Teadjate jutt hinnapoliitikast rehvide müügiteema alt

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

elu oleks poole lihtsam, kui keegi selle kuskile reeglitesse kirja paneks.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

säinas kirjutas:elu oleks poole lihtsam, kui keegi selle kuskile reeglitesse kirja paneks.
Ei, see on Armeenia Raadio otsustada. Iga liikme tegemisi jälgitakse hoolega ning kui aeg küps tehakse sellest eraldi nelja silma all juttu või antakse vaikiv nõusolek.
+372 5028488
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

ega minagi päris toortoitlane pole, aega peaks ikka kahelt poolt kenasti praadima ja ainult keskelt veriseks jätma, et ridade vahe mahlaseks jääks.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

kui ma nüüd ridade vahed kokku lugesin ning loetut veidi seedisin, tekkis veel paar küsimust Armeenia Raadiole, et kas ka muud 4x4 deklaratsioonid, n viisakas liiklemine, ei piraatlusele jne, on samuti suurematele liikmetele (või pärisliikmetele) valikulised? Ning kas liikme asemel võib edaspidi mõnd muud maakeelset sõna kasutada?
jr kirjutas:
rommi kirjutas:
Point on tegelt Ergo K-l olemas ja tõesti ju Jaak ise tunnistab ka eelmises postituses, et ta ei paku 25% alest, sest ta ei pea seda vajalikuks.
Mitte ei tunnista, et ei pea seda 25% alet vajalikuks. Vaid ei saa seda pakkuda, kuna siis müüksin rehve alla omahinna. Kuidas ei saada sellest aru? Uskumatu lihtsalt. Öelge mulle palun - miks ma pean müüma rehve või muud kaupa meelega kõrgema hinnaga, et siis SIIN meeletuid allahindlusi pakkuda? Mul on kohe õiged hinnad ja kes tunneb, et tal on rehve vaja saab alati kaubelda minuga. Samuti ei saa ma võistelda igaühega netiavarustes, kui keegi leiab kusagilt soodsama hinna kui minul - siis on kaks varianti:
1. Minna osta sealt.
2. Näidata mulle parimat pakkumist ning vaatame koos mida me teha saame.

Mis ma siis teen? Jätan info toote kohta, mis müümist vajab jagamata või? Foorumi reegleid ei saa lihtsalt kohandada igale esemele mida kaupmees müüb. Sest kaupmees müüb ka mujal omi asju kui ainult see foorum siin, ning kauba hinda eriti hinnatundlikul kaubal ei saa põhjuseta lakke tõsta.

Kolmandaks on see 25% reegel eelkõige kehtestatud üheööliblikatele, kes siin loodavad kohe kiire äri käima panna pakkudes oma xenoneid, autostereoid või jumal teab mida siia. Seda teemat on 10 aasta jooksul korduvalt siin näritud. Närime siis nüüd uuesti läbi. Jah nii ongi, et on olemas priviligeeritumad isikud siin foorumis - kes annavad oma panuse foorumi arengule või maasturispordi arengule Eestis ning kelle postitustest foorum koos kasutajatega ka reaalset kasu saab. Nemad vahest jäävad paratamatult halli tsooni. Et neid privileege saada, tuleb ennast tõestada siin foorumis ja ka avalikkuse ees üldisemalt. Ma pakun, et see seltskond, kes endale on kommuuni heakskiidu teeninud ning kelle tegemistes tähte ei närita on siin foorumis alla 100. Mul oleks jube hea meel, kui see arv tõuseks pidevalt. Selle asemel, et siin teiste kallal närimiseks kohti leida olge ise ettevõtlikumad ning andke endast rohkem. Reegleid ilmselt tulebki aeg ajalt meelde tuletada, ka priviligeeritud seltskonnale, et säiliks kord ning see mis ridade vahel ka kõigile ühiselt arusaadav oleks.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

säinas kirjutas:kui ma nüüd ridade vahed kokku lugesin ning loetut veidi seedisin, tekkis veel paar küsimust Armeenia Raadiole, et kas ka muud 4x4 deklaratsioonid, n viisakas liiklemine, ei piraatlusele jne, on samuti suurematele liikmetele (või pärisliikmetele) valikulised? Ning kas liikme asemel võib edaspidi mõnd muud maakeelset sõna kasutada?
Ma julgeks väita ilma AR'ga diskuteerimata, et eraelu ei puutu foorumisse ja see kui suur M**N ta on väljaspool foorumit on igaühe enda asi. See on kommuuni enda teha, kas selline indiviid võetakse omaks kommuunis ehk antud juhul 4x4.ee foorumis või vastavas seltskonnas või mitte. Siin pole kellegi kõrgema otsust vaja. Meil on siin suht otse öeldud mõningate isikute suunas läbi aegade, mida neist aravatakse. C'mon meil on üle 5000 isiku kellel enamuses on vist õnneks eluterve suhtumine. Mul sellise saavutuse üle hea meel. Ilma modereerimiseta oleks see arv üle 10000 ja siis oleks elutervete isikute hulk kindlas vähemuses. Esimestel aastatel oli meil foorum suht modereerimata isikute osas ja peale seda kui sai vaatama hakatud kes siia ennast reganud on vähenes registreerinud isikute arv pea kaks korda. Sellest ma julgesin ka sellise suhte välja tuua.
+372 5028488
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

ma arvan, kui Sa ridade vahelt lugeda oskad, oled ammu aru saanud, et tegelikult on mul üsna savi, mis hinnaga siin keegi kellegile (kasvõi mulle) müüb. tõenäoliselt oled Sa ka aru saanud, et siiski lähevad mulle korda teatud üldinimlikud väärtused, millele Sina valikuliselt läbi sõrmede vaatad. ega sellel vaidlusel mõistliku lahendit polegi, elame kumbki oma elu edasi.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

säinas kirjutas:ma arvan, kui Sa ridade vahelt lugeda oskad, oled ammu aru saanud, et tegelikult on mul üsna savi, mis hinnaga siin keegi kellegile (kasvõi mulle) müüb. tõenäoliselt oled Sa ka aru saanud, et siiski lähevad mulle korda teatud üldinimlikud väärtused, millele Sina valikuliselt läbi sõrmede vaatad. ega sellel vaidlusel mõistliku lahendit polegi, elame kumbki oma elu edasi.
Ja millised need väärtused on, millele mina valikuliselt läbi sõrmede vaatan? Olen liiklushuligaan? Levitan piraatlust? Omavolitsen siinsete reeglite osas? Ei pea lubadustest kinni? Ja nagu ise ütlesid, sul savi hindadest, siis mis sulle üldse probleemi valmistab? Mille üle sa kurdad? Tahad niisama poriga loopida? Suusoojaks asjalik näida? Sa hakkad isiklikuks minema ilma fakte esitamata oma väärtushinnangute jutuga. Mul on üldiselt väga kehv huumorisoon, nii et su naljast kui see nali oli ei saanud ma nüüd aru.
+372 5028488
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

jätame parem katki, ma ei suuda sulle seletada oma mõtteid.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Kulge kutid, mis toimub ?! Tarvitseb mul vaid korra selga pöörata ja nädalake mitte lugeda, kui hakkab õnnetusi juhtuma.

Kurja, kes teist siin lugeda nüüd ei oska.

2007 aastal kehtestasin ma müügifoorumites järgmise reegli:

* Kui sa tahad teha oma ärile reklaami, siis iga foorumi kasutaja peab saama sinu poe letihindadest 25% odavamalt.

Kui nüüd keegi veel aru ei saanud, mis asi on reklaam ja mis on müügikuulutus, siis Linnar Priimägi seletab teile selle 6 semestri jooksul kenasti lahti. Minge kooli, õppige lugema.

Selle reegli mõte ei olnud müüjatele panna kohustust, et nad peavad oma kauba teile alati 25% odavamalt andma, vaid reegel ütleb selgelt:

* Kui sa tahad teha oma ärile reklaami, siis iga foorumi kasutaja peab saama sinu poe letihindadest 25% odavamalt.

ehk veelkord. Kui sa kirjutad, et ma olen "Super Maasturite tuuningu osaühing ja pakun teile kõike seda, mida te unes olete näinud ja tahate osta. Tulge palun minu Boxi Paadialuse 18, 9-5 -ni" siis on tegu REKLAAMIGA OMA ÄRILE.

Nagu te kõik olete korduvalt täheldanud, siis 4x4.ee -s pole 10 aasta jooksul mitte üht bännerit, hüppaket ega mitte ühte reklaami olnud. Küll on aga müügifoorumites suurtes kogustes asjalikke müügi ja ostupakkumisi foorumit lugevatele nii registreerinud kui ka vabalugejana olevatele kodanikele.

Reegli mõte oli ja ka on selles, et siin ei postitaks mingid suvalised tuuningumehed, oma ksenoon tulesid jms muu lõputu kola kuulutusi, mis kutsuks teid kuskile poodi.

Kui on veel küsimusi, ettepanekuid või täpsustusi, siis palun helistage mulle telefonil +372 50 56023 ja ma seletan teile personaalselt, vajadusel aeglaselt ning ka visuaalsete vahenditega.

Seniks aga pole mul probleeme et 4x4.ee komuunis on tublisid ettevõtlikke inimesi, kes viitsivad asjast huvitatud kodanikele vajaliku jupi hankimise lihtsamaks teha või lausa mugavusteni lihtsustada. On see siis maasturi Tom, Motorsi Jaak või rommi@usa_shipping. Kui neid mehi poleks, siis te istuksite kõik kuskil üldkola poes nagu kõik teised lihtautode omanikud.

Loen sellega teema lõpuni käsitletuks ning panen kinni.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”