P.S autovalvega võib hetkel veel enam-vähem rahule jääda.
autode jälgimine GSM / sõidupäevik jms. - kogemused ?
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: autode jälgimine GSM / sõidupäevik jms. - kogemused ?
Mina jälle loobiks kive GSM Valve poiste kapsaaeda - no lühikese aja jooksul on seal kaader pidevalt vahetunud, järjest nooremaks (ja minu arust ebakompetentsemaks) lähevad! Eriti hulluks on asi läinud hoone valve meestega. Ei osata lahendusi pakkuda, ainult mõmisevad ja jahuvad igasugu tehnika (kliendi taskust) väljavahetamisest (vanus seadmetel natuke üle aasta!)
Hea, kui keegi nende seltskonnast seda loeks!
To TiitR:
Täname sind tagasiside eest. See on meie jaoks hindamatu väärtusega.
On paratamatus, et inimesed soovivad katsetada uusi asju - olgu selleks siis elukoha, auto, töökoha jne... vahetus.
Teeme omaltpoolt kõik selleks, et sinu poolt nimetatud kitsaskohad muutuksid lähitulevikus jõuliste muudatuste
tulemusel meie konkurentsieelisteks.
Juhul kui meie probleem on veel endiselt lahendamata siis palun võta minuga koheselt ühendust (tarmo@gsmvalve.ee)
ja lahendame selle ära.
Veelkord suured tänud sulle tagasiside eest.
Tarmo
Täname sind tagasiside eest. See on meie jaoks hindamatu väärtusega.
On paratamatus, et inimesed soovivad katsetada uusi asju - olgu selleks siis elukoha, auto, töökoha jne... vahetus.
Teeme omaltpoolt kõik selleks, et sinu poolt nimetatud kitsaskohad muutuksid lähitulevikus jõuliste muudatuste
tulemusel meie konkurentsieelisteks.
Juhul kui meie probleem on veel endiselt lahendamata siis palun võta minuga koheselt ühendust (tarmo@gsmvalve.ee)
ja lahendame selle ära.
Veelkord suured tänud sulle tagasiside eest.
Tarmo
Explorer 95
- TiitR
- I live off from the mud
To navirec1:
Tänan vastamast (meeldivalt üllatunud, et reageeriti muide
). Hetkeseis siis selline, et (enda arvelt) 2 kaamerat väljavahetatud ja laos jälle "silm peal", kuid enne kaamerate vahetusi suudeti tõdeda, et andmesalvesti ei sobi kokku meie kontoriarvutite uuendustega ja hiinlased ei suutnud tarnida nö. kaasaegsemat salvestit (ma pole kindel kas ma Teie riistvara nüüd õigete nimedega nimetasin)...salvesti vahetus läks küll peale mõningasi jutuajamisi nö. garantii alla ja teostati GSM Valve kuludega.
Kõike paremat ja loodame jätkuvale koostööle.
Tiit
Tänan vastamast (meeldivalt üllatunud, et reageeriti muide
Kõike paremat ja loodame jätkuvale koostööle.
Tiit