15-16.08 safari lääne eestis
Moderaator: Moderators
Esmalt, olen teemas täiesti uus ja seega võhik. Ning ka vabandust sellise küsimuse peale ning ärge mind kohe Armeenia Raadiole pureda andke selle pärast.
Küsimus: on see rada ka Ford Rangeriga läbitav või on oodatud siiski tõsisemate maasturite omajad?
Pole siiani ühelgi 4x4 üritusel osalenud.. aga tahaks ära proovida, ehk hakkab meeldimagi
Küsimus: on see rada ka Ford Rangeriga läbitav või on oodatud siiski tõsisemate maasturite omajad?
Pole siiani ühelgi 4x4 üritusel osalenud.. aga tahaks ära proovida, ehk hakkab meeldimagi

Karli , kuidas teil see laagripaik valitud on kas metsas või asustatud paigas ja kui tulen suzuga siis kas on võimalik reisikohver -sinine- sinna enne sõitu maha panna .
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Teen siiski laagriplatsi metsa, kuna siis ei sega ega häiri see kedagi. Ja saab ikka oma tavaari sinna platsile panna, helista aga enne ette, sest see jääb linnamäelt kaugemale.Heinza kirjutas:Karli , kuidas teil see laagripaik valitud on kas metsas või asustatud paigas ja kui tulen suzuga siis kas on võimalik reisikohver -sinine- sinna enne sõitu maha panna .
Minu arvates oleks ühine õhtusöök igati OK. Kas on tarvidust eelnevalt mingeid ülekandeid teha, et söögikraam ära osta või toimub korjandus kohapeal?karli kirjutas:Selleks oleks vaja teha väike korjandus- ootan kommentaare ,kas olete huvitatud. (ligikaudu 70 eeguga võiks arvestada täiskasvanu korraliku kõhutäie peale.)??? Õhtused karastusjoogid on ka kõigil ise kaasas. Õhtu kujuneb ka Yaneki sünnipäevapeoks:)
Kas sain õigesti aru, et kogunemine on laupäeval kell 10.00 Linnamäel?
Parmat,
Mart
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Koguneme kell 10 linnamäe teeristis. Siiani ei ole keegi ühise söögi kohta tagasisidet andnud. KUi homseks enamus sellest teada pole andnud siis vaatab igaüks mida lauale toob.
Käisin eile siis seda 2 km mudarada vaatamas, täiesti kuiv, seega läbitav ka ilma vintsita---loodame et vanajumal annab ikka vihma ka...
Käisin eile siis seda 2 km mudarada vaatamas, täiesti kuiv, seega läbitav ka ilma vintsita---loodame et vanajumal annab ikka vihma ka...
Mina olen ühislaua poolt ja meid on 3 inimest.
Pagan aga kust kohast me siis muda saame kui vihma ei tule
Pagan aga kust kohast me siis muda saame kui vihma ei tule

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Karli , kui nüüd laupäeva õhtul vihma sajab kas siis on olemas miski katuse aluse ehitamise võimalus , metsas see tegelikult suht lihtne kui koormakate kaasa võtta