Äkki peaks paigutama juba pealkirjas viidatud alajaotusessetai kirjutas:
Kumba pealkirja alajaotusesse seda teemat paigutada?
Kas tõesti ei ole inimestel midagi teha?
tere lollidemaa asukad!
Moderaator: Moderators
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kokkuvõtteks täheldaks, et kodanikud, kasutage joogise mäluga ometi kondoomi. Antud kodaniku isal jäi see mõte ilmselgelt suure kire varju ja kui ilmaletulija pigem ämbliku-, kui inimloomana silma paistis, siis ristis ta selle Rubberiks, et tal tulevikus kummitoodete valik silme ees seisaks
.
Edit:
Metsakoll, kas Honda sumps on tõesti nii hea, et Nissani omanikud seal järjekorras seisavad. Ma ise selline vanamoodne, mulle meeldivad naised. Häbi kohe tunnistada
.
Edit:
Metsakoll, kas Honda sumps on tõesti nii hea, et Nissani omanikud seal järjekorras seisavad. Ma ise selline vanamoodne, mulle meeldivad naised. Häbi kohe tunnistada
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Seoses sellega tuli meelde:414 AVM kirjutas:Kokkuvõtteks täheldaks, et kodanikud, kasutage joogise mäluga ometi kondoomi. Antud kodaniku isal jäi see mõte ilmselgelt suure kire varju ja kui ilmaletulija pigem ämbliku, kui inimloomana silma paistis, siis ristis ta selle Rubberiks, et tal tulevikus kummitoodete valik silme ees seisaks....
Indiaani laps kysib isa käest:
"Paps, kust sa kõik need nimed võtad, mis sa oma lastele paned?"
Isa vastab:
"Kui ma näen, et linnuke siutsub puul, siis ma panen lapsele nimeks Siutsuv Linnuke Puul, aga kui ma näen kotkast kõrgel taevas lendamas, siis ma panen lapsele nimeks Kõrgel Taevas Lendav Kotkas. Aga miks sa seda üldse küsid, Katkine Kumm?"
Edit:
.[/quote] Vastuseks Teie tagasihoidlikule küsimusele pean tunnistama , et ei ole küll ise ühtegi Honda ega muu margi sumpsi proovinud.
Aga kuna ma ise ka suht vanamoodne ja aastaidki juba parasjagu turjal siis võtan ja vahetan avatari Teie rõõmuks.
Kuna mullegi meeldivad naised
siis üks ehk rohkem silmi paitav pildike. 
Oeh, kergemaks lahtus kohemetsakoll kirjutas: ...ja aastaidki juba parasjagu turjal siis võtan ja vahetan avatari Teie rõõmuks.
Tõsi võiKuna mullegi meeldivad naised...![]()
metsakoll kirjutas: ... siis üks ehk rohkem silmi paitav pildike.
PS. Tegelt on ka apelsini koor minu poolt tunduvalt siledamaks loetud, kui see vanasti juhtuda võis
Uku Velbri +372 56 48 43 78