Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Kui sa oleksid kõik teema postitused läbi lugenud, oleksid seda näiteks näinud. Mina tegin nii :
Kasutan juba teist aastat ise transitil opel frontera 600w defa soojendust(sest see vedeles niisama kasutult). Kuna fronteral on külmapunnid 1cm läbimõõdult väiksemad lasin tuttaval treialionul õige koonusega vaherõnga treida, mis igaks juhuks keermeliimiga plokki kinnitasin.
[/quote]
Oleks mul sisselöödav siis mõtleks seda isegi,aga see oli mul peale toetuv ning plokikaane servade seest oleks T kujuline tõmmits teda kinni hoidnud.
See tõttu uurisin et äkki leian sobivama,kuna hetkel väga kiire sellega ei ole nagunii.
Minu autul 1.3kW plokisoojendi tehasest paigaldatuna. Ameeriklasena muidugi 110V. Noh dioodi abiks võttes sai sobitatud kohaliku võrguvooluga. Kuna kortermajas see voolu võtmine lõpeb tavaliselt muude elanike protestiga siis väga tihti ei kasuta. Kõvemate pakastega siiski olen kasutanud, peab auto kuskil mujale viima lihtsalt selleks. Aga effekt märgatav, 2 tundi sooja ja see 432kg kaaluv mootorimürakas käivitub niikui palmi alt. Ja sooja hakkab ka puhuma suht kähku. Nii et palju ei ole vaja koha peal müristada. Muidugi Webasto teeks tera, mis soendab nii mootori kui ka salongi.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
Tere, ei hakanud uut teemat tegema, kuid leidsin autol lõdvikuid vahetades (Volvo l3314) siiani märkamatuks jäänud plokosoojenduse. ehk siis spiraali.
Tegemist sellise jubinaga.
Kust leida sellele kaablit, sobib sinna ka defa oma või millegi muu? Või on mõte osta kõik süsteem uus?
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Minu omale pandi eelmine aasta Defa eelsoojendi lõdviku vahele (LC-le muud ei pakkunudki). Eelmine kõva talv tõestas, et selline väike investeering polnud maha visatud
Soovid Commanderile? http://www.defa.com/en/automotive/warmu ... ne_heater/
Pomo kirjutas:T-40 trakatsil pidi paigaldatama õli sisse alt august miskine kohvikeetja.
On kellelegi kokkupuudet? Või mis lahendus kellelegi on kasutusel?
Kataloogi kaup. Ei mäleta kas Defal või Calixil olen ise kataloogis näinud.
Proovinud ei ole aga usun, et parem investeering kui leeklambiga jaurata iga kord.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Pomo kirjutas:T-40 trakatsil pidi paigaldatama õli sisse alt august miskine kohvikeetja.
On kellelegi kokkupuudet? Või mis lahendus kellelegi on kasutusel?
Õli- ja veetennid on erinevad oma temperatuurilt. Kui veetenni hakkad õlis kasutama, siis see kõrvetab õli ära, tekib palju kleepuvat kärsanud õlisodi, mis hakkab kanaleid ja pilusid kinni kittima.
Õlitenni saad näiteks hüdraulikamüüjatelt, välitingimustes töötavad hüdrojaamad on sageli soojendusega. Näevad välja nagu tavalised veeboileritennid, tollkeermega sisse keeratavad.
Seda, et karterisse paigaldatavad õlitennid olemas on, olen kuulnud, aga näinud oma silmaga ei ole.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com