Kullamäe TR3
Moderaator: Moderators
- Veiko
- I know how to fix stuff
Re: Kullamäe TR3
Tubli oled.Sellise tempoga on suvesõiduks valmis.Ma usun sinusse!
Veiko.
Veiko.
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Ühe piduriketta läbi puurimiseks läks vaja 4,5m 10mm auku ja 1,5 tundi aega.

TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Nende aukude vahele mahub sul miski meeter - poolteist veel 0,5 tunniga 

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Milleks need augud head on?Igast jama koguneb sinna?
Plaanisin ka enda pidurikettad niimoodi läbi puurida puhtalt kaalu pärast.enam peast ei mäleta aga märkimisväärne kogus rauda tuleks sealt.Plaanisin puurida nii,et kahe ava vahele jääks ca 1 mm seina alles.Apelsin kirjutas:Milleks need augud head on?Igast jama koguneb sinna?
See jama mis sinna koguneb on ca 5 x kergem kui see väljapuuritav teras.Nii,et igaljuhul kaaluvõit + jahutus ei lähe ka halvemaks.
HM Racing Team
Umbes 5mm seina on kahe augu vahel tsentripoolses servas. Läbipuuritav osa on 100mm ja tõele au andes, siis 100mm 10mm-st ava sõidab krt teab kuhu ehk seespool ei ole need augud sugugi nii joonel. Ilmselt oksakohad
Ühe millist seina vahet ei ole võimalik tekitada. Think about it.
Kaaluga on sedasi, et ca miinus 3 kg kettalt... x 4 = 12kg.

Kaaluga on sedasi, et ca miinus 3 kg kettalt... x 4 = 12kg.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Tsentrifugaaljõud peaks augud puhtad hoidma,kui õieti mäletan 

Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
- totu
- I live off from the mud
TR-3 rattaga peaks päris kiiresti kulgema, et savisonni kanalitest välja viskaks. 1000rpm rattal annab ca. 200 km/h.koppees kirjutas:Tsentrifugaaljõud peaks augud puhtad hoidma,kui õieti mäletan
Tehtud, mõeldud.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Võibolla on loll tähelepanek ja küsimus on teemast läbi käinud, aga miks oli vajadus nii suurte piduriketaste järele?
Ja miks eelistada terast malmile? Soojuse salvestamiseks deformatsioonideta peab olema ka üsna eriline teras.
Postitus pole negatiivse suunitlusega, lihtsalt tekkis huvi, miks ehitada nii kardinaalselt nullist pidurikettaid, see ju nõuab omajagu palju aega.
Ja miks eelistada terast malmile? Soojuse salvestamiseks deformatsioonideta peab olema ka üsna eriline teras.
Postitus pole negatiivse suunitlusega, lihtsalt tekkis huvi, miks ehitada nii kardinaalselt nullist pidurikettaid, see ju nõuab omajagu palju aega.
C126 ; W463 ; W201 ; W140
Elbe Engineering - Chip-tuning ja tarbesõidukite elektroonika
Amber Connect – nutikas turva- ja jälgimisteenus sõidukitele.
Et saada see kolakas pidamahents99 kirjutas:Võibolla on loll tähelepanek ja küsimus on teemast läbi käinud, aga miks oli vajadus nii suurte piduriketaste järele?
Ei eelistagi terast malmile, aga minu jaoks oli nii lihtsam. Kiirused on väikesed ja 200km/h> 0´i vaevalt pidurdada tuleb.hents99 kirjutas: Ja miks eelistada terast malmile? Soojuse salvestamiseks deformatsioonideta peab olema ka üsna eriline teras.
Sest Mogilt üleminek Toyota 5x150 poldivalemiga rattale vajab seda.hents99 kirjutas: Postitus pole negatiivse suunitlusega, lihtsalt tekkis huvi, miks ehitada nii kardinaalselt nullist pidurikettaid, see ju nõuab omajagu palju aega.
Jah kriitika on kohane ja kõik võib olla väga valesti tehtud, aga on ennegi tehtud terasest ja ilmselt tehakse ka hiljem.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Selge, tänud.
C126 ; W463 ; W201 ; W140
Nüüd siis maasikas ja meelehea Volvo sildade omanikele.
Kuivõrd siiani olin kuulnud Mog`i sildade kaalu kohta mingeid umbmääraseid legende ja arvamisi, sai ette võetud kaalumine.
Tulemused piltidel

Sillad täiskomplektsuses.
Vähemasti ei lähe auto ümber
Kuivõrd siiani olin kuulnud Mog`i sildade kaalu kohta mingeid umbmääraseid legende ja arvamisi, sai ette võetud kaalumine.
Tulemused piltidel

TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
Madis kirjutas:Nüüd siis maasikas ja meelehea Volvo sildade omanikele.
Tulemused piltidel![]()
TUBLI!!!
ma olen neid kaale ammu teadnud ja rääkinud keegi ei usu:D kaalu vahe sõltub pidurites.
Mis need Mog-i sildade umbmäärased kaalud siis olid ennem ja palju need Volvo sillad kaaluvad?Madis kirjutas:Nüüd siis maasikas ja meelehea Volvo sildade omanikele.
Tulemused piltidel![]()
Sämmy Offroad Team
Nüüd uus probleemikene - eestis ei ole olemas Hunterilt pärit pukse lääbade tarbeks. Mida veel taluks raamipoolse kinnituse tarbeks kasutada? Tingimused - vajalikud omadused, hind ja saadavus.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033