M: Metskitse täissuitsu juustuvorsti 50.- latt.

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

"Parem Hilja, kui mitte kedagi!"
Kui peaks keegi vorstitellimusest taganema,
või jääb juhuslikult üle nt 8 latti,
siis oleksin nendest kindlasti huvitatud!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Huvitav,kas Tallinnas kõik koerad, kassid maha notitud ,et selle suitsuvorstile selline tung on? :lol:
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

TiitR kirjutas:
jack kirjutas:
TiitR kirjutas: Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!
Täpsustuseks niipalju, et kitsele ja tallele käib jaht vastavalt jahieeskirjale kuni 31.detsembrini.

Karula vorstilati kaal umbes 400-450 grammi. Rohkem kalduvad sinna 400 poole, kuid vahele trehvab ka 450 grammiseid. Kui hästi läheb, siis jääb võibolla omalgi mõni latt sea-põdra segavorstist üle ja seda siis eelkõige ehk Tallinna piirkonnas. TiitR-i äri ei soovi segada ja kui temal otsas ja mul veel alles, eks siis küsige :D
Täpsustaks ise natuke :D ...nimelt nagu ma ka toonitasin, siis MEIE jahiklubis kestab kitse/talle jaht 30.nov.-ni...see juba aastaid kokkulepitud asi 8) Aga jah, jõudsin just lapse jõulupeolt koju ja kuna täpset elektroonilist kaalu pole, siis tuletasin vorsti kaalu arve pealt ja tulemuseks 420 g.
P.S segavorstist - oleme isegi proovinud näiteks siga segada kitsega - tulemus jama :?

Kuidas saad öelda,et jama ? mulle näiteks see kuiv kitsevorst ei maitse. ei tea, kas see karula on arenenud ka oma maitse poolest ??? oleme hetkel igalpool mujal teind,aga mitte seal...ei julge enam :D ei tee su vorsti maha, aga endal karulaga halvad kogemused. Aga jah-kõik on maitses kinni :)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Jaanusele - kitsevorst ja kuiv? :shock: Kas olete proovinud ka juustuga teha? Juust ja väikene pekk teeb sellest vägagi mahlase vorsti. Ja kasutan nende teenuseid juba 3a...pole siiani pettunud. Ega ma muidu ju sinna tagasi ei läheks :lol:
Ja sellest segavorstist - sina tegid vist põder+siga, meie proovisime siga+kits ja tulemus oli jama (tõsi, seda sega vorsti ei teinud me ka Karulas...vb. ka sellest selline maitsevääratus).
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Pood on küll kinni aga kui võimalus siis 4 tk võtan. Tallinna piires tulen rahaga kohale kuhu vaja. Muidu saan ka üle kanda.

Taavi
56699008
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Reedese jutu põhjal peaksid linnamehed oma vorstid kätte saama tyyp07 ehk Kerdi käest 55570846, homme hommikul hakkab kaup Haapsalust
liikuma.

Kuna hetkel kontakti ei saa, siis täpsem info puudub.

Volli saab enda omad siis Sauelt kätte, kes veel Sauelt tahab saada, siis paluks täna teada anda.

Her.Karu kui täna õhtuks mingit uut infot ei tule, siis oled oma vorstidest ilma.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Krt, vorstid näevad ka maailma ja teevad tõsise tripi kaasa :D ...aga jah, nüüd on vorstijagamine kõik yanekki või tema poolt volitatud isikute käes.
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Olen nüüd arvuti juures, vorsti soov ikka jõus, teen ülekande ka kohe ära
Tel 56224693
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Eks annan foorumis teada kui vorstid minu juurde jõudnud on. Kätte saab Suur-Sõjamäelt tööpäevadel umbes 8.30-16.30-ni. Kuna võin ka sellel ajal kuskil ringi liikuda siis ette helistamine on kindlasti vajalik. Eraldi ilmselt kuskile transportima ei hakka. Kui siis haabersti ringilt tööpäeva alguses ja lõpus.
Paluks vorstidele järele tulla esmaspäeva-teisipäeva jooksul. Muidu on oht, et saab alles peale 26 detsembrit...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Vorstid kohal ja võib järele tulla.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Suletud

Mine “Bizniz”