Teeme luikede pesitsuskoha / karjääri puhtaks! 03.10.

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Nüüdseks haavd lakutud(tõmbasin oma selja ära, eile valutas räigelt :cry: ). Nina ka veidi tatine aga pole hullu :wink: Veidi puhanud ka nüüdseks.
Niisiis on ilus ümmargune arv 10 konteinerit rehve karjäärist ära viidud :shock: :D . Kohe ei teagi kas rõõmustada või nutta.

Suured-suured tänud abistajatele eriti tahaks tänada Tai ja Kristjani Vollit tänu millele sai võimalikuks nii suure hulga rehvide üles toomine ja kahe autovraki välja sikutamine. :shock: Üks on Kuuskaoskisse juba toimetatud teine vaja veel treilale ubida mingi vintsiga autot selleks vaja.
Kalju , kes tuli isegi Pärnust :shock: kohale. Suurimad tänud. :D Selle osa kus luiged oma kahte pesa teevad saime rehvidest puhtaks. Jäi veel plastik taarat ja teises otsas rehve üles vintsida. Sellega saan juba oma autoga hakkama kui selle liikuma saan.
Nukraks teeb tõsiasi, et oma külarahvast ei olnud peale minu ja Sirje mitte keegi :cry: Vahel tekib tõesti selline tunne et ma elan üksi siin külas nagu mingi idioot. Mind ei paranda isegi mitte haigla enam nagu Kalju ütles :lol:

Ameerika tüdrukud olid ka nii väge täis, et pärast üritust küsisid Tõnise käest millal järgmine üritus tuleb. Riided olid küll lehkand muda järele hirmaslt aga fiilingu olid kõva saanud.

Mina ise jäin küll üritusega väga-väga rahule. Teine korraldaja Tõnis samuti jummala eufoorias :lol: :shock: Oli nii lahe mudas müttamine nagu olin lootnud. See et mu auto on katki oligi hea. Sain rohkem füüsilist. Muidu oleks pidanud rooli keerama.

Ps. Tai, Mart ja Kalju palun privasse oma kulunud kütuse ja konto nummõrid et saadud "tulu" :lol: jagada. Sinuga Reimo klaarime kohapeal :wink:

Sirje tehtud pildid on hetkel laadimisel kuna neid ikka väääga palju. Homme link :wink:
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Edastan info :

Tere

Kuna proovime oma järjekordse karjääripuhastamise üritusega osaleda ka "Aasta keskkonnateo" konkursil,siis oleks hea kui te teeksite mulle väikese järelkaja mailile.
Mida saaks hiljem ka antud konkursil kasutada positiivse keskkonna üritusena.

Selleks oleks hea teha väike tagasiside:
1.Kümmekond lauset midagi allolevast:
(nt.mis tundeid ja mõtteid see tekitas karjääris mudas uute- ja vanade sõpradega koos rehvidega mässamine,looduse reostejatest,mis tõi kaugelt kohale,kas tuled ka edaspidi meie üritusele)

2.Oma nimi ja mailiaadress

Palun saata e-mailile:sanchezclub@hotmail.com
+372 53 00 87 97
Tänud,Tõnis Valing

Landy,Yanekk,Leedu,Tai,Kjen,Tyybel,Reimo,tt,Mart ja teised kelle nime kohe ei oska siin öelda ning kes on karjääri koristusel abiks olnud.
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Panda kirjutas:
Suured-suured tänud abistajatele
Pole tänu väärt :) teinegi kord tulen abistama,kui aeg sobiv.Reostajatega peab nii tegema :chop
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
LoJack
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas LoJack »

Panda kirjutas:Kalju , kes tuli isegi Pärnust :shock: kohale. Suurimad tänud. :D
:oops: :oops: :oops: :oops:
Panda kirjutas:Ps. Tai, Mart ja Kalju palun privasse oma kulunud kütuse ja konto nummõrid et saadud "tulu" :lol: jagada.
Ole nüüd, mina küll hästi veedetud päeva eest raha peale ei küsi. Tai ja Mardi linnamaasturid tegid aga küll lurisevat häält paagi poole pealt ... :lol:

Kutsu, tuleme jälle kui elu võimaldab :lol:

Kalju a.k.a. LoJack
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Homme on juba möödas, publik nõuab pilte!
Ja kütusekulust rääkides.... masin s.tasti ettevalmistatud, kasutegur võrreldes Taiga ikka mannetu. Nii et kui kellelgi vedeleb mõni talutavas korras kast/kuut aianurgas, siis oleks huviline.
Ja sellistel üritustel olen ikka käsi!
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Pandakaru on salaja Päevalehe artikli kommentaaridesse lingi tohutule hulgale piltidele isegi lisanud.
http://fotoalbum.ee/photos/Pandakaru/se ... e=1&seek=1
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Selle lingi pani sinna arvatavsti Tõnis. Mina sain alles nüüd arvuti korda ja neti jälle tagasi :D
Ootan teie andmeid härrased. Kuna ma vsiisin väljatõmmatud saagi sinna kust raha sai siis ma ei saa olla nii nahhaalne ja seda endale jätta :? :wink:

Ps. See Tõnise tekst mille edastasin. Pange sinna paar rida talle meilile. Ta ootab põlevate silmadega :D :lol:
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Võin kirjutada küll 10 lauset selle ürituse kohta,aga alles järgmisel nädalal 8)
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

MInu pildid ajutislet siin: http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm

Sai küll kõvasti kustustatud,aga kõiki fookusest väljs pilte ei raatsinud, seega vabandused. Järgmine kord tuleb kaugvõtete jaoks ikkagi statiiv kaasa võtta- käsi väriseb telekonverteriga liiast.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
no fear
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas no fear »

Kas nende väljaveetud autode koha pealt ka politseile teada andsite? Nagunii pännu pandud ning põlema ja "alla"...

Väga tublid!!! Minu lugupidamine.
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

no fear kirjutas:Kas nende väljaveetud autode koha pealt ka politseile teada andsite? Nagunii pännu pandud ning põlema ja "alla"...

Väga tublid!!! Minu lugupidamine.
Sai Politseisse teatatud,ei olnud varastatud.Bemmil oli ka esi number küljes ,agoonial registreerimis märgid puudusid.Vahepeal tekkis mõte ,et teeks bemmi korda ja helistaks omanikule ,et teie auto on korras ja esitaks kopsaka arve :D
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Mis sest bemmist sai? Vaatan et mul oleks sealt mootoriruumist vidinaid vaja vöi üldse tervet mootorit? Vöi terve bemmi? :D
Team saarlased
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm

Vaata pilte 7602-7607. Ma pidin naerust püksi kusema :lol: :lol: :lol:
Asi selles, et Tai kõrvale kabiini istusid august väljasõiduks tüdrukud. Kui meie Kjeniga trossi vedisime siis ronis Tai sinnapoole kabiini :wink: . Loomulikult juhtis ta tglt sealt vintsi aga kes ei tea siis nalja kui palju :lol: :lol: :lol: ja eriti tema nägu :lol: :lol: :lol:

BMW juba Kuusakoski purustis :wink:
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Panda kirjutas:http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm

Vaata pilte 7602-7607. Ma pidin naerust püksi kusema :lol: :lol: :lol:
Asi selles, et Tai kõrvale kabiini istusid august väljasõiduks tüdrukud. Kui meie Kjeniga trossi vedisime siis ronis Tai sinnapoole kabiini :wink: . Loomulikult juhtis ta tglt sealt vintsi aga kes ei tea siis nalja kui palju :lol: :lol: :lol: ja eriti tema nägu :lol: :lol: :lol:

BMW juba Kuusakoski purustis :wink:
Tai peab kodus vist päris pika seletuskirja kirjutama :lol:
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Tõde ei ole veel päevavalgele tulnud aga küll see päev tuleb... oi jah siis on seletamist küllaga.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”