M: tiivalaiendid maasturile, kapotikaitsmed EGR-id/HEKO
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Tere. Vahest on ikka piinlik mõningaid teemasid lugeda. Kiputakse lahmima ise midagi teadmata ja kogemust omamata. nn. kapotikaitset ja suunajaidki olen ise kasutanud ja mõlemad väga OK ,kõiketeadjad võiks oma auto kapoti esiserva lähemalt uurida ja ilmselt avastada, et seal hulgaliselt kivitäkkeid, kõnealuse kaitsmega neid enam ei lisandunud. -Ja ärge ilkuge inimese kallal ,kes üritab ja kui ei suuda mingil põhjusel mõista, mida teine inimene selgitada üritab ,siis küsige täpsustust, mitte ärge paluge seda teha muus keeles. Kui mina veel koolipoiss olin, siis orjati vene keelt , nüüd tundub selleks inglise keel olevat!
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Ainus koht mis Koshei tekstis võibolla segaseks jäi oli minu poolt tsiteeritu. Sellistel puhkudel on abiks sõnasõnalt tõlge kirjutaja emakeelde ja saad hetkega aru mida inimene mõtles. Antud kontekstis: mešajet steklo okuratno obratno paiti ..ja asjamõte selgetrc kirjutas:.....Kirjuta parem vene või inglise keeles. Tuleb tekst arusaadavam - ütlen ausalt see oli esimene postitus millest ma ei saanud enam üldse midagi aru......KOSHEI kirjutas:Eesti keelt ei ole nii lihtne valja oppida, selleparast, veel ei saanud 100% ilusti kirjutada/raakida..
.... segavad klaasile ilusti tagasi minna..

Aga Koshei... Tubli oled ja jätka eesti keele praktiseerimist

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Tere,traatjalg kirjutas:Tere. Kas Hilux-ile tiivalaiendeid oleks võimalik saada (tüüp N165) 98a.(kere 133LNG) milliseks kujuneb hind? Kaido.
Kas Teil on Toyota Hilux 4x4 EXTRA cab?
Komplekt maksab 6091,16 eek koos käibemaksuga. Tarneaeg ca 30 päeva.
Komplektis on 4 osad, näiteks dual-cab-le läheb komplektis juba 6 osad.
minupoolt niipalju, et ostsin antud suunajad akendele. Võiks ära mainida, et peale seda esimest ostmist olen veel kolmele autole sealt tuulesuunajad saanud.
kapotikaitse kohta ei oska midagi öelda, sest minuarust see auto välimust kuidagi ei paranda ja mõne täkke ärahoidmiseks ei hakka seda külge panema. Samuti pole mul sääskede nühkimise vastu midagi.
vihmaga aken lahti näiteks sõbraga juttu rääkides või burgerit ostes ei saja vihm enam otse näkku.
muidugi, kui aken on alumises asendis, siis sajab ikkagi sisse, aga merd enam ei teki.
samuti saab tõesti sõidu pealt vihmaga akent natuke lahti hoida ja midagi sisse ei saja.
keegi küsis, kas metsas läheb kildudeks.
isiklikult pole suutnud seda katki teha, sest asi paindub suhteliselt palju ja on plastmassist. ennem kukub puu aknast sisse ja lõpetad oks kõris, plastikvidin vaevalt kedagi vigastada suudab.
küsiti ka müra ja tuuletakistuse kohta..
arvan, et ennem hakkab paks muda autol müra tegema.
tuuletakistuse pärast muretsedes võiks prosed, katuseraami ja suured rehvid kohe küljest ära kruvida.
maasturile seda külge ei paneks, sest võib mõne oksa taha kinni jääda ja läinud ta ongi. kasutan sõiduautol ja olen rahul.
Selles, et teisest rahvusest inimene keelt õpib näen mina ainult positiivset külge.
kapotikaitse kohta ei oska midagi öelda, sest minuarust see auto välimust kuidagi ei paranda ja mõne täkke ärahoidmiseks ei hakka seda külge panema. Samuti pole mul sääskede nühkimise vastu midagi.
vihmaga aken lahti näiteks sõbraga juttu rääkides või burgerit ostes ei saja vihm enam otse näkku.
muidugi, kui aken on alumises asendis, siis sajab ikkagi sisse, aga merd enam ei teki.
samuti saab tõesti sõidu pealt vihmaga akent natuke lahti hoida ja midagi sisse ei saja.
isiklikult pole suutnud seda katki teha, sest asi paindub suhteliselt palju ja on plastmassist. ennem kukub puu aknast sisse ja lõpetad oks kõris, plastikvidin vaevalt kedagi vigastada suudab.

tuuletakistuse pärast muretsedes võiks prosed, katuseraami ja suured rehvid kohe küljest ära kruvida.
maasturile seda külge ei paneks, sest võib mõne oksa taha kinni jääda ja läinud ta ongi. kasutan sõiduautol ja olen rahul.
Selles, et teisest rahvusest inimene keelt õpib näen mina ainult positiivset külge.
Täname arvamuse pärast =) Ise kasutan sõiduautol need ja ei mingid probleemidbugybear kirjutas:minupoolt niipalju, et ostsin antud suunajad akendele. Võiks ära mainida, et peale seda esimest ostmist olen veel kolmele autole sealt tuulesuunajad saanud.
isiklikult pole suutnud seda katki teha, sest asi paindub suhteliselt palju ja on plastmassist. ennem kukub puu aknast sisse ja lõpetad oks kõris, plastikvidin vaevalt kedagi vigastada suudab.![]()