Akudrelli aku elementide vahetamine
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Teab keegi veel kus saaks Makita akusid taastada ?
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

see renovaar teeb sellise hinnaga, et panen paar euri juurde ja saan tutikad kangemad.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

-
- True Off Roader!
kui ma leiaks ka ligilähedaseltki sama hinnaklassiga uued akud ..., tea kas probleem antud korpuse mudelis või mis, aga kui uskuda renovaari hinnakirja, siis peaks ma saama tsipa kangemad (nii lahjasid elik 1,3 pole hinnakirjas) kätte nii 350-550 eeguga, samas kui otsisin uusi, siis hind oli igal pool kopikas alla kahe tonni ja kusagilt tellimise värk, mida ma pelgan, nii et mõne euriga ei pääse mitte.mrt kirjutas:see renovaar teeb sellise hinnaga, et panen paar euri juurde ja saan tutikad kangemad.
Mõned aastad tagasi tegi mulle sõber ilma töörahata, elementide hind tuli kusagil 700 eegu ümber - jutt siis ca 10 a vanusest AEG akutrellist ja tema akudest.
Veoautode piduriklotse needitakse tänapäevani.........ibra kirjutas:Vene ajal ka renoveeriti autode akusid ja laoti sisse uusi plaate Sai isegi lastud paar akut teha aga ei tasund ära ,aku eluiga liiga väike .Nüüdisajal on sellest aru saadud ja sellist kebelungi enam ei tehta .Kõik need rooliotste renoveerimised ,piduriklotside neetimised ja liimimised ,kojameeste kummi vahetamised on mõttetud tegemised .Kui seda vene aegset kantossi paikamist poleks olnud ,poleks ka siin foorumis mõningaid teravaid kommentaare minu aadressil.Nii mõnigi mees oleks jäänud sinna kummi sisse.
Kuigi Würthi akutrelli akut on odavam uus osta.
Oma Dewalt'i akutrellile tellisin Hiinast 2x 2ah akut. Tuli odavam kui kohapealt osta 1x 2,2ah originaal. Ei hakka muidugi üldse vaidlema, kumb kauem peab jne. Ise olen siiani hiinlastega rahul.
Viimati muutis smtasku, K Veebr 09, 2011 2:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
Terrano II 2.4 '94
☛ Meie tegemised ja toimetused ☚
- kalleo
- Rock Crawler
Positiivne kogemus eBay-st tellitud akudega "Tenergy NiCD Sub C 2200mah" Mõõdud Ø23x43, purkidel on jootelible küljes, hind sõltuvalt kogusest ca 2,5 taala tk. Olen vahetanud akud aasta tagasi kahel akutrellil ja tundub, et need uued kestavad mitu korda kauem kui trelli originaalid uuest peast. Mahutavuses on ju ka vahe.
Vaate eBay item number: 290530137998
Vaate eBay item number: 290530137998
Viimati muutis kalleo, K Veebr 09, 2011 10:22 am, muudetud 1 kord kokku.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
OT: osadele kirjutajatele (sh teemaalgataja) - mis pagana asi see akuDrell teil on? Mingi uus kangasort või?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Mäletad ka poe nime või veebiaadressi kust tellisid ? ja palju tollis otsa pandi ?smtasku kirjutas:Oma Dewalt'i akutrellile tellisin Hiinast 2x 2ah akut. Tuli odavam kui kohapealt osta 1x 2,2ah originaal. Ei hakka muidugi üldse vaidlema, kumb kauem peab jne. Ise olen siiani hiinlastega rahul.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

Ikka mäletan. Tegemist siis Lightinthebox veebipoega. Kuna saadeti DHL-ga, siis kuller oli aktiivne ja deklareeris ka kauba ära. Juurde küsiti midagi koos teenustasuga 20 ringis.mrt kirjutas:Mäletad ka poe nime või veebiaadressi kust tellisid ? ja palju tollis otsa pandi ?
Tegelikult oleks targem ükshaaval tellida, siis ehk oleks ilma käibekata pääsenud, kõik oleneb muidugi summast. Kahe aku eest pani müüja mulle paberitesse kirja 36$, kuigi tegelik hind oli 60$. Väljapoolt EU-d tuleb seaduse kohaselt juurde maksta käibemaks, kui summa ületab 22 , kui summa ületab 150, siis veel lisaks tollimaks.
Terrano II 2.4 '94
-
- True Off Roader!
hinnad normaalsed, aga nagu ikka, minu AEG-le pole midagismtasku kirjutas:.... Tegemist siis Lightinthebox veebipoega.....