tere lollidemaa asukad!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

tai kirjutas:
Kumba pealkirja alajaotusesse seda teemat paigutada?

Kas tõesti ei ole inimestel midagi teha?
Äkki peaks paigutama juba pealkirjas viidatud alajaotusesse :) .Uus kasutaja Ütle Tere.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Shrek4x4 kirjutas:
tai kirjutas:
Kumba pealkirja alajaotusesse seda teemat paigutada?

Kas tõesti ei ole inimestel midagi teha?
Äkki peaks paigutama juba pealkirjas viidatud alajaotusesse :) .Uus kasutaja Ütle Tere.
Sealt ta ju siia tõstetigi... :wink:

zum
Kasutaja avatar
metsakoll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsakoll »

MahviaDeTyrk kirjutas:Ma ei ole lollakas - ma olen Põltsamaalt :8ball:
Kuna ise Jõgevamaa mees siis julgeks õelda ,et too sitanikkuja seda mitte ei ole. Pigem tegemist Põlvamaa mitte Põltsamaa mehikesega.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Kokkuvõtteks täheldaks, et kodanikud, kasutage joogise mäluga ometi kondoomi. Antud kodaniku isal jäi see mõte ilmselgelt suure kire varju ja kui ilmaletulija pigem ämbliku-, kui inimloomana silma paistis, siis ristis ta selle Rubberiks, et tal tulevikus kummitoodete valik silme ees seisaks :evil: .
Edit:
Metsakoll, kas Honda sumps on tõesti nii hea, et Nissani omanikud seal järjekorras seisavad. Ma ise selline vanamoodne, mulle meeldivad naised. Häbi kohe tunnistada :oops: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

414 AVM kirjutas:Kokkuvõtteks täheldaks, et kodanikud, kasutage joogise mäluga ometi kondoomi. Antud kodaniku isal jäi see mõte ilmselgelt suure kire varju ja kui ilmaletulija pigem ämbliku, kui inimloomana silma paistis, siis ristis ta selle Rubberiks, et tal tulevikus kummitoodete valik silme ees seisaks :evil: ....
Seoses sellega tuli meelde:

Indiaani laps kysib isa käest:
"Paps, kust sa kõik need nimed võtad, mis sa oma lastele paned?"
Isa vastab:
"Kui ma näen, et linnuke siutsub puul, siis ma panen lapsele nimeks Siutsuv Linnuke Puul, aga kui ma näen kotkast kõrgel taevas lendamas, siis ma panen lapsele nimeks Kõrgel Taevas Lendav Kotkas. Aga miks sa seda üldse küsid, Katkine Kumm?" :)
Kasutaja avatar
metsakoll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsakoll »

Edit:
Metsakoll, kas Honda sumps on tõesti nii hea, et Nissani omanikud seal järjekorras seisavad. Ma ise selline vanamoodne, mulle meeldivad naised. Häbi kohe tunnistada :oops: .[/quote] Vastuseks Teie tagasihoidlikule küsimusele pean tunnistama , et ei ole küll ise ühtegi Honda ega muu margi sumpsi proovinud. :oops: Aga kuna ma ise ka suht vanamoodne ja aastaidki juba parasjagu turjal siis võtan ja vahetan avatari Teie rõõmuks. :lol: Kuna mullegi meeldivad naised :shock: siis üks ehk rohkem silmi paitav pildike. :roll:
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

metsakoll kirjutas: ...ja aastaidki juba parasjagu turjal siis võtan ja vahetan avatari Teie rõõmuks.
Oeh, kergemaks lahtus kohe :lol:.
Kuna mullegi meeldivad naised... :shock:
Tõsi või :shock:, ma kahtlustasin juba, et sellise tüütu asjaga tegelejad on väljasurev liik :lol: , asutaks klubi äkki 8)
metsakoll kirjutas: ... siis üks ehk rohkem silmi paitav pildike. :roll:
:oops: , sellega on nüüd nii, et need aastad, need aastad. Aga tegelikult olen ma tubli ja suhtlen lihtsalt mõistlike ja kogenud ja arusaavate tütarlastega tänapäeval... :D
PS. Tegelt on ka apelsini koor minu poolt tunduvalt siledamaks loetud, kui see vanasti juhtuda võis :roll: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
xxl
Mudder

Postitus Postitas xxl »

Tundub, et lisaks eelpool mainitule on suur oht, et teemaalgataja vanemad on omavahel vennad!
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”