No aga loogiline ju - Regio teede peal ei ole ju nt kõrgusjooniAndre111 kirjutas:Aga TOPO mahu poolest on 98,9MB ja Regio 1.6 55,2MB seega rohkem infot juba TOPO-l.

Aga mille poolest on Regio teed parem kui Topo ??
Moderaatorid: hulkur, Moderators
Huvitav mis versioonidega on tegemist.honkomees kirjutas:jahifoorumis http://www.marandi.fie.ee/jahifoorum/do ... &mode=view välja riputatud topo ja eomapi võrdluspildid, ega topo suurt regio teedekaardist parem pole, üldiselt tundub eomap detailirohkem ja selgem olema
mingi respekt võiks ju kodanike töö vastu olla .. et kui netis jalgu jäänud produkt on hea ja töötab, siis võiks ju ta ka ametlikult osta, sest muidu panevad poisid pillid kotti ja lähevad liiva baasi arbuuse laadima .. see on muidugi minu enda isiklik arvamusvia101 kirjutas:Endal mul on telefoni peal nii Regio kui Eomap (sain interneti avarustest)
On ikka. See kaart tuleb ise tehaAndre111 kirjutas:
Nõustun boob-iga, ega polegi olemas seda üht kaarti mis oleks kõige parem, tuleb kombineerida.
Uuendada saab tasuta esindustes. Edasimüüjad sellega ei pidavat tegelema.prt kirjutas:Boob : Kas Regio Topo on SD kaardile lockitud ? Et kas Regio on updatemise võimaluse ette näinud?boob kirjutas: On ikka. See kaart tuleb ise teha![]()
.
Kui kaardiandmed pole lockitud, siis uuendaks pigem ise vastavalt vajadusele ja reaalsele olukorrale. Sest Garmini formaat on lahti kirjutatud ja cGPSMapper vabavara. Kaardi selline muutmine on küll ilmselt litsentsilepinguga vastuolus, samas on muudatused ainult enda vajaduseks ja sedapidi igati legaalne.boob kirjutas: Uuendada saab tasuta esindustes. Edasimüüjad sellega ei pidavat tegelema.
Võta ühendust kas Regio või EOMAP-iga ja seleta asi lahti. Arvan, et aitavad. Mina näiteks läksin ja palusin selle panna Garmin GPSMap "erilisele" kaardile (see on hoopis muu kui harilik mälukaart).Tom 73 kirjutas:Jama on nende toodetega , kuna need nii-öelda seadmepõhised (ühele seadmele/ seerianumber) . Kui mul on garantiiaja ületanud seade , ostan sinna kaardi ja näiteks kuu pärast seade ,, sureb" , siis on see kulu kole suur , kuna seadmeid ju ei remondita. Ise tegelen torudega ja küll oleks hea , kui olukorras kus näiteks katel vajab vaetust ,peaks ka kogu ülejaanud ,maja toimiva küttesüsteemi välja vahetama, kuna see oli ju purunenud katla juurde ostetud![]()
Üks võimalus on osta SD-kaardil toode, mida saad pista ühest seadmest teise.Tom 73 kirjutas:Jama on nende toodetega , kuna need nii-öelda seadmepõhised (ühele seadmele/ seerianumber) . Kui mul on garantiiaja ületanud seade , ostan sinna kaardi ja näiteks kuu pärast seade ,, sureb" , siis on see kulu kole suur , kuna seadmeid ju ei remondita.