üllar003 kirjutas:Üks asjatundja seletas, et LC 80 4,2TD mootorile ka hunniku hobujõudusid ja väänet suht lihtsalt juurde saab. Tarvis paigaldada ainult suurem cooleri radikas ja uus soft sisse ja ongi ca 215 hp varba all nurrumas.
Mis soft? Kuhu?!? Mehhaanilisse pumpa või?
Ja veel - mis cooler?
Räägid äkki mingist teisest autost...
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kui huvi, võin juhatada spetsialistini Soomes, kes seda teemat mulle selgitas ja on võimeline kõik vajalikud osad hankima ja tööd ka ära tegema.
Jah, aga seleta mulle ära kuidas mehhaanilise kõrgsurvepumbaga (ilma elektroonikata) mootorile saab mingisugust softiuuendust teha?
Ja selles pole ma 100% kindel kas kahe nukkvõlliga TD mootoril on vahejahuti, aga ühe nukkvõllilisel seda igal juhul ei ole. Arvan, et ka siinnimetatul ei ole.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kui huvi, võin juhatada spetsialistini Soomes, kes seda teemat mulle selgitas ja on võimeline kõik vajalikud osad hankima ja tööd ka ära tegema.
Jah, aga seleta mulle ära kuidas mehhaanilise kõrgsurvepumbaga (ilma elektroonikata) mootorile saab mingisugust softiuuendust teha?
Ja selles pole ma 100% kindel kas kahe nukkvõlliga TD mootoril on vahejahuti, aga ühe nukkvõllilisel seda igal juhul ei ole. Arvan, et ka siinnimetatul ei ole.
Softi uuendad kruvikeeraja ja nr 10 võtmega peale keeramise näol
marauder kirjutas:
Aga kas tänapäeval möni talaesisillaga maastur ka olemas on vöi?
Eks targemad parandavad mind kui ma eksin, aga minu teada peaks LR toodang va Freelander olema ees talasillaga, siis Jeepi toodangust vähemalt Wrangler, Iveco Massif ning kui väga otsida, siis leiab kindlasti üht teist juurde. Kahjuks on esimene talasild muutunud pigem reeglit kinnitavaks erandiks. Valdavalt kasutusel ees ikkagi lääbad.