Väike Linnasafri LINNAMAASTURITELE!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Küsiks, et kas selle raudtee tammi blokeerimisel, kohe autoturu juurest, nende uute majade tagant, kivikalmega, on ka mingi seaduslik alus või kellegi majaelaniku jonn? Sai esmakordselt käidu Astangul sõitmas ja mööda jälgi jõudsime lõpuks raudteetammile, kust hakkasin autoturu poole liikuma, kuid seal oli tee blokeeritud(mitte et neist üle ei saanud :wink: aga siiski)
On kuskil see raudtee alune kergliiklusteeks märgitud? Teinekord siis teaks eemale hoida.
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Aga võta lahti http://xgis.maaamet.ee, sealt kaardiserver ja saad ise uurida, mis kellele kuulub. Väikese tasu eest saab isegi maaomaniku nime teada.
Kasutaja avatar
JustOlesya
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas JustOlesya »

Tahan vaga minna aga mul on M/T rehvid all ! Ja teine mure lopetan tood samalajal ja vist ei joua ni kiresti autoturu jurde ! Et kuskil aniult kell 17 30 jouan kohal !
Autoremont. Jäid kinni, tulen appi 24h.. Tel +3725588868 !
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

JustOlesya kirjutas:Tahan vaga minna aga mul on M/T rehvid all ! Ja teine mure lopetan tood samalajal ja vist ei joua ni kiresti autoturu jurde ! Et kuskil aniult kell 17 30 jouan kohal !
Vaata ikka esimest postitust hoolikamalt. Aastaks on seal märgitud 2009 :roll:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

JustOlesya kirjutas:Tahan vaga minna aga mul on M/T rehvid all ! Ja teine mure lopetan tood samalajal ja vist ei joua ni kiresti autoturu jurde ! Et kuskil aniult kell 17 30 jouan kohal !
Oeh, ei jõudnud 'igel ajal jaole, käisime just jälle pangal, enam ei hakanud maja alt seal läbisõitma, saab sinna tammile ka väikse ringiga. Kui Olesja ja keegi veel huvitatud siis võib väikse ringi teha mõni päev.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Eelmine näalavahetus oli sel veel väga sügav lumi, nüüd õnneks vaid riismed.

NB! Kui heegi sinna üldse läheb (näha oli värskeid Boggeri ja Insa Turbo Sahara jälgi), siis sõita AINULT mööda teid ja jälgi, set pinnas on seal väga õrn!

Mõnel ühtul võin seal tunni-paari pikkuse safari giidiks olla küll.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Insa on minu jälg ja sõidetud sai vaid seal, kus ennegi jälg olnud, eilse ja tänase vahel on keegi raskema jalaga isik seal käinud, kes kamarat ümber keeranud, ise olen tasa ja targu loksuja, ühes kohas läks traktori jäljes sõites liigagi pehmeks ja sai ära tagurdatud:
Pilt
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”