Kas ülevaatusel tohib olla lisatulesi?
Moderaator: Moderators
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mul ka sõiduautol 37,5 ref. lisatuled ees. Eelmisel ülevaatusel tuli maha keerata, seekord võtsin originaaltuledel kaitsmed välja oli OK. Küsiti, kas kõik kaugtuled põlevad korraga ja kui ütlesin, et kaitsmed väljas, siis oli vastus, et nii on ka ARK seisukohalt korrektne ja keegi ei saa ka teepeal norida (ma jätsingi originaalid pimedaks)
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Mulle näiteks öeldi ülevaatuses ka et topi neid katteid või teibi aga kui referents arv läheb üle siis kisu maha,et neid eriti ei huvita milleks neid vaja. Mul on nad ka eraldi lüliti all ka, aga kui töötule märget peal pole siis ei tohi olla.
Suht mõttetu seadus maantee ohutuse koha pealt. Ma olen päris mitu korda põdra leidnud Täistulede vihu lõpus seismas.
Suht mõttetu seadus maantee ohutuse koha pealt. Ma olen päris mitu korda põdra leidnud Täistulede vihu lõpus seismas.

Hella Luminatoreid ja Rally 3000 on ju saadaval ka 17,5referentsiarvuga.nendega ei ole mingeid probleeme politsei ja ÜV.ja näitavad vägagi hästi.TiitR kirjutas:Krt. sellele autole telliti nii rauad kui tuled (küll jah enne olid seal väiksemad 17,5 ref. arvuga Hellad) uuest peast Amservist. Aga ega see ära keeramine niiväga lihtne olegi, kuna mul nägi autoelektrik tublilt vaeva, et kõik juhtmeühendused peaksid ja kuskilt midagi ussitama ei hakkaks. Samuti oli hilisem regull paras peavalu
P.S ja need kuradid ei taha tõesti aru saada, et on inimesi, kes kasutavad neid tulesi sihtotstarbeliselt. Minul on need lisatuled väga abiks näiteks jahiskäimisel. Samas näen iga päev linnapildis länkareid, millel all 20" kroom veljed koos über raua ringiga ja läigivad kui prillikivid, ning ees säravad samad tuled - no need mehed ei jõua KUNAGI oma masinaga metsateededele, heal juhul kruusa puudutavad
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Vaata. Kui ülevaatusel sulle märkust ei tehta ja sa peaks pärast ülevaatuse läbimist aga vilkuritele ette jääma, saavad nemad vastu päid ja jalgu. Nii et kolin taga. Ergo - ei ole ülevaatus üks paha koht kus sind kotitakse vaid ikkagi kontrollitakse, et kõik oleks korras ja seaduspärane. E. teisisõnu, kui nii juhtub siis on soovitav öelda, et enne ülevaatust kruvisin maha ja peale ülevaatust panin asjad tagasi…Taavi2101 kirjutas:Kui mina oma Patroliga ülevaatusel käisin, ei kobisenud ülevaataja suurt midagi tulede ja suurte rataste kohta.
Ülevaatuseks võid ju auto külge panna või küljest ära kiskuda igasugu asju.
Ütles, et selleks on teised inimesed kes meile tööd juurde teevad
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- Taavi2101
- Fitting 38"
Ma tavaliselt lasengi ülevaatajal logistada ja raputada autot niipalju kui võimalik, et teada saada kas on vaja midagi vahetada jne...trc kirjutas:Vaata. Kui ülevaatusel sulle märkust ei tehta ja sa peaks pärast ülevaatuse läbimist aga vilkuritele ette jääma, saavad nemad vastu päid ja jalgu. Nii et kolin taga. Ergo - ei ole ülevaatus üks paha koht kus sind kotitakse vaid ikkagi kontrollitakse, et kõik oleks korras ja seaduspärane. E. teisisõnu, kui nii juhtub siis on soovitav öelda, et enne ülevaatust kruvisin maha ja peale ülevaatust panin asjad tagasi…Taavi2101 kirjutas:Kui mina oma Patroliga ülevaatusel käisin, ei kobisenud ülevaataja suurt midagi tulede ja suurte rataste kohta.
Ülevaatuseks võid ju auto külge panna või küljest ära kiskuda igasugu asju.
Ütles, et selleks on teised inimesed kes meile tööd juurde teevad
mul need ajad möödas kui käisin ülevaatusel ja lootsin, et äkki ei panda tähele või midagi sellist.
Kui igapäev perega sõidad siis ei viitsi kraavis või üle kaela käies lõpetada.
Tuled on kah kõik eraldi lülitite(märktulega) all ja kõik kaug tuled lülitab välja kui autol sanga liigutad

Rataste kohta ütles, et ei tohi peeglitest kaugemale ulatada siis muutuvad auto mõõtmed
Rataste kohta ütles, et ei tohi peeglitest kaugemale ulatada siis muutuvad auto mõõtmed[/quote]
Minu kogemused küll näitavad,et auto laiust ei ole mõõdetud peeglite järgi.Sellisel juhul poleks ju laiemate rehvide allakrudimisega mingit probleemi.Auto laius määratakse tavaliselt tootjatehases.Mida siin aluseks võetakse,raske õelda.Minu autodele peeglid küll laiuse sisse pole mahtunud.
Minu kogemused küll näitavad,et auto laiust ei ole mõõdetud peeglite järgi.Sellisel juhul poleks ju laiemate rehvide allakrudimisega mingit probleemi.Auto laius määratakse tavaliselt tootjatehases.Mida siin aluseks võetakse,raske õelda.Minu autodele peeglid küll laiuse sisse pole mahtunud.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Mul äiapapa ülevaatuse onu ja uurisin tema käest suurte rataste kohta. Tema ütles nii, et võib mitte läbi lasta suurte rataste olemasolul, kuna spidomeeter valetab siis. Seda siis arvatavasti siis kui on nii suured et neile silma hakkab või ma ei teagi mille järgi seda hinnatakse. Ütles et nad olevat isegi sõiduautosi mitte läbi lasknud kes on endale alla pannud maksimum suurusega ilusad veljed. Tulevad tagasi originaal rataste ja rehvidega ja kõik klaar.
Teema küll lisatulede kohta, et kui ei sobi siia siis kustutage ära
Teema küll lisatulede kohta, et kui ei sobi siia siis kustutage ära
Ja kui spido ei valeta suurte rehvidega,siis nagu peaks korras olemaenx kirjutas:Mul äiapapa ülevaatuse onu ja uurisin tema käest suurte rataste kohta. Tema ütles nii, et võib mitte läbi lasta suurte rataste olemasolul, kuna spidomeeter valetab siis.

Spidomeetrit saab ju osadel masinatel vajadusel sättida vastavalt rehvidele.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Ei tea jah kuidas nad seda spido viga seal siis kontrollivad. Eks uurin selle kohta veel.yanekk kirjutas:Ja kui spido ei valeta suurte rehvidega,siis nagu peaks korras olemaenx kirjutas:Mul äiapapa ülevaatuse onu ja uurisin tema käest suurte rataste kohta. Tema ütles nii, et võib mitte läbi lasta suurte rataste olemasolul, kuna spidomeeter valetab siis.,ei usu et see nii lihtne on.
Spidomeetrit saab ju osadel masinatel vajadusel sättida vastavalt rehvidele.
Ei tohi põleda,ei teagi täpselt miks, aga tean kui politsei kinni pidas ja käskis ära kustutada ja ütles,et kui veel näeb teeb kohe trahvi ( auto oli FH 12)marxkoll kirjutas:
Mul selline küsimus- kas katusel olevate tulede pargid võivad põleda sõidu ajal???
---------------------------------
Autod on sõitmiseks mitte ...
Autod on sõitmiseks mitte ...
- TiitR
- I live off from the mud
Eile tulin enda länkariga esimeselt korraliselt ÜV-lt ja nagu karta oli, hakati norima lisatuledega. Selle, et Ref. arv lõhki läks, selle pigistas veel silma kinni, kuid park tule pirnid käskis lisatuledest välja koukida - mida ka kohapeal tegin, kuna parktuled ei tohi olla dubleeritud.toits1973 kirjutas:Ei tohi põleda,ei teagi täpselt miks, aga tean kui politsei kinni pidas ja käskis ära kustutada ja ütles,et kui veel näeb teeb kohe trahvi ( auto oli FH 12)marxkoll kirjutas:
Mul selline küsimus- kas katusel olevate tulede pargid võivad põleda sõidu ajal???