Huvitav oleks teada mis filter siis vahele läks? Kas originaal läks kogu täiega vahelt minema st. Koos korpusega ja asemele miski muu.Pomo kirjutas:mul käitus samamoodi pärast kütusefiltrivahetust. Sai ostetud teise firma filter ja probleem kadus
Küsin sellepärast, et endal ka tekkis aasta tagasi sama probleem ükskord lihtsalt hakkas järjest kehvemini käima minema masin ja lõpuks tuli välja, et viga on filtris mis sai ära võetud asemele pandi Volkswageni Kinnine Filter (Forsis maksab miski 130 EEK'i). Peale seda vahetust oli masin jälle korras. Alles Nüüd talvel hakkas korra uusti jama peale. Mõtlesin siis, et lasen selle originaali korda teha. kuna endal linnas garaazi pole siis Lasin seda teha Top Partsis kus auto tavaliselt mul hoolduses käib. Peale seda kui nad filtri seest ära vahetasid ja selle vana originaal korpusega tagasi panid oli jälle jama käivitusega. Kuna see kõiki juhtus nädalal lõpus ja varem miskit uut aega ei pakutud korda tegemiseks kui järgmise ndl. esmaspäeval ja mul oli ilmtingimata nädalavahetusel vaja sõita sai reedel uuesti Forssi mindud ja see filter veelkord omale ostetud. Nüüd pole enam probleeme olnud. Ka külmaga on käivitunud siiani kenasti.
Tundub, et käivitus jamad on eelkõige seotud selle originaal Filtrikorpusega mis lihtsalt tekitab lekkeid. Millest see aga tuleb on arusaamatu kas midagi põrub lahti aegamööda või viga milleski muus pole veel selgunud aga proovin miskiaeg uuesti minna tagasi Top Partsi ja lasta uurida seda Filtrikorpust veelkord Hoolega.
Endal siis masin 3,1 mootoriga.
Unustasin lisada, et masn käivitub ka külmaga poolest pöördest. Nii kaua kui aku jaksab ringi vedada saab masina kenasti käima.