud vabalt nagu peaks.ehk pidur jäi peale....
mis peaks tegelt vaba olema, õieti töötav pidur ei lähe niisama heast peast tuliseks, vat selleni tahtsin ma jõuda...
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- helar
Ma ei ole kindlasti selline kodanik ,kellele meediks helesinise ekraani ees teistele nn ära panna.tuningman kirjutas:olgu kuidas on, ma ei viitsi siin enam midagi vaielda,mis mida tõukab või tõmbab,
Kui see sulle nii tundus -said valesti aru.
Lihtsalt annan sõbraliku suunitluse.
Teades sõlme või koostu täpset tööpõhimõtet, on õiged remondivõtted koos hea tulemusega garanteeritud.

Y61 Pätcruiser , LC80 .
- tuningman
aa ei , seda ma mitte ei mõtlend, et ära panna tahad.saan aru jah, et teades tõõpõhimõtet, kergem remontida.
pool ööd painas see pidur mu pead.iseenesest tean kuidas ta töötab, remontinud neid kyll ja kyll,kuid pole vaja
sellest kunagui juttu teha olnud, kui nyyd mõtlen su jutu peale ja pean tunnistama seda vastusurve asja, sest
kui klotse sees pole, või suport maas ja ketast vahel pole, ei lähe silindrid ka tagasi, kui pidui lahti lased.
vabandust kui üleliigset paanikat külvasin..
pool ööd painas see pidur mu pead.iseenesest tean kuidas ta töötab, remontinud neid kyll ja kyll,kuid pole vaja
sellest kunagui juttu teha olnud, kui nyyd mõtlen su jutu peale ja pean tunnistama seda vastusurve asja, sest
kui klotse sees pole, või suport maas ja ketast vahel pole, ei lähe silindrid ka tagasi, kui pidui lahti lased.
vabandust kui üleliigset paanikat külvasin..

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016