Loodusesse viljandimaal
Moderaator: Moderators
Re: Loodusesse viljandimaal
Arvan et päev venib pikale, et siis teeks vahepeal grilli peatuse kah.
58067687
Pühapäev ei sobi mulle, seega ei ühine kahjuks.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Meil jääb ka kahjuks tulemata. Mõni teinekord ehk.
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Krt, ca 45 min tagasi otsustas 51 radikas lilleks lennata, väga kahju on, kuid seekord pean käed püsti ajama ja loobuma homsest üritusest
Timmo
Timmo
Kõnetraat 51922951
Äkki kannatab üldse edasi lükata üritust. Järgmine laupäev siiski mulle ei sobi.
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Võib ju mingi aeg uuesti minna.
Praeguse seisuga kolm autot ja üks atv. Ei tahaks edasi lükata sellepärast ja järgmine nv. ei saaks ma ise tulla.
Praeguse seisuga kolm autot ja üks atv. Ei tahaks edasi lükata sellepärast ja järgmine nv. ei saaks ma ise tulla.
58067687
Nonii kas mehed metsast väljas? Kas mõni pilt ka tehti?
Ootan ka huviga pilte ja infot, kuidas olukord oli ja millest ilma jäin?
Kõnetraat 51922951
Väga äge oli. Korraks tuli tahtmine ots ringi keerata(Palju pehmet ja põhjatut turvast) aga sõitsime ikka lõpuni.
http://album.ee/album/282521/50274763
http://album.ee/album/282521/50274763
58067687
Lähiajal võiks keegi uuesti midagi orgunnida, kasvõi sedasama lõiku uuesti võtta
Kõnetraat 51922951
Väike plaan uuesti viimast sõitu korrata. Läheks siis seekord nii et kõik soovijad saaks tulla ja prooviks leida sellise aja mis kõigile sobiks.
58067687
Mulle see nädalavahetus sobivad mõlemad päevad.
Võikski enne remonti korralikult ära uputada, on põjust puhtaks pesta. Kast vaja maha tõsta ja hooratta hammasvöö vahetada.
Võikski enne remonti korralikult ära uputada, on põjust puhtaks pesta. Kast vaja maha tõsta ja hooratta hammasvöö vahetada.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kui see nädalavahetus, siis pühapäev ehk sobiks rohkem, Sitaks kiire on lihtsalt ja radikas vaja korrastada/vahetada, Kui kõvemaks uputamiseks läheb, oleks hea ka pooltelg ära vahetada, aga noh, kui puru läheb, siis kurat temaga, koju saab tagasillaga ikka 

Kõnetraat 51922951
Meile sobiks see laup, pühap ei saaks minna. Järgmine nädalavahetus sobiks kindlasti pühapäev, laupäeva kohta ei oska veel öelda.
58067687