Rada Randveres
Moderaator: Moderators
Re: Rada Randveres
Ja käisin ka täna seda kohta piilumas igaksjuhuks , sõitsin ka lombist edasi ja siis väike mägi ning sellest ülesse ja siis tuli vähe karmim koht kuhu üksi minna ei tahtnud , aga järgmine nv lähen vaatan ka selle koha edasi üle 

- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Lombist ikka edasi jah. Ma seda suurt vett mõtlesingi kust tagasi pöörasin.Teemu kirjutas:Ja käisin ka täna seda kohta piilumas igaksjuhuks , sõitsin ka lombist edasi ja siis väike mägi ning sellest ülesse ja siis tuli vähe karmim koht kuhu üksi minna ei tahtnud , aga järgmine nv lähen vaatan ka selle koha edasi üle
Kui sealt paremale mäkke ei keera ja minna otse väiksemalt rajalt, siis seal varsti on veel üks tõus, vähe järsem tundus

Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kui keegi minemas andke teada. Liituks isegi.
No hetkel olen mõelnud et võiks kokku saada 08.08 viimsi statoilis näiteks ja umbes kell 10 , sobib see ? või on kellegil mingi parem koht pakkuda ?
Viimsi statoil sobilik kui tulemas ka keegi nt kes viimsit hästi ei tea
seega 08.08 kell 10 on jah hea aeg , mine sa tea kaua metsas läheb seega terve päev aega
mina kohal koos kaardilugejaga
seega 08.08 kell 10 on jah hea aeg , mine sa tea kaua metsas läheb seega terve päev aega

mina kohal koos kaardilugejaga

'99 GC WJ 3.1Td
Kas keegi muuga liiva karjääri on hiljuti külastanud?
Teeme nüüd nii, et suure kambaga linnas ringi ei torma. Selleks on ikka RMK proovirajad jms selline või GPS Challenge Kui keegi just tahab uitama minna siis auto ja teine julgestamiseks aga rahvaüritusele vaatavad kohalikud väga kurja pilguga ja oskavad väga ruttu telefonilt õigeid numbreid valida.
Samuti võib hiilida vanale radariplatsile Leppneeme tee otsast - seal on toimetamist päris mõnusalt krossirajal ... ja vast keegi väga ei kurjusta kui just midagi totaalselt pekki ei keera. Hetkel on seal parjasjagu tegemist, paaril masinal - käisin just jooksmas sealkandis hiljuti.
Samuti võib hiilida vanale radariplatsile Leppneeme tee otsast - seal on toimetamist päris mõnusalt krossirajal ... ja vast keegi väga ei kurjusta kui just midagi totaalselt pekki ei keera. Hetkel on seal parjasjagu tegemist, paaril masinal - käisin just jooksmas sealkandis hiljuti.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Aga , kas see krossirada kinnisel alal ei asu või ma mõtlen mingit teist kohta? Saan aru , et sa mõtled seda kohta kus hakkad randvere teelt keerama lepneeme teele ja siis otse minnes mitte lepneeme poole keerates on väravad ja sea taga kunagi oli n.ö bagi rada.
No nii, minu jaoks lugu selline, et hirmutati ära et tammneemes võib vesi kohati tulla esituledeni ja minu pill nii sügavat vett kardab selletottu jätan hetkel selle sõidu enda jaoks pooleli ja mõtlesin minna mustjõe rada avastama, seega kes tunneb ka selle sõidu vastu huvi võib teada anda ja ühineda, seltskonnaga ikka huvitavam 

Ega pole ise ka siin plaaninud uputama minna oma masinat.
Seega kohtuks ikka sealt statis ning vaatab kohapeal kuhu tee viib?
Seega kohtuks ikka sealt statis ning vaatab kohapeal kuhu tee viib?
'99 GC WJ 3.1Td
Mulle sobib.
Igaksjuhuks siia ka kirja et homme 08 ühineme männikule minemisega.
Et juhtumisi kes plaanis kell 10 viimsi statolis olla (täna foorumisse ei satu) siis hommikul võib mind seal trehvata kuid teekod viib ikka männikule.
Et juhtumisi kes plaanis kell 10 viimsi statolis olla (täna foorumisse ei satu) siis hommikul võib mind seal trehvata kuid teekod viib ikka männikule.
'99 GC WJ 3.1Td