Sõidame koos .
Moderaator: Moderators
Re: Sõidame koos .
Raja läbitavus oli sobivast klassist - oli kohti mis nõudsid vintsi abi ja samas sai omal jõul sõita enamuse distantsist. Juhhei "Kunomets"-le selle valiku eest. Tänud tulespetsialistidele kelle abil "velje külest lahti tulnud" rehv ise, oma vabast tahtest, kohale tagasi läks.
Kevad läheneb ja maa muutub aina pehmemaks ...
NB! Kuno, sinu pikkade hammastega viil on minu käes.
Kevad läheneb ja maa muutub aina pehmemaks ...
NB! Kuno, sinu pikkade hammastega viil on minu käes.
Nissan Patrol Y60, 35''
Ai kurja, ma tükk aega mõtlesin, et kas sokutan ennast kellegile trossi vedama, või niisama kellegi tagapingile kaasa loksuma. Aga siis mõtlesin, ah ei viitsi kah, nüüd pilte vaadates kahetsen hirmsasti.........oleks ikka pidanud. Ehk oleks peale sellist toredat päeva "snegurochka" ka kiiremini arenema hakanud 
Priit

Priit
2018 "Lendav Draakon" TR1 177
Tere
Kas täna 8,04 ei plaani keegi tuulutama minna kuskile Tallinna lähistele. Muidugi ei tea , mis olud metsas on lund palju ja sulab.
Martin
56655540
Kas täna 8,04 ei plaani keegi tuulutama minna kuskile Tallinna lähistele. Muidugi ei tea , mis olud metsas on lund palju ja sulab.
Martin
56655540
Olen alles algaja selles valdkonnas.
- helar
- I live off from the mud
Lund on ööga palju juurde tulnud. Just vintsisin ennast metsast vvälja.eile sai seal veel vabalt sõita.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Tere
Kui keegi lähiajal tuulutama läheb , palun märku anda oleks ka käsi.
Martin
Martin
- sportlane50
- Fitting 44"
Alansil on selleks hea võmalus ; )MudaMart kirjutas:Tere
Martin
Turistiklassile seiklus http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=32&t=38538
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
Tere!
Kas laupäeval 09.06 läheb keegi Harjumaa kanti sõitma? Või oleks huvilisi? Koha võiks ka keegi välja pakkuda. Autod võiks olla vintsiga ja mingigi muda rehvi meenutav asi. Meil autoks ikka vana Patrol, meh. vintsiga, 33" boggeritega. Võib juhtuda et paar Cherokeed tuleb ka 33" rehvi ja vintsiga. 100% kindlaks saab meie tulemine kahjuks alles neljapäeva õhtul või reede päeval.
Kas laupäeval 09.06 läheb keegi Harjumaa kanti sõitma? Või oleks huvilisi? Koha võiks ka keegi välja pakkuda. Autod võiks olla vintsiga ja mingigi muda rehvi meenutav asi. Meil autoks ikka vana Patrol, meh. vintsiga, 33" boggeritega. Võib juhtuda et paar Cherokeed tuleb ka 33" rehvi ja vintsiga. 100% kindlaks saab meie tulemine kahjuks alles neljapäeva õhtul või reede päeval.
- atdoom
- True Off Roader!
Ma kibeleks veidi mutta küll..., aga rohke sõitma, kui uputama;)salmus kirjutas:Tere!
Kui hullud plaanid on? Ja rehv on mul ainult 32" (vints on).
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Jaa rohkem võiks sõita ja sellist tehnilist rada olla. Ei tahaks isegi päev läbi vintsida. Väike mudaauk ei tee ka paha. On raja suhtes ettepanekuid?
Tere
Hea mõte , kui võimalus tekib tulen ka . Tehniline rada oleks hea , kuskil ilusas kohas . Ainult vintsida ei viitsiks.
Martin
Hea mõte , kui võimalus tekib tulen ka . Tehniline rada oleks hea , kuskil ilusas kohas . Ainult vintsida ei viitsiks.
Martin
Pm oleks ka käpp, pooldan eelkõnelejaid, et eelistan sõitmist vintsimisele, kuna kohe-kohe pikk tripp ees ja ei taha masinat väga lammutada. (Pole aega remontida)
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu 

- sportlane50
- Fitting 44"
Mõtleme ka selle variandi üle.. ehk vaja hoopis tööd teha.
Auto on Pajero, 33'' rehvi ja vintsiga.
// edit: ei hakka autot praeguses seisukorras piinama, sel korral jääb tulemata
Auto on Pajero, 33'' rehvi ja vintsiga.
// edit: ei hakka autot praeguses seisukorras piinama, sel korral jääb tulemata
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
Kas koha ettepanekuid ka tuleb? Kuidas tartu mnt. ääres rajad on? Oli seal vist chero safari rada? Ise korra mõtlesin, et vaataks Kloogale ja/või Paldiskisse mõne KP juurde.
- atdoom
- True Off Roader!
Olen viimastel aastatel häbematult vähe saanud käia metsas niisama sõitmas... ei ole kahjuks radadega väga kursis...salmus kirjutas:Kas koha ettepanekuid ka tuleb? Kuidas tartu mnt. ääres rajad on? Oli seal vist chero safari rada? Ise korra mõtlesin, et vaataks Kloogale ja/või Paldiskisse mõne KP juurde.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue