Saarekoll 2010

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Neuser
teo ragisev vahekord taldrikuga

Postitus Postitas Neuser »

srock kirjutas:Küsimus järgmine,kas keegi orgunnib Tallinnast mingi suurema treilaga minemist Saarekollile.Meil nagu tekib probleem sinna saamisega,jatkuvalt ei oma meie team BE katekooriat :?
Oleks ka huvitatud treila kohast.
Mait Paldra, TR1, tiim "Artist" piloot
2010 Esti 4x4 KV - II /Low Gear race 4 Toughbook 2010 - I
535 77 955
a.kurakov
Off Roader Wannabe

Treila koht

Postitus Postitas a.kurakov »

Tere oleme ka huvitatud treila kohast
Andrei
52 51 340
a.kurakov@euroscrap.com
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

Postitus Postitas weix2 »

Eelreganute nimekiri on lumme mattunud, kohe suurt midagi ei paista välja. TR 2 ridadesse peaks tekkima PALTO ja PALMS igahetk.

Kiirustage seltsimehed unetud! :D
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Kuidagi vähe reganuid on.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

srock kirjutas:Kuidagi vähe reganuid on.
Saarekollil pole neid kunagi palju olnud.
Ei usu,et see nimekiri palju pikenebki.
HM Racing Team
myllis
Mudder

Postitus Postitas myllis »

Lipponen soitteli eilen illalla ja sanoi, että ei vaikuta lähteä ajamaan kun TR-3:ssa ei ole hänen lisäksi kuin kaksi autoa. Ei oikein ole "kilpailu". Eli team Offitarvike on cancelloinu tulonsa. Viisikin muuta autoa TR-3:ssa olisi riittänyt.. sääli...
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

.
Urmas
Movistar kirjutas:
Eestlased on nagu ikka :hihi: .
2007 aastal oli 34 sportklassi ja 11 Turisti.
2008 aastal oli 48 sportklassi ja 20 Turisti. Oli nii palju, et jäin jänni.
2009 aastal oli 25 sportklassi ja 13 turisti.
Kodanik Movistar, olen sinu postitusi mõnikord ka lugenud. Enamusel juhtudel on sul kodutöö tegemata.
Ei usu, et sa Kondimehe ees vabandanud oleksid :oops:
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

3FjaN kirjutas:.
Urmas
Movistar kirjutas:
Eestlased on nagu ikka :hihi: .
2007 aastal oli 34 sportklassi ja 11 Turisti.
2008 aastal oli 48 sportklassi ja 20 Turisti. Oli nii palju, et jäin jänni.
2009 aastal oli 25 sportklassi ja 13 turisti.
Kodanik Movistar, olen sinu postitusi mõnikord ka lugenud. Enamusel juhtudel on sul kodutöö tegemata.
Ei usu, et sa Kondimehe ees vabandanud oleksid :oops:
Enamustele meeldib Saaremaa(ka mulle) ja muu saare värk.Isiklikult meeldib mulle ka Saarekoll,missiis,et ma seal võistelnud pole.Kõrvaltvaatajana vaadanud mitu aastat.
Kesist osavõttu aga tuleb otsida kehva korralduse poolepealt.
See ei ole kahjuks minu fantaasia vili,vaid kümnete erinevate võistlejate suust kuuldu.Ja need ei ole need, kes vahest harva ja viimase koha peale sõidavad.Loodan,et Saarekoll ka edaspidi toimub, aga selle jätkusuutlikuse huvides peab Hr.Lomp küll teistelt võistluste korraldajatel tunde võtma. Seega tee omad järeldused ise.
Kondimehele aga avalik vabandus.
HM Racing Team
Viido
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Viido »

Timo Lipponen on see mees , kes oleks Soomest tulemas Team Offroadtarvike meeskonnaga Saaremaale võistlema TR-3 klassis. Kindlasti tugev team Soomest. Tema seisukoht on tõesti selline , et kui rajale tuleks vähemalt viis autot selles klassis , siis on tema tulemas ja võistlemas !!!
On nõus selle otsuse veel vastu võtma järgmise nädala neljapäevalgi – kui veel Eestisse jõuaks.
Myllise eelnev seisukoht ei olnud just kõige täpsem ja Timol oli selle postituse osas oma arvamus, mida ma siinkohas kirjutama ei hakka...
On muidugi ääretult kahju kui välisvõistlejad Saaremaale ei tuleks- ei Lätist ega Soomest ega mujalt.
Kui see nüüd midagi aitaks , siis teeksin üleskutse aktiivsetele sportlastele:
Minge Saaremaale võistlema !
Muusika ei aita hambavalu vastu... nii et:
http://www.offroadpartner.ee

Viido Laane
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Ma pean ka ikka vahele midagi ütlema. Eelmisel aasta, 2009 Saarekoll, oli küll väga tore üritus , rajad väga head, ei saa ka kurta korralduse kohta, oli venimist aga kus seda ei ole. Jah ja osa venimist oli sellest , et korraldaja ei osanud arvata , et ma nii kiiresti ühe katse sõidetud sain ja juba karjääri jõudsin kus oli eelmine laine startijaid alles ees. :D . 2009 korraldust ja radu ei saa võrrelda sellega mis oli 2008.
Hr. Lombile minu ja Teami poolt igaljuhul toetus. Oleme ka kindlasti sellel aastal stardis.
Ainus asi mis tuleks sellel aastal kindlasti juurde vaadata on see , et 24h oleks kohvik kust saaks osta näksimist ja kuuma jooki ja koht kus saaks olla soojas just võistluste ja sellele järgneval öö ajal. Ja 24 h avatud WC , eelmine aasta jäi võistlejatel sellest puudu. Usun , et saate selle sel aastal korraldatud.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Teadmiseks Offroaderitele.

Karikasarja arvestuses oleks vaja siis ATV-s veel ühte tiimi, kuna üks tiim on eraldi reganud.
Vaba klassi oleks ka vaja ühte, kuna esimesena ennast üles andnud Vanad Sõbrad teatasid, et ei saa tulla.
Teistega on, nagu on.

Hea, et meil on olemas selline kümnete häälte ruupor, nagu kodanik Movistar. Muidu ma ei teakski, mida ma pean tegema ja kellelt õppima.
Minu järeldused on ammu tehtud, kuidas keegi seda mõistab on tema asi.
Igaühel on õigus oma arvamusele, seda välja öeldes pean tõdema, et minu arvates on kodanik Movistaril veel väga paljugi arenguruumi.See ei ole ainult minu fantaasia vili. Punkt.
Edasi on selle teemaline arutelu minu jaoks lõppenud.

Pealegi on hommik õhtust targem.

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Re: Treila koht

Postitus Postitas srock »

a.kurakov kirjutas:Tere oleme ka huvitatud treila kohast
Teil jätkuvalt 2 päeva telefon väljas,kuidas teiega ühendust saab?Seega 2 kohta vabad treila peal.Paluks huvilistel ruttu teada anda,kahte autot treilaga viia-tuua läheb liiga kirveks ära.Ainuke miinus antud treilal on ,et suured kollid on liiga suured(TR-2 ja TR-3),seega oleks vaja veel kahte pisemat kolli.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

3FjaN kirjutas:Teadmiseks Offroaderitele.

Hea, et meil on olemas selline kümnete häälte ruupor, nagu kodanik Movistar. Muidu ma ei teakski, mida ma pean tegema ja kellelt õppima.
Minu järeldused on ammu tehtud, kuidas keegi seda mõistab on tema asi.
Igaühel on õigus oma arvamusele, seda välja öeldes pean tõdema, et minu arvates on kodanik Movistaril veel väga paljugi arenguruumi.See ei ole ainult minu fantaasia vili. Punkt.
Edasi on selle teemaline arutelu minu jaoks lõppenud.

Urmas
Eile sai läbi helistatud pea kõik ,kes oleks võimelised TR-3 sõitma tulema.
Sinna hulka kuulusid ka paar TR-2-te.
Endal oli igaljuhul vaim valmis pandud,et kui leian selle viienda masina siis lähme.
Selgus,et ei taha keegi minna .Põhjused samad mis ma eelnevalt mainisin.Kahju,aga mis teha.
Ja kodanik Lombile: Hea kui on kuhugi poole areneda.Mul õnneks seda ruumi veel on.
Ruupor lõpetas seekord.
Viimati muutis Movistar, N Jaan 21, 2010 8:03 am, muudetud 1 kord kokku.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Re: Treila koht

srock kirjutas:
a.kurakov kirjutas:Tere oleme ka huvitatud treila kohast
Teil jätkuvalt 2 päeva telefon väljas,kuidas teiega ühendust saab?Seega 2 kohta vabad treila peal.Paluks huvilistel ruttu teada anda,kahte autot treilaga viia-tuua läheb liiga kirveks ära.Ainuke miinus antud treilal on ,et suured kollid on liiga suured(TR-2 ja TR-3),seega oleks vaja veel kahte pisemat kolli.
A.Kurakovi masin on endine Amitransi auto ja see ei kuulu just kõige väiksemate maasturite hulka.
Kas suzuki maffiast ei leia siis kahte masinat kes Saarekollile läheks?
Viimati muutis Movistar, N Jaan 21, 2010 10:37 pm, muudetud 1 kord kokku.
HM Racing Team
a.kurakov
Off Roader Wannabe

Tere koigile

Postitus Postitas a.kurakov »

Pean vabandama et telefon on valjas oleme ise Kazahstanis, kuna tootame ja elame praegu siin Almatys, nii et oleme vist isegi kaugemalt tulemas kui Soome:) Meil on ligi 6000 km soite. Mingil pohjusel ei toota siin Elisa roaming, kuid kui on mind vaja ules leida siis on mitu varianti: Kohalik mobiil +77019220251 , mail tootab ja ma vaatan seda, ning vaatan ka foorumit. Plaan kindel et ikka kohal. Auto on meil suur endine KASU+ AMITRANS
Andrei
52 51 340
a.kurakov@euroscrap.com
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”